Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazı değerlendirmek

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Soru çözmek zevkli değil. Teoremleri ispatladığında duyduğun sadist zevk güzel.

Bu arada arkadaş internetten GO da oynayabilir. Beraber de oynarız sonra isteyen varsa.
Mesaj tarihi:
ben beceremiyorum teori matematik, analysis aldik zamaninda C ile anca gectik.

ama nub oldugunuz gercegini degistirmiyo yapamamak

Topige cevap olarak

Kendine hedef belirle, bidi kilo kaybedicem, su kaslarimi gelistiricem, 4 tane 3000 parca puzzle bitiricem, su kitaplari okicam, buralari gorucem falan diye
gecer gider yazin
Mesaj tarihi:
GERGE said:
Soru çözmek zevkli değil. Teoremleri ispatladığında duyduğun sadist zevk güzel.

Bu arada arkadaş internetten GO da oynayabilir. Beraber de oynarız sonra isteyen varsa.
ispatlayabilirsen güzel tabi.. ama ispatlayabilirsen :D
Mesaj tarihi:
roman oku
dizi izle
sahile git
aksam dırası cık
gece dısarı cık
roman yaz
fransızca ögren
kaykaya başla
piercing yapmayı ogren halep pasajında ise gir
konserlere, festivallere git bkz travis alanis morisette jazz festivali
muzik bilgini genişlet
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Zaman Çarkı'nı bitir, Üzerine bir de Sword of Truth ile Dark Tower bitir, Darkover'a gir; bir bakmışsın yaz bitmiş.
Mesaj tarihi:
dil öğren
"Bir dil bir karı, 2 dil 2 karı" atasözü felsefen olsun. Daha bi istekle öğrenebilirsin sfg

çince öğren hatta ben öyle yapçam önümdeki 10 yıl içersinde bi ara :p
Mesaj tarihi:
borsa falan kovalayın uzun saat bilgisayar başında oturacaksanız...

çift desktop: tek desktop'ta saate göre dünya borsaları

minimum da $4k lazım düzgün brokerlar için...

(tabi bi 6 ay demo accounttan trading)

ps: hem finans okuyormuşsun bak..
Mesaj tarihi:
benim gibi yap git çalışma konusu ilgini çeken bir hocadan proje iste diyeceğim ama daha küçükmüşün. Bunu aklında tut 2. senenin ya da 3. senenin yazında falan yaprsdın.
Mesaj tarihi:
valla insanın boş vaktinin olması başta çok güzel de yanında değerlendirecek birisi olmayınca hakikaten bi b*ka yaramıyor afedersin. 1 hafta oluyor 2 hafta oluyor 3. hafta pazartesi sabahı bir kalkıyorsun yapacak bir şey yok herkes işte güçte ve yavaş yavaş boşluktan kafayı yemeye başlıyorsun.

ufak tefek işler bulursan gir derim. mesela animatörlük falan yaparsan bütün yazını değerlendirmiş olursun, beleşten tatil de yaparsın ama her iş gibi o da bir süre sonra sıkar.

maddi durumun iyiyse avrupa, uzakdoğu ya da afrikayı gezebilirsin. bunun yanında bir spor salonuna yazılabilirsin ama o da vaktinin çok azını öldürür. ikinci bir dil için dil okuluna yazılırsın, hem yabancı bir ülke görmüş olursun hem de dil öğrenirsin falan.

başka da alternatif gelmiyor aklıma.
  • Yeni Oluştur...