oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hehe evet o daha doğru olur.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Soru çözmek zevkli değil. Teoremleri ispatladığında duyduğun sadist zevk güzel. Bu arada arkadaş internetten GO da oynayabilir. Beraber de oynarız sonra isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben beceremiyorum teori matematik, analysis aldik zamaninda C ile anca gectik. ama nub oldugunuz gercegini degistirmiyo yapamamak Topige cevap olarak Kendine hedef belirle, bidi kilo kaybedicem, su kaslarimi gelistiricem, 4 tane 3000 parca puzzle bitiricem, su kitaplari okicam, buralari gorucem falan diye gecer gider yazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 GERGE said: Soru çözmek zevkli değil. Teoremleri ispatladığında duyduğun sadist zevk güzel. Bu arada arkadaş internetten GO da oynayabilir. Beraber de oynarız sonra isteyen varsa. ispatlayabilirsen güzel tabi.. ama ispatlayabilirsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yeni dil öğren. ben öle yapıyorum zevkli oluo ^_^ dille beraber kültür de öğrendiin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 roman oku dizi izle sahile git aksam dırası cık gece dısarı cık roman yaz fransızca ögren kaykaya başla piercing yapmayı ogren halep pasajında ise gir konserlere, festivallere git bkz travis alanis morisette jazz festivali muzik bilgini genişlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Zaman Çarkı'nı bitir, Üzerine bir de Sword of Truth ile Dark Tower bitir, Darkover'a gir; bir bakmışsın yaz bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 roman yazmak.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 atıcılık - binicilik son günlerin trendi dostum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 odanı boya kitaplarını sırasına göre diz ebru yapmayı öğren alışverise cık sacını kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 wow oynama. naparsan yap oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 geçen yaz wow oynayarak geçirmiştim. hayatımın en irenç yazıydı kilo aldım, depresyona girdim, 2. derece yaptığım bütün hobiler (spor, müzik) yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dil öğren "Bir dil bir karı, 2 dil 2 karı" atasözü felsefen olsun. Daha bi istekle öğrenebilirsin sfg çince öğren hatta ben öyle yapçam önümdeki 10 yıl içersinde bi ara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sadece matematik muhabbetiyle ilgili ek not, daha işlevsel şeylerle uğraşın onun yerine kişisel görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 borsa falan kovalayın uzun saat bilgisayar başında oturacaksanız... çift desktop: tek desktop'ta saate göre dünya borsaları minimum da $4k lazım düzgün brokerlar için... (tabi bi 6 ay demo accounttan trading) ps: hem finans okuyormuşsun bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 benim gibi yap git çalışma konusu ilgini çeken bir hocadan proje iste diyeceğim ama daha küçükmüşün. Bunu aklında tut 2. senenin ya da 3. senenin yazında falan yaprsdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kikboksa başla tam yaşı 18-19 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 valla insanın boş vaktinin olması başta çok güzel de yanında değerlendirecek birisi olmayınca hakikaten bi b*ka yaramıyor afedersin. 1 hafta oluyor 2 hafta oluyor 3. hafta pazartesi sabahı bir kalkıyorsun yapacak bir şey yok herkes işte güçte ve yavaş yavaş boşluktan kafayı yemeye başlıyorsun. ufak tefek işler bulursan gir derim. mesela animatörlük falan yaparsan bütün yazını değerlendirmiş olursun, beleşten tatil de yaparsın ama her iş gibi o da bir süre sonra sıkar. maddi durumun iyiyse avrupa, uzakdoğu ya da afrikayı gezebilirsin. bunun yanında bir spor salonuna yazılabilirsin ama o da vaktinin çok azını öldürür. ikinci bir dil için dil okuluna yazılırsın, hem yabancı bir ülke görmüş olursun hem de dil öğrenirsin falan. başka da alternatif gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar