mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 badge le bi item almıstım sonra vazgeçtim geri almak için badgelerimi ticket açtım gm e gece de geç olmustu saat gm den soyle yantılar geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hepiniz bir data row sunuz iste aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ne failuresi adam gayet samimi konuşmuş senle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 failure lafı ağır kaçmış, remzi gibi pırlanta gm e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 GMler de insan ,böle senle samimi konuşunca sanki ünlü bi insanmış gibi mutlu oluosun haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 lordum 1k pls deseydin sen de edit deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 eet gm lerden kanka yaptım abiiiiiiiiiiiiiii modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Remzi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Wow ilk başladığında US serverlarında oynuyordum , gm çağırmıştım collectors edition pet için, scarlet monastery deyken gm geldi biz konuşurken parti wipe yedi, ben feign ile yattım aşağı gm= 'vayy süperdi nasıl becerdin onu' felan diye muhabbet etmeye başlamıştı haha. Bence samimi olmaları daha iyi, gerçi bu launali davranmanız için bir sebep vermiyor yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mortis said: GMler de insan ,böle senle samimi konuşunca sanki ünlü bi insanmış gibi mutlu oluosun haha. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 UO daki gibi falan degilki, yani OSI dan bahsetmiyorum. Adamlarin parali isi GM lik. Canlari sikiliyo iste sohebtten gordugunuz gibi, herif I need to get coffee falan demis. Yazik bir istir lan GM olmak o oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya failure sadece sondaki şeydi :D eheh adam adımı yazıcagına garip şeyler yazmıs o yuzden failure yoksa adamı sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Senle konusurken datasetten bilgilerini cekiyo, o tur kisa makrolar var iste %t karakter adiymis demekki. %d falan yazsa belki kayit olma tarihin ciakrdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hah güzel ya seviyorum wow'daki GM'leri :) insan yerine konuluyorsun hani paranın karsılıgını veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bu arada kendine whisperlaman super bi olay, kendinle konusuyomussun gibi yapmislar sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Hehe seviyorum wow un gm lerini. Karazhanda prince in bugli oldugu donemlerde epey eglendirmislerdi bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Volfied said: Senle konusurken datasetten bilgilerini cekiyo, o tur kisa makrolar var iste %t karakter adiymis demekki. %d falan yazsa belki kayit olma tarihin ciakrdi :) %t karakter adı falan değil. bir şeyi targetina al. sonra %t yaz adamın nick cıkarı. targetindakinin ismini cıkarır. %f focusundaki targeti cıkarır mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 wow oynamadan yazinca boyle oluyo ;) bilen cikiyo en azindan seviyorum bu forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 haha o da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bana adha garip bi gm geldi bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Aaaa adam bildiğin görünmüş ya? Normalde I'm a sound in your head felan derler ortaya çıkmamak için. İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 wotlk gelio gmler cıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Rotweiler said: Aaaa adam bildiğin görünmüş ya? Normalde I'm a sound in your head felan derler ortaya çıkmamak için. İlginç... ilk olarak hellhound olarak gözüktü, çok çirkinsin deyince beni havaya atıp "do you like this more?" deyip blood elf oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gm den elixir isteyen adam türk di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bildiğim kadarıyla değil, ama vasıfları var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar