Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM failure

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wow ilk başladığında US serverlarında oynuyordum , gm çağırmıştım collectors edition pet için, scarlet monastery deyken gm geldi biz konuşurken parti wipe yedi, ben feign ile yattım aşağı gm= 'vayy süperdi nasıl becerdin onu' felan diye muhabbet etmeye başlamıştı haha. Bence samimi olmaları daha iyi, gerçi bu launali davranmanız için bir sebep vermiyor yinede.
Mesaj tarihi:
UO daki gibi falan degilki, yani OSI dan bahsetmiyorum. Adamlarin parali isi GM lik. Canlari sikiliyo iste sohebtten gordugunuz gibi, herif I need to get coffee falan demis.

Yazik bir istir lan GM olmak o oyunda
Mesaj tarihi:
Volfied said:
Senle konusurken datasetten bilgilerini cekiyo, o tur kisa makrolar var iste %t karakter adiymis demekki. %d falan yazsa belki kayit olma tarihin ciakrdi :)

%t karakter adı falan değil. bir şeyi targetina al. sonra %t yaz adamın nick cıkarı. targetindakinin ismini cıkarır.
%f focusundaki targeti cıkarır mesela..
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:
Aaaa adam bildiğin görünmüş ya? Normalde I'm a sound in your head felan derler ortaya çıkmamak için. İlginç...

ilk olarak hellhound olarak gözüktü, çok çirkinsin deyince beni havaya atıp "do you like this more?" deyip blood elf oldu:D
  • Yeni Oluştur...