Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/9262107.asp?gid=229&sz=14282 Bir adam yanında ayısıyla birlikte dolaşıyormuş, fakat vahşi yaşamı koruma yasası yüzünden yasakmış bu. Vahşi yaşamı korumak için ayıyı hayvan bahçesine kapatmışlar, adamı da hapse tıkmışlar. Vahşi yaşamı koruyalım diye özgür hayvanları hayvanat bahçesine tıkmak güzel (!) bir olaymış.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Oha nasıl üzüldüm lan ayı ne kadar mutluymuş halbuki =(
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi haber hürriyetten. kaynak falan da yok. du bakalım bu fotograf bi holivud filminden de olabilir. başlık sakat zaten bu kalp seni unutur mu falan.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 insanoğlu işte ne beklersin ki, acaba manasız bürokrasi denen şey insanın içine aprori mi yerleştiriliyor diye merak ediyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Buyse said: abi haber hürriyetten. kaynak falan da yok. du bakalım bu fotograf bi holivud filminden de olabilir. başlık sakat zaten bu kalp seni unutur mu falan. Buarada haberin yazıyı da dökülüşü harbiden fail doğru olmayabilir ama olsa da şaşmam açıkçası. Hatta böyle bir durumda olacak şey o dur bence de.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Buyse said: abi haber hürriyetten. kaynak falan da yok. du bakalım bu fotograf bi holivud filminden de olabilir. başlık sakat zaten bu kalp seni unutur mu falan. Gazete haberlerinde "kaynak" olayını da ilk defa senden duydum, forum değil ki bu gazete. http://www.mailonsunday.co.uk/news/worldnews/article-1029051/Indian-man-jailed-raising-orphaned-bear-child.html
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 dur burda da kaynak belirtilmemiş, kesin yalandır.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 edit: ben yazana kadar yazılmış.
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bir de sahibinin yaninda keyfinden danseden ayilar vardi, numaralar falan yaparlardi buyuk bir keyifle zavalli hayvanciklari ayirdilar o cok sevdikleri sahiplerinden 'hayvan haklari lololo' diye oysa ne kaddar mutluydu o ayilar hop hop ziplarken akil almiyor gercekten
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yanniz bu kalp seni unutur mu diyen arkadasin mesajini okuduktan sonra guldum, ve linke tikladigimda title in harbiden o oldugunu gorunce aglicaktim Ong Bak dan falan mi sahne :P
Öne çıkan mesajlar