Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben kaçtım, biraz gezdirecek arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alsancakmı yapıcak bu adam aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hge banada uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geldim sdf. silence'a soktu arkadaş canlı istedim. elemanlar önceleri guns'n roses çalarken sona doğru boka sardılar. kenan doğulu çalıyorlardı biz çıkarken. izmir müzik piyasası rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yarın ritz yapak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 paran yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 illa kanca'yı izle diyor arkadaşlar. kanca'ya gidicez en yakın zamanda, nerde çıkıyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ulan tutturmuş millet kanca diye delirdim bende inat deil mi izlemicem heahau. pru eet param yok. pulum yok sen şampiyon olmasan ziyanı yok göztepe herşeyim sevgin var ya bende zenginiiiiiiim paraaaaam yok puluuuuuuum yoooooook sen şampiyon olmasaaaaaaan ziyanı yoooooooooook gözteeeeepeeeee herşeyiiiiiiiiiiim sevgin varya bende zenginiiiiiiieeeeeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ferrero said: illa kanca'yı izle diyor arkadaşlar. kanca'ya gidicez en yakın zamanda, nerde çıkıyorsa artık. anam gereksiz çığlıklar gereksiz ince ses gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Madcat said: yarın ritz yapak? bugun için yani bugun maç var yaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu ne sıcak yahu. dayanamıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 dün rakı kavun beyaz peynir leblebi takılıyorduk maç sırasında evde. rakıyı tamamen çıkarttım hayatımdan. iğrenç lan. sdf. DÖVÜN BENİ İSTERSENİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben 1.5 ay sonra izmirdeyim şimdiden selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 rakıya alışmak istiyorsan cola ile iç sonra soda ya dön sonra şalgama yada suya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 İstanbul'dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Llama said: rakıya alışmak istiyorsan cola ile iç sonra soda ya dön sonra şalgama yada suya :D ya bi ara içerdim de, hani böyle koma vaziyetine sokar ya içki ve sonra yanına pek yaklaşamazsın. ama 2 sene önce yaşadığım bir şey bu. hala etkisi sürüyor. yeşil oldum akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sly-One said: İstanbul'dayım. arkadaşım yeni topic aç, konumu garbage yapma sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sly-One said: İstanbul'dayım. selam tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 dün balıkçıda izledik maçı hayvan gibi yedik içtik sıçtk...rakılar üst üste açıldı...3 arkadaş bide bi arkadaşın babası...baba olan ödedi tabi nişahhsudfıhsıuhfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben 2 haftadır istanbuldayım. diyom mu burdayım diye. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 BoaCh said: dün balıkçıda izledik maçı hayvan gibi yedik içtik sıçtk...rakılar üst üste açıldı...3 arkadaş bide bi arkadaşın babası...baba olan ödedi tabi nişahhsudfıhsıuhfs :D babam olmak böyle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ÇOK SICAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 büsürü izmirli varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar