KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Efsaneymis ya yeni gördüm.Burger king'te.. Efsane yiyecek..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 iğrenç anlatıyolar la bunu yedin mi yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yemedimde yemeyi düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bide sen yede söyle fikrini ölmezsen yiyek bizde :D kobay rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben yedim 1 kere, başarısız. bi kere etler niye yapışık ki birbirlerine hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yemekte zordur bunu yemeği zehir eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 1 kişilik yemek mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Öyle galiba.Yemesi çok zor değilmiş aldığım duyumlara göre.Hepsi tek tek kopuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yanlız onlar o kadar küçükki bitanesini direk ağzına alabiliyosun. fail (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya ufacık şeyler zaten, 2 tane tavuk burger daha çok doyurur bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 e tabi o hamburgerleri normal boyutta sanıyorsanız yanılıyorsunuz şimdiden uyaralım sizi :p çokella ile mini çokella arasındaki farkı düşünün hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben mi yanlis goruyorum yoksa sadece ortadakinde mi peynir dilimi var? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 neyi görmek istiyosan, onu görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben orda 6 tane double whooper görmek ve takiben miğde fesadı geçirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 benim ark 6 bigmek veyahut kentakiden 1 kova bitiriyo VOOV::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ayrıca bu tür reklamlar sucks.patide kentakinin ekstirim menüsünü gördüm baya dolu dolu OHARA FSLFSŞfsş diye ağzımın suları aktı hemen söyledim.bi geldi şok oldum, yedim doymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kolay kopuo onlar...ya bunu açken diiiilde 2 kişi atıştırmalık olarak yiebilirsiniz öle bşi daha çok...kfc nin hot shots ı gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bende 10 pack var gelin yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi arkadaşla big king yemiştik bi de xl deniyelim dedikte sonuna kadar gelememiştik bu da öle bişiyse hiç gözükmesin gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 resimden anlaşılmıo. ekmeklerinin büyüklüğü her biri bi sandviç ekmeği kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Herhalde artan tekli hamburger satışlarını fark etmiş olmalılar. Biz de arkadaşlarla BK ya gidip sürekli 2 ya da 3 chicken burger alırdık, colayı bile dışarıdan sokardık bi ara. Maksat BK dan alınan malzemeyi minimize etmek :) Eğer büyüklükler iyiyse en azından bi tanesi bi chicken a eşitse 2 kişi yenilebilir. Denemek lazım.. ama ben hamburger orucuna girmiştim, ancaa ekime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 AÇILMIŞTI !!!11 http://forum.paticik.com/read.php?62,3307211,page=1 iki kişi bundan alacağınıza iki whopper menü alın, az çok aynı fiyata geliyor zaten, üstelik daha lezzetli falan. bunlar vasat parmak kadar hamburgerler tek başıma yiyeceğim diyorsanız da duble whoper alın, yine daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gecen gun yiyelim dedik burger king bizi içeri almadı saat 2 bile deildi oysa.o yuzden kustum asla yemicem hıh,sen kaybedersin burgerking! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 reklamıda beşiktaş tezahuratından çalmışlar bir iki üç yetmez dört beş altı olsun metin ali feyyaz koysun beşiktaşım şampiyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar