PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Antalyadayım napayım sevin beni antalyalı patiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ok thx bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 niye geldin? git antalyadan sdgfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 demet geliyorum gezdir beni!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kısa ve öz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 denize gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sesu said: demet geliyorum gezdir beni!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sesu said: demet geliyorum gezdir beni!! tamam yafrum gel gezdiricem seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 önüne gelen antalyaya gidiyor. mahvettiniz şehri. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ule antalya benim dibimde daha bu sene 1 kere inemedim hayret bişi yaw ama geliorm yakında yaz okulu ispartada cekilmio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yav çok sıcak antalya. ben hergün saat 3-6 arası uyuyup kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Alcadras said: önüne gelen antalyaya gidiyor. mahvettiniz şehri. sfd demi demi sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 18 yaşındayım bekarım fsadsa napcam ben burda ya dota dota biyere kdr =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 urmesque said: sesu said: demet geliyorum gezdir beni!! tamam yafrum gel gezdiricem seni =) bekleyin gızlar bende geliyorum !!1 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yarın akşam antalya buluşması yapalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 PassivE_KesH said: 18 yaşındayım bekarım fsadsa napcam ben burda ya dota dota biyere kdr =) LAN NE DOTASI ÇILDIRTMAYIN ADAMIASFR ANTALYADASN DENİZE GİRSENEE ALLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 austosun ikinci haftası buluşak ! ben salı günü Kars daki patilerle buluşmaya gidicem ordan yavaş yavaş Edirneye doğru gelcem sora go to the beach of antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben de bodruma gidicem kıskandiriym sizi !!!1!11!!1!!!!biribiribiribiribiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 cık kıskanmam..kaş üstüne tokyo yapıcam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 acıdım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bana mı neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 umdugunu bulamayacaksın tokyoda. bir dolu da para harcayacaksın asırı pahalı tokyo.ve leş kaşta bu mevsimde cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 u turn.o değilde tokyo yu bilmem ama kaşa gideceksen korsan adası diye bir otel vardı şahanedir yeri.denize çok yakın havuzlu zımbırtılı çok pahalı da değildi.şehirden biraz uzak ama dinlenmek için üstüne tanımam oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 evet Korsan Ada Otel!! geçen sene orda kaldım ben yine orda kalıcam inşallah.. Tokyo konusunda da evet herkes umduğumu bulmam konusunda aynı şeyi söylüyor. Pahalı da farkındayım ama arkadaşın evinde kalıcam etrafı da biliyor en olmadı gece hayatını biliyo eğlenirim inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar