Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethullah Gülen'in beraat kararı onandı

Theridone

Öne çıkan mesajlar

sir said:
mesela ben ingiliz aristokrasisini kendime çok yakın buluyorum fsdfs

Yok bence sen şunu kendine yakın buluyosun (:D

Sufi said:
sg-1 said:
İnsan nick alırken de şeyinden uydurmaz, elbet kendine yakın, beğendiği birşeyleri kullanır.

"hayır kardeşim şeriatçısın"
peki canım.

ne dediğim gayet anlaşılıyor xaenin sufi
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
İnsan nick alırken de şeyinden uydurmaz, elbet kendine yakın, beğendiği birşeyleri kullanır.

MFÖ de Şeriatçı filan , sufi sufi şarkısı vardı.

Süper yorumlar geliyor senden bugünlerde beni benden aldın. Artık nicknameler ile insanları guruplar içine alabiliriz. Paticikdeki ayrımcıların yeni formülü.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi kıvır kıvır da görelim nekadar iyi kıvırıyorsun.

said:

Bu mesajını neden sufinin o mesajına karşılık yazdığını ve anlamını bi açıkla ozaman. Ya çok gereksiz laf olsun torba dolsun diye boş bir mesaj atmışsın.

Ya da amacın farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

@horizon, Benim nikim senin nikini döver. Ben daha uzağa işerim. Başka ne diyebilirim ki. Kardeşim biraz dikkatli ol . Forum kurallarını okumadıysan okumanı öneririm. orda diyorki;

Forumdaki diğer arkadaşların da kendiniz gibi sabit, değişmeyecek bazı fikirler, inançlar ve alışkanlıkları olduğunu kabullenerek yazmamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Hadi kıvır kıvır da görelim nekadar iyi kıvırıyorsun.

said:

Bu mesajını neden sufinin o mesajına karşılık yazdığını ve anlamını bi açıkla ozaman. Ya çok gereksiz laf olsun torba dolsun diye boş bir mesaj atmışsın.

Ya da amacın farklı.

1- Bak bundan sonra söyleyeceklerim sosyal bir tespittir.
O yazdığım sufi'ye özel birşey değil. Gayet genel bir durum. Nick alırken kimsenin kafasına silah dayamazlar, gayet keyfi bir şeydir. Senin için Horizon kelimesinin hayatında bir değeri olduğunu varsayabilirim, kendisine isim seçen birinin bunu kendisine uygun, yakın seçtiğini varsayabilirim, ama bu sadece varsayımdır, gerçeği yansıtmayabilir, eğer ciddi ciddi sufi'nin şeriyatçı olduğunu düşünseydim "yalancısın bak nickinden de belli" diye girerdim olaya. Tekrar ediyorum, sufi'ye şeriatçı dediğimi de sufinin kendisi yazdı, ben değil. Sufi'ye şeriatçı dediğim bi mesaj bul, D.M.M.Fırat gibi anırırım.

2- Bana boş mesaj atıyorsun diyorsun, ben de diyorum ki şu mesajlarımdan bi nostalji yap da görelim. Yoksa o son mesajın kimin daha boş mesaj attığını kabak gibi ispatlıyor olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma sg-1 şu söylediklerin senin boş mesaj attığını ya da , sadece polemik yapmak için mesaj attığını yalanlayacak şey değil. Bunu çok sık yapıyorsun ve bu şekilde sana tepki gösteriyorum.

Kusura bakma senin boş mesajların boş değil de , benim bir boş mesajımmı boş mesaj olup canını sıktı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kişiselk sataşmıyorum hiçbirzaman da yapmadığım birşey. Tam tersine burda kişisel sataşma diyen arkadaşlar dahil birçok kişi yapıyor ve herzaman yapıyor. Ama nedense hiç yapmayan ben birkez bu sıkıntımı dile getirdim diye kişisel sataşma yapmış oluyorum , diğer kimseler yapınca kimsenin gıkı çıkmıyor , gerçekten çok mütevazısınız.

Ben bundan sıkıldım ve tepkimi sg-1 arkadaşımızın üzerinde gösterdim. Kişisel sataşmam yok , arkadaşa verdiğim cevap var sadece. Lütfen laf olsun otrba dolsun , ya da durun şu tartışmanın nasıl içine maydonoz karıştırayim diyerek mesaj atmayın. Ben o mesajlardan çok gördüm , sg-1 arkadaşımda aynen yapmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...