odiflame Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 amd x2 model cpumu değiştirmek istiyorum.daha önce hiç yapmadım.cpu fanın yanındaki clpisi açtım. fakat fanın clipslerini açamadım.ana karta bağlı duruyor.bunu çıkarmanın bir yolu var mı? cpu nun çevresinde siyah bir cerçeve ana karta vidalanmış durumda bunun vidalarını söksem fanı çıkartmış olur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o klipsi açtıktan sonra o metal şeyi önce bi tarafından sonra öteki taraftan çıkarabilirsin rahatça zaten. sonra da çek gelir, macundan yapışmış olabilir biraz. o vidaları sökersen de pervaneyi çıkarmış olursun sadece :d bu arada amd x2 işlemcilerde ısınma problemi olduğunu duymamıştım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 biraz ses yapıyor gibi onlar o döndürdüğün siyah plastiğin altında clipslere geçmiş durumda fan. Üstlerine bastır oradan çıkart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 az önce kuzenin bilgisayarın cpu fanı çalışırken parmağıma çarptı, tek kanadı kırıldı. Bu stok fanları böyle açığa koyan zihniyete ediim ben. tırnağım kan topladı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Eh, parmağının çalışan bilgisayarın fanında ne işi var? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mirage'e katılmadan edemiycem.. çalışan bilgisayarı niye kurcalıyorsun elcim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya, bilgisayarı "tamire" yollamışlar güya. sora baktım cpu aşırı ısınıyo... arada bi takılıyo falan. acaba soğutucu blok mu tam oturmamış diye çalışırken bloğun ısınıp ısınmadığına bakmak istedim eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ilk kez fan cıkaracaksan dikkat et cpu elinde patlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 evet bak böle yarım yamalak oturtuyolar soğutucuyu abuk subuk şeyler oluyor. cpu yandı bi kere böyle elimde zaten. :) taş gibi kıpırdamadan sabit durması lazım soğutucunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Fanin tek kanadi kirik haliyle fanin rulmanlarina normalden daha fazla dengesiz yuk bindirir, inik lastik gibi yalpa yapan fan en iyi ihtimalle heatsinke normalde ufleyeceginden cok daha az ufleyecektir, kotu ihtimal rulmanlarin dagilip fanin sen farketmeden durup cpu nun yanacak sicakliklarina ulasmasidir. Eger fan cift sayida pal e sahipse kirilan pal in tam karsisindaki pal i de kirarak nispeten daha dengeli bi fan a kavusabilirsin.Tek sayida pal varsa yapicak bisey yok hicbirzaman dengeye gelmeyecegi icin. Onun disinda stok fanlardan daha basarili am2 fanlari 25-30 ytl arasi degisiyor. o.c. yapilmadigini farzediyorum tabiki. Bu arada fan kirilmasi oyle ultra okuz bisey degil, arada oluyor oyle kazalar :P Ben yanlislikla bi zalman vga sogutucunun kucuk parmagimla degmek suretiyle tek hamlede 3 palini kirmistim, gerci hissetmemistim dahi benim oldugu kadar fan kalitesiyle de alakali birseydi. Normal olan bi fanin ya tirnak eritip yada parmak kesmek kaydiyla donmeye devam etmesidir. kirilan pallere asina degilim. edit: Ztn cpu yu degistirmek icin soruyormussun, haliyle stok fanda gelicek bosuna yazmisim bitbitbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 heheh hallettim o sorunu, biraz japon biraz sabır tamamdır. tabi değişmesi gerek fanın zaten dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 japonlasan bile eskisi gibi olmuyor yalpalıyor ağırlığı değiştiği için :p evet ben de kırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o zaten kesin öyle. yamuldu bi kere zaten fan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar