Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Countdown to LHC - Dunyanin sonu?

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Yalnız dünya gerçekten patlarsa ahirette efsane sahneler görebiliriz, tam yiğit özgür stili.

ŞŞRRAAK

Saygın bilimadamı #1: Oğlum demiştim patlayacak diye, kapak oldu hepinize kappaaak. (istifa dilekçesini sallar) Mutlu oldunuz mu haa mutlu oldun muu. Biliyodum patlayacağını, aha buraya yazmıştım ama dinlediniz mi, hayııır Frank hep yanlış bilir Frank quantum'dan ne anlar sivilceleri bile var dediniz hep beni ezdiniz ama Frank hepinizin götünde patlattı. Haha, n00bs.

ŞŞRRAAK

Saygın bilimadamı #2, #3, #4: ?!?!?

Bilimadamlarını seviyorum, kavgalarını daha çok seviyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet gerçek çarpışma tarihi ekimde bir ayda. bugüne kadar başka bilinen deneylerle testler yapıyorlardı şimdi asıl deneyi başlatıp ekimde çarpışmayı gerçkelştirecekler. O zamana kadar da bir sorun çıkmaması lazım. ha dünyanın sonu gelmezse elde edilen verilen yorumlanması yani fiziksel olarak ilginç bir sonuç çıkarmaları da belirli bir süre alacaktır muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

makina çalıştığı süre içinde sn de 600 milyon çarpışma olcaktı, sanırsam öle demişlerdi. bunlardan 3-5 i işte minicik kara delik olasılığı var (bunuda kendileri demişlerdi ehe).

zaten bişi çıkarsa anca 10 senede öğreniriz herhal, aa demek böle olmuş, bumuymuş olm, lan zamanında gezegen emilcek die panik yapmıştık diye 10 sene sora.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...