diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 site göçmüş kaçta basıolar tuşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Anaaaağğğğmmmm bu ses ne eyvah levyeleri hazırlayın . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dostum alien cikicak dedin ama fallen cikti bunun icinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Hem bu sayaç başa mı dönmüş böyle 32 gün gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Belki çoktan yaptılar haberiniz yok ha. Sanki bütün dünyaya gürültü çıkacak adamlar onu yapınca :D Yani yaparlar deneyi tüm souçları öğrenirler bam diye çıkarlar yaptık bunu bulduk diye :) Bişey olmaz ya, sanki evrendeki karadeliklerin tam olarak ne oldukları falan her detayına kadar biliniyor da konuşuyorsunuz deney yapılırsa karadelik olur falan diye (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben demedim ben deneyi savunanlardanım bana bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yok ben genel olarak yusuflayanlara diyorum :D Yoksa belki deney yapıldı bile ama haberimiz yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben Higgs i bulup blumamalarından daha çok süprizleri merak ediyorum acaba neler değişçek bakalım ona göre hesapta olmayan bişiler çıksında nedenlerini bulayım hemen :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 higgs boson dedin quark çıktı bu arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 mulgear6 said: mulgear6 said: dünya yok olmicak o sitede verilen süre içinde isteyenle 100000000000000000000000ytl sine iddaya girerim (kaybedicek neyim var ki? :D ) not: alıntıdır yok mu kimse? yemedi mi? hala arkasındayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 erteleme demislerdi ertelendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 geçen haftalarda 23 gün diyordu, şimdi 30 diyor. ertelemişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yaptılar aslında deneyi hepinizi yiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 heheh olabilir karizmatik bişey olmadıysa açıklamak istemiyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 zaman büküldüyse nası anlıycaz bunu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 halflife gibi karizmatik bişeyler olması lazım ben bunun için onca fiziği öğrendim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Babacumu göndermeden olmaz öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 muahah. diyelim ki güneş sistemi çapında zaman 1 sn durdu. nası anlayacaz bunu lan. ha nası??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben söylerim size merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 valla ha öyle bişi olsa direkt yeni konu açılır ilk paticikten duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abı 1 sn deılde 10 yıl dursada farkedemezsın kı? :P zaman durması ne yau Hiç akan devam eden bısı olarak dusunmedım zamanı. O yuzden zamanı durdurmak sacma gelır bana, ılerısıne veya gerısıne gıdılebılır ama durdurmak? neyı durduruosun kı o zaten duruo dıom ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 durdurmak derken ileri veya geri gitmek oluyo baktığın tarafa göre zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 zaman durdurma olayını geçen düşündüm ( evet oturdum bunu düşündüm ) şöyle bi açıklama yaptım kendi kendime. şimdi zamanı durduran adam o kadar hızlı hareket ediyo ki. atıyorum göz mesela saniyede 100 fps mi alıyo. bu adam saniyede 29837198731 fps ile hareket ediyo. göz göremiyor tabi. böyle bişey. tam oturtamadım teorimi biraz daha düşünmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yani fede diyor ki zamanı durduran adam aslında zamanı durdurmuyor, kendini hızlandırıyor...öyle mi? etraftakiler de çok yavaşlayınca durmuş gibi oluyor... Hatta Clock Stoppers'ta öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 mulgear6 said: dünya yok olmicak o sitede verilen süre içinde isteyenle 100000000000000000000000ytl sine iddaya girerim (kaybedicek neyim var ki? :D ) hala bekliyorum birilerini df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar