Navody Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Hemen Kalkacak Gibi Fiyakali Dursan Da Ebedi Bir Uykuya Dalmissin Eski Dostum. Yastiklari Koltuga Destek Edip Kalksan Da Artik GÜÇsÜz , Takatsiz Kalmissin Eski Dostum. Bir Zamanlar Basini Dik Tutardin At Gibi GÖkdelen Binalarda 30.uncu Kat Gibi Durmadan Çalisirken Rakkasli Saat Gibi Simdi ÜÇ'Ün Biri Kalmissin Eski Dostum. Sagliginda , Ben , Senin Hep Aklina Uyardim Kendim ÜsÜsem Bile Sicak Yere Koyardim Dantelli KÜlotlari Senin için Soyardim ÜzgÜnÜm, Son DÜdÜgÜ Çalmissin Eski Dostum. SÜt Gibi Bacaklari Kaldirirken Havaya Simdi Takat Kalmamis Ziplayip Oynamaya Haline Her Bakista Baslarim Kahkahaya GÖzÜnden Malum Yaslar Gelmiyor Eski Dostum AÇtigin Bacaklarin Sayisini Unuttum Kismetsiz GÜnlerinde Ellerimle Avuttum Bazen Keltos Basini Oksayarak Uyuttum TedavÜlde Kalmayan Pulmussun Eski Dostum. Zevkini Sen Yasadin Islenen GÜnahlarin Senin Yerine Hesap verecek Benim Yarin HiÇ Cacigi Olur Mu PÖrsÜmÜs Bir Hiyarin BÖyle Sakin Durmaktan Gayen Ne Eski Dostum. Kim Demis Eski Dostlar DÜsman Olmazmis Diye Dogruysa, Senin Beni Mahcup Edisin Niye Isemek Olmasaydi Yedirirdim Kediye Ben Sana Simdi Niye Hammalim Eski Dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aşık memo kokuyor hafiften... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Şiiri okumadım çünkü "sU sAcHma CaPS LocK'U bOZuLmuSh NeChE yasDİKi BeLli oLmAYan iNsAnn tOpiÇLeRindEN" nefret ediyorum. Lütfen düzgün yazalım şunları, okuması zor oluyor, hatta okumaya uğraşmıyorum bile ve çoğu insanın da okumadığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tAMam siNirlenME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 OfFfffFf Bu Ne YaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 uZaTmaNıN Ne AnLAmı VaR şİmDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 TAMAM BU KADAR YETER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yazık adama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Şiirin güzelliğine kimse değinmemiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 BoDrUmLu çÖzMüŞ ŞiFrEyİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kediye yedirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Xo said: Dağılın. Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bu güzel şiiri bizle paylaştıgın için teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 CaNNi said: tAMam siNirlenME Döverim bile. Dernek kuracağım, caps lock mağdurları diye, mor çatı tadında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sus caps lock lu ise okuma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Navody said: sus caps lock lu ise okuma ? Okumadım zaten, kaldı ki burası insanların tartışabilmesi için açılmış bir forum, azar işitmek bu kadar rahatsız ediyorsa Türkçe'yi düzgün kullanırsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ne agresif bu yeni jenerasyon yahu, hadi Konu Dışı politika topiclerini geçtim de eğlencede bile "ayar var yersin?" tadında geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yürü be amcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar