Asgard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben küçükkene kaygısızları seyrederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kediler dişi köpekler erkek. hepsi evliydi serçeler dişi, güvercinler erkek. hepsi evliydi. cüneyt arkın diye biri yok, cüney tarkın diye bi insan vardı allahı kocaman elektrik direği gibi bişey sanardım, yüksek gerilimli elektrik direği gibi olan şeylerden işte. rüyalarıma girerdi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tv nin içinde keçiler var zannederdim. belgesel mi ne izledim keçilerle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 çocuk düşürmeyi yolda herhangi biryerde Zıçmak gibi birşey görürdüm. hayaletlerin olduğuna inanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Xo said: EponymouS said: biz eskiden eskiden rakı içerdik testiden... Testisi elinde yardan kana kana su içmek... asfdsafasdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 eskiden rakı içerlermiş ben içmiyorum rakı şimdi ben hala eski veya küçük veya süt müyüm. not: reklamın iyisi kötüsü olmaz. rakı ile büyüklük taslamak sorun var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 iyi sanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yelesiz aslanı kaplan,yeleliyi aslan diye adlandırırdım. oyuncaklarımla oynarken termiantörle milanı hep ... dflhgh sonra batman gelirdi termi bapsiyle kapışırdı felam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben küçükken sünnetten kaçmaya çalışmıştım dayım tutmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ediz Hun'u ampülü buldu sanardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 +1 üstekkine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 açık mavi kavramı yüzünden kovu mavi kavramıda kapali mavi olarak geçiyordu o zamanlar beynimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hagii said: çocuk düşürmeyi yolda herhangi biryerde Zıçmak gibi birşey görürdüm. hayaletlerin olduğuna inanırdım +1 ayrıca tüp bebeklerin ocak yakmakta kullandığımız tüpten olduğunu sanırdım. (- alo bir adet tüp bebek rica edecektim - peki hanfedi yarıms aate kapınızda) power ranger'ların robotlarıda kostüm giyen adammış maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben küçükkene izmir'den yüksek yerlerden görülen uzak binaları ankara sanardım. anneanneme sormuştum onaylamıştı o da. dünya bu kadar küçüktü benim için. <1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben kucukken cok metalciydim,bokum bile simsiyahtı.zööö diye aglardım..off oyle sıkılmısım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben küçükken yuvada ayları burçları öğretecekler, "12 ay vardır ve herkes bi ayda doğmuştur" dedi öğretmen. Ben kaldım. Dedim "Ben yukarda bi tane görüyorum. Diğer 11'i nerde? Ben o gördüğümden mi geldim? Nasıl geldim ki oradan buraya doğunca? " Yaa öyle işte. Çok travmatik bi gündü benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hagii said: çocuk düşürmeyi yolda herhangi biryerde Zıçmak gibi birşey görürdüm. hayaletlerin olduğuna inanırdım hayaletler yokmu lan? :/ nassı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Isparta'nın Türkiyenin güneyinde ayrı bir ülke olduğunu sanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sivas'ı Doğu Anadolu'da bilirdim ben de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Xo said: Sivas'ı Doğu Anadolu'da bilirdim ben de. :D öle değil mi ya?? ikileme düşmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 karpuz agacta yetişiyo sanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar