la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Malum bir ayağımız Bursa'da, diğeri İstanbul'da. Geçen cuma istanbul'a gelmek üzere ido feribotundaydım, hemen yan sıramda güzel hoş bir bayan oturuyordu. Ama belli ki yaşı biraz olgun 30-35 civarı. Benimki de 24. Benim yanımdaki koltuklar boştu, klimadan rahatsız olduğunu yanımdaki koltuklardan birine geçmek istediğini söyledi, ben de peki dedim yol verdim geçsin diye. Daha sonra aramızda muhabbet başladı, yol boyunca (zaten 25-30 dk. lık bir yol kalmıştı) devam ettik. İstanbul'a gelip ayrılırken de bana kartını verdi görüşürüz canım'lı falan konuşuyordu. Sonra mail adresine kendi telefon numaramı bilgilerimi falan yazdım, sohbet için teşekkür ettim, yine görüşelim falan dedim. Cevap gelmiş görüşmek dileğiyle, beklerim falan diye... Gelelim işin problem kısmına, Kendisi evli! Üstelik küçük bir kızı var. Buna rağmen neden araya bir çizgi koymuyor? Ben olayı yanlış anlamışımdır diye umuyorum... Ama tavırları pek benim yanlış anladığım yönde değil, hani feribot çıkışında yemeğe davet etsem %90 gelecek... Bana "neler dönüyor bir bilsen" derlerdi de inanmazdım, örneğin çalıştığım yerde de 15 yıllık çocukluk aşkıyla evlenmiş bir bayanın, yine evli ve çoluk çocuk sahibi bir başka çalışanla aralarında birşeyler döndüğünü işyerindeki herkesin konuşması bir yana görüntü olarak da belli oluyor az çok. Bunun yanında, bir 2-3 yıl önce, gittiğim fitness salonunun kaynaşma yemeğinde yine evli ve çocuk sahibi bir bayanın -alkolün de etkisiyle- düpedüz asılmışlığı var. Bu duruma ne diyorsunuz genelde oluyor mu böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nedir bu patinin mature sevgisi (lafım sana diil sadece :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 valla 20 dk konuşma sonrası kart vermece bana normal gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mulgear6 said: nedir bu patinin mature sevgisi (lafım sana diil sadece :) ) valla denk geliyor yoksa ben gayet kendi kalemimdekilerle ilgileniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Varsa boyle bir zevkin fantezin, denersin sansini. Ha yoksa, sana yanlis geliyorsa nazikce -ya da kafana gore- siyrilir cikarsin isin icinden. Ne diye sorun olsun ki ? Ya da burdakilerden istedigin nedir ? Yap yapma seklinde tavsiye mi ? Ozel hayat adi ustunde ozeldir yahu. Hepsini getirip yazmasaniza suraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 benim yardımcı olmak isteyenlerden beklediğim şey, bu tip ilişkilerin Türkiye gibi bir ülkede yaşanabildiğine tanık olup olmadıklarını söylemeleri. bir de fikir yürütsünler evli bir kadının neden böyle şeylere ihtiyaç duyacağı konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yazdıkların kadarıyla sen daha çok ilgi göstermişsin belki kadın kardeş gözüyle baktı hadi bakmadı vercek mi ki, evli ve çocuğu var ama bir çaksam ayıp olur mu diye gelmişsin buraya mail atmayarak problemi bitirebilirdin gerçi bu mesaj için erken ama yazayım dedim gidişata göre facebook, görseller, caps yok mu versiyonu gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Organ mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyasıOrgan mafyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 eet, bobrek gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Boşluğa düşmüştür, canı sıkılmıştır bir şey olmuştur illa ki, gözüne ilk kestirdiğine yavşamıştır. O bakımdan ego yapma hemen "Ooo evli çocukluları bile baştan çıkarıyorum" diye. Ben önermem açıkçası, başına büyük bela almış olursun sonra, sıyrılması da zor olur. Böbrek de gidebilir tabii, onu da göz önünde bulundurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Başına bela olur, tavsiyem uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Evli, cocuklu bir kadin kadar `easy target` da yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 FHUTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mulgear6 said: nedir bu patinin mature sevgisi (lafım sana diil sadece :) ) Ahahhaa off :D Neyse mature iyidir evli değilse, evliyse kaç yuvalarını yıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kocasına şikayet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 -hala yanlis okuyorum bu son edit- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aaa prd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 la_bombonera said: Ama tavırları pek benim yanlış anladığım yönde değil, hani feribot çıkışında yemeğe davet etsem %90 gelecek... bize yüzdelerle gelme bombonera. pati ahalisi olarak merak ettik, telefondu maildi bi ittir bakalım nolcak. bizi de update et. gerçi ben, "hiç bi türlü" ye yatırıorum paramı. şaşırt bizi bombonera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 çok var böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Belki seni evleneyemen kardeşine yapacaktır bi bak bakalım ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Penthesilea said: eet, bobrek gider (tu) adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 karaciğerine talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sizin evde yardırırsan böbrek sağlam olur.Hatta sen onun böbreğini bile alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yav ciğere dalaga böbreğe bişey olmaz, her manita da organ mafyası değil sonuçta. mafya ayrıca kızı olan 30+ kullanacağına, çıtır kız kullanır dimi? bence go go power rangers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 said: 15 yıllık çocukluk aşkıyla evlenmiş bir bayanın, yine evli ve çoluk çocuk sahibi bir başka çalışanla aralarında birşeyler döndüğünü işyerindeki herkesin konuşması bir yana görüntü olarak da belli oluyor az çok. Koy ensesine bir tane. diyorum insanlar yaptıkları işleri sevse böyle saçmalamazlar ama neyse. Öte yandan sadece dedikodudu da olabilir, ayrıca dedikodu yapanların ensesine de bir tane çak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar