sardius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 abi adamların anlayışı bi degişik. bi kere aoe speller ve petler nerflendi dmg yönünden. cok büyük miktarlara düşmüş %50 lere varan düşüşler var. ha single spellerde baya düzeltme yapmışlar ve acıklamada aoe spellerin singlellardan daha fazla vurdugu icin düşürüldügü falan yazmış. e burda problem aoe dmg degil singlelların damageleri idi zaten cok komik miktarlarda vuruyodu. onları artırcaklarına aoe leri düşürmüşler. millet zaten bizi gruba aoe lerimiz icin alıyolardı gruba onuda yediler nolcak şimdi:) neyse bura necro baslıgına döndü:) bir müddet demo acıcam belki necroya bişiler yaparlarsa iyi yönde dönerim ona. püff yazık oldu lvl 77 idi :X
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Female demon'um scubbus summon edebiliyor nihayet, hödük petten kurtuldum çok mutluyum o/
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bazı code'lar yeniden yazılmış diyor fps artışı hisseden oldumu?
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Cuce said: ... spelldmg'ını düşürmekle aoe etkisini %40 splash'a cekmek arasında fark olduğu için öle yapmış olabilirlermi? düşük lvllarda mob kesilmiyor? nasıl olcak peki?
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Darksun said: Female demon'um scubbus summon edebiliyor nihayet, hödük petten kurtuldum çok mutluyum o/ wow?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 female karakterler hala yawasmı vuruyo? yeter artık bıkkınlık geldi böyle saçma sapan bi bug hala düzeltilmez mi arkadaş ya.
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 necrou nerflemeleri iyi olmuş.adamlar arcanist ile kaç metre öteden ortalığı temizliyorlardı.pict kampına gidiyorum ortalık arcanist dolu necro piyasada yok uzaktan hallediyordu.güzel olmuş :) öyle büyü cast etmeden petlerle ortalığı temizlemek varmıydı :)
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tüm aoeleri nerflemişler anladıgım kadarı ile aoe farmı azaltmak istiyolar büyük guildler kapatmıs durumda o alanları lvl 20 adamı tortageden sonra getiriyolar 80 bölgesine aoe farmla 3 4 günde 80 yapıyolar böyle bi saçmalık yok yani :)
hunty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Tos'dan daha hizli lvl kasanlar var, deamongolist, necromancer... Storm field artik 3 target'e vuruyor en fazla. Tamam featle 5'e cikiyor ama oda thunder tree'nin en sonlarinda. Su anki featlerimle onu lvl65-70 de alirim anca. Ellemeden duramiyorlar.
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sadece TOS degil necronun AOE spelleride nerflendi dedigim gibi.
draedan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bogachan said: Tüm aoeleri nerflemişler anladıgım kadarı ile aoe farmı azaltmak istiyolar büyük guildler kapatmıs durumda o alanları lvl 20 adamı tortageden sonra getiriyolar 80 bölgesine aoe farmla 3 4 günde 80 yapıyolar böyle bi saçmalık yok yani :) biraksinlar nerf u, oyunu stabil hale getirsinler, her patch de dandik dandik bug lar gelmesin , son patch de alchemist ler book larini actigi an patliyor, saka saka bu herifler, failcom. -sonunda benide biktiriyorlarda pardon, 2 cift laf etmek istedim-
Forme Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 40 lvl a kadar necro kasmiştim dün itibari ile biraktim o derece nerf yemiş
sardius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yani aoe lerde direk %50 düşük dmg daha ne olsun:) bu funcom bizim turkiye ye benzemiş kontrol edemedigini yasakla:) bu nasıl bi mantıktır aoe farm yüzünden milleti nerflemek. nolcak simdi gruba almiyor kimse beni? madem öle artır questleri falan millet kassın questlere farm yapmak durumunda kalmasın. lvl 20 den 2 günde 80 yapma olayında getirsin bi xp dengesi falan çözsün nedir yani nerflemek. neyse denedim gerçi patchden dolayı az vuruyoruz ama yinede 5 mobu aliyorum tabi biraz zorlanarak. buildim sanırım iyi fena degil:P bu arada bu son patchden sonra bende kötü lag olayları basladı baska kimsede var mı? yani oynayamıyorum lagden nerdeyse
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 o lag bildiğim kadarıyla ttnet ten nettede bi yavaşlık var akdenizdemi ne depremde kablolar zarar görmüş dün öyle bi haber vardı 5 gün de tamir olcakmış
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 valla son patch süperdi FPS -15 den +20 ye çıktı elimden kılıcımı bile alsalar ağlamam :D
Öne çıkan mesajlar