Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Hmm, enteresan, bayılıyorum bu tip şeylere ^^ http://www.blizzard.com/us/splash.html --- Sayfa kaynağını görüntüle --- Comment: http://us.media.blizzard.com/232309/master.css Master.css = @charset "utf-8"; /* (c) Blizzard Entertainment 2008. All rights reserved. */ body {background:black;margin:0;padding:0;font:11px/14px Arial, Helvetica, sans-serif;} a,a:active,a:visited {color:white;font-weight:bold;text-decoration:none} a:active {outline:none;} a:focus {outline:none; -moz-outline-style:none;}/*.tundra {background:url(_images/04.jpg) no-repeat 0 0} */ .clickthru {background:url('_images/ctbg.gif') repeat-x 0 0;} .clickthru .link {background:url('_images/ctbg.jpg') no-repeat 50% 0;text-align:center;height:29px;} .clickthru a {line-height:29px;padding:0 15px 0 0;background:url('_images/link.gif') no-repeat 100% 50%}/*.cavern {background:url(_images/15.jpg) no-repeat 0 0} */ .icefield {cursor: pointer; background:url('_images/ice2.jpg') no-repeat 50% 0;height:705px;text-align:center;} .icefield a {display:block;height:55px;width:110px;position:relative;top:640px;margin:0 auto;} .footer {text-align:center;} .footer a,.footer a:active,.footer a:visited{color:#083f53;font-weight:normal} .footer a:hover {color:white} Yarın daha netleşir durum :p said: http://us.media.blizzard.com/232309/_images/04.jpg http://us.media.blizzard.com/232309/_images/15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Yalnız universe of sc çıkarsa AoC yi yapanlar satsınlar şirketi, Warhammer online da iptal etsin projeyi AMAGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Galaxy of sc olur o. Ama çıkarsa wowu bile kapasın blizzard.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 galaxy dersen ufacık alan alırsın terran dominion felan olmaz xel naga olmas ııh ne ole mıllı park gıbı universe o universe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Galaxy. Starcraft collector's edition manuelde şey yazıyor mesela Xel'naga hakkında (ve evet collector's edition ım var diye hava atıyorum) Kendi Galaxylerinde binlerce gezegende canlılar yarattıktan sonra bu protoss un oldugu galaxy ye geliyorlar, bakıyorlarki psionic olarak gelişmi birr ırk durumunda, onları geliştirmeye baslıyorlar. Yani kısacası SC2 de başka galaxylere gidilmedigi sürece Xel'naga nın peşinden Galaxy of Starcraft olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 3. rünü de sc den koyacaklar millet iyice çatlayacak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ghost :P millet forumlarda kafalarini yesin diye iki bisi koymuslar iste, WotLK ile ilgili trivial bir sey olacak sonunda "aaaa ooooo" diyecez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben "aaa" "oooo" demem, boşta sc cd keyde var nasıl olsa blizz forumlarına girer doya doya söverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 "Kendi Galaxylerinde binlerce gezegende canlılar yarattıktan sonra bu protoss un oldugu galaxy ye geliyorlar" Yani? galaxy of starcraft olursa sadece 3 tane ırk olur xel naga abıler toz oldu gıttıler cunku Ayrıca, auir terranların oldugu galaxyde değil Char'ı bilmiyorum ama onunda çok uzak olması lazım UED hiç değil. Galaxy ufacık bişi lan, Universe yap rahatla =) ha galaxy ha mahalle of starcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Suark aynı galaxydeler, UED ve terranlar ve zergler ve protoss lar hepsi aynı galaxyde. AYnı Galaxynin farklı sektörlerindeler. Bana inanmıyorsan google a gir starcraft history olarak arat, yamulmuyorsam sc2 forumlarına cd keysiz üye olunabiliyor, oraya üye ol oraya mı sor bilemem. Aynı galaxydeler. Bu arada XXel'Naga çekip gitmedi. Zerg ço kbüyük bir kısmını yok etti, kalan az bi kısmıda saklanmada diye hatırlıyorum. Sc2 sitesindeki ifadenin "the bigger whole of xel naga has been destroyed by the swarm" gibi bir şey olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 İŞTE O YAZI Kojiroh said: ... Zamanla bu rünlerin sayısı artacak, önce ilkini koydular, sonra ikincisini koycaklar. ... Bu dediim doğru çıktı da, 2. rün Frostmourne'un üstündeki diil. Harbi harbi Diablo 2'den Hel rune. Rünlerin yerlerine bakarsak da, öyle 5-6 tane değil de 20-25 rün gelicek diyebiliriz. Çünkü rünlerin düzenli yerleştiğini düşünürsek, ilk rün 180 derecede dururken, ikincisi 20-30 derece civarı duruyo. Yani 12, 18, 36 rün falan çıkabilir. Of amma kastım sfgjhkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oha psikopata bağlarsın çözmeye çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 oha abi. 2. rün eklenmiş, resmin adı ice2 su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 lost musun mübarek. insanlar burda ne teoriler üretiyor asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 yalnız cidden ortaya blizzard north sizi selamlar tarzı bişey çıkarsa ne güzel olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Diablo 3 bi deişik olur=/ Diablo 3 çıkana kadar yaşamamalıymışım gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 4 rune 1 diablo, 1 wotlk, 1 sc, sonuncuda yeni çıkacak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 http://i218.photobucket.com/albums/cc208/wheatbixhands/1192365870050.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Suark said: "Kendi Galaxylerinde binlerce gezegende canlılar yarattıktan sonra bu protoss un oldugu galaxy ye geliyorlar" Yani? galaxy of starcraft olursa sadece 3 tane ırk olur xel naga abıler toz oldu gıttıler cunku Ayrıca, auir terranların oldugu galaxyde değil Char'ı bilmiyorum ama onunda çok uzak olması lazım UED hiç değil. Galaxy ufacık bişi lan, Universe yap rahatla =) ha galaxy ha mahalle of starcraft hepsi aynı galakside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aynı galakside hepsi. koprulu sector diye geçiyor. hatta protoss insan zibidilerini uzun zaman izliyor kendini belli etmeden. dae'uhl diye kanunları bile var, onun için belli etmiyorlar kendilerini. aslında son cümle biraz gereksiz bilgi oldu ama dae'uhl demeyi seviyorum. dae'uhl yazarken içimden okuyorum böyle dae'uhl diye. aslında sesli olarak bile dae'uhl diyebilirim ama ofistekiler enteresan bakışlar atmasın diye demiyorum. dae'uhl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 resmin sağında kalan bi halka var ona hel rune diyolar diablo 2 deki. geliyo geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fede said: resmin sağında kalan bi halka var ona hel rune diyolar diablo 2 deki. geliyo geliyo bende onu görünce direk ikna oldum.Ama Blizz bu yapar gene bi son dakka dallamalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 diablo 3,resimdeki gözleri gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 worldstone bu ya, bariz. d3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar