Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hadi diyelimki diablo3 adamlar acıklama yapacak oyun 3yıl sonra pre order olacak 5 yıl sonra oynarsınız diyecekler pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 olsun yeter ki acıklasınlar artık. yeni ssler, videolar falan gormek bile gayet eglendirir beni eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ssj4songoku said: Ben diablo'yu o kadar sevmiyom ama ya :(. Hack'n Slash'ı azaltıp RPG unsurlarını daha da arttıracaklar ise yapsınlar Diablo 3. yoksa Starcraft ile ilgili birşeyler yapsınlar banane! öle bişey yaparlars cıkartmasınlar daha iyi. diablonun bir misyonu var bu dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Başlı başına bir tür zaten Diablo rpg değilki mouse-ile-sol-tıklayıp-adam-öldürmece-oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hack-n-Slash kavramini Diablo 2 kazandirmadi mi bu dunyaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 diablo diyelim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 e rle play işte, sen ateş topu atarak buyucu roluyle adam kesersin ben baltayla vurarak barbar roluyle. roleplay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 diablo rpg mi hack'n'slash mi tartışmasına girmeyelim, bi 10 sayfa da ona harcamayalım :P bence algı meselesidir bu, bi oyuncuyu oyunun atmosferi çok etkiler, barbarıyla özdeşleşir, o adam role play yapıyodur. ama başka bi oyuncu vardır, farm kasar, unique item düşürmeye çalışır, o adam hack'n'slash oynuyodur. ayrıca illa her oyunu bi kategoriye sokmaya çalışanları anlamıyorum, 2 türün bazı yönlerini toplamış olamaz mı bi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Quel-Thul said: ha bide aklıma gelmişken sorayım, şu blizzard'ın tshirtlerden nerden bulurum? özellikle şunun hastası oldum legalize it! http://www.jinx.com/Content/Product/1120p_0c_ZoomB.jpg btw: 13 dk Bu t-shirt üde cok istiyorum, Feel the rush ıda çok istiyorum.Hepsini istiyorum. Araştırıp çözelim şunlardan topluca bence.Mutlaka geliyordur türkiyeyede ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya bi surat var sanki burda. gözleri yuvarlak içine aldım, protoss kafasına benziyor. diger buz parçaları da gözleri örtpas etmek için kullanılmış olabilir. ahanda buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 good morning vietnam =) diablo olması daha muhtemel o gözlerin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yoksa yeni bir dünya mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yuzde %99 Diablo. WOLK degil kesinlikle, SC2 degil kesinlikle. Ya Diablo yada az ihtimal World of Starcraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu arada gercekten hybridleri uyanışına dair bişeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 LathspeLL said: Yuzde %99 Diablo. WOLK degil kesinlikle, SC2 degil kesinlikle. Ya Diablo yada az ihtimal World of Starcraft. yahu bu adamlar öss sorularının hazırlanışı gibi kampa fln girip mi bu oyunları yapıyorlar hiç mi bilgi sızmaz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 CrayTotem said: Quel-Thul said: ha bide aklıma gelmişken sorayım, şu blizzard'ın tshirtlerden nerden bulurum? özellikle şunun hastası oldum legalize it! http://www.jinx.com/Content/Product/1120p_0c_ZoomB.jpg btw: 13 dk Bu t-shirt üde cok istiyorum, Feel the rush ıda çok istiyorum.Hepsini istiyorum. Araştırıp çözelim şunlardan topluca bence.Mutlaka geliyordur türkiyeyede ya. bir adet feel the rush siparişi verdim ben, bir sorun çıkmadı gelince de bi foto koyarım istiyosanız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 beyinlerine cip takiliyo eger yeni oyun hakkinda sirket disinda dusunurlerse bile patlayan bi cip Penny Arcade den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 tunca said: bir adet feel the rush siparişi verdim ben, bir sorun çıkmadı gelince de bi foto koyarım istiyosanız =P nerde oturuyosun? kaç para ödedin? detaylar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Volfied said: beyinlerine cip takiliyo eger yeni oyun hakkinda sirket disinda dusunurlerse bile patlayan bi cip Penny Arcade den :D ben gercekten anlamıyorum abi blizzard baya büyük bi şirket nasıl leak olmuyo yahu. adamlar inanıyo demekki yaptıklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Quel-Thul said: tunca said: bir adet feel the rush siparişi verdim ben, bir sorun çıkmadı gelince de bi foto koyarım istiyosanız =P nerde oturuyosun? kaç para ödedin? detaylar pls. abi ordan bi tıklayıp bakmak zor mu bu kadar =P antalyadayim, 25 dolar civarı bişi verdim shippingle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 valla Adobe de calisiyorum su anda ayni burda da. Anlasma imzaliyoruz, eger bilgi sizdirirsak Adobe hayatimizi alabilir diye basitcene. (Daha beterini ediyolar) Tum fikirlerimizi yaptiklarimizi Adobeye veriyoruz, eger Adobe de calisirken bir fikrim olursa ve bunu patentlersem panent de benim adim geciyo, ama Adobe legal takimi hallediyo herseyi gelen tum kar Adobeye gidiyor direk. Buyuk sirketlerde bu boyle, sirket ici mail sadece sirket icinde gorunebiliyor. Eger uzaktaysan VPN kodu falan aliyosun bi gun onceden basvurup, portlarin cogu disari kapali (gaming rig im var Steam e baglanamadim :(). Surekli kartli giris, kartin olmadan giremiyorsun, her yer kamera. Asiri bir koruma var IP denen olaya (Intellectual Property). Ki soyle dusun, Blizzard gibi bi firmada calissam, calissan, calissak, ve bizim agzimidan bir sey yayilsa, bunu bir sekilde track back ettikleri anda federal suc islemis oluyorsun (anlasma yuzunden), ayni zamanda black mark direk baska hic bir sirkey sana guvenmemeye basliyor. Risk var isin ucunda yani :) Kim Blizzard a girdikten sonra boyle bir seyi riske eder. IM imiz bile sirket serverlarinda korunan Jabber burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Abi illa leak oluyordur da adamlar sonucta asla bilinemez havasini yaratmislar simdi mesela birileri 1 ay once d3 cikacak deseydi gercek diye ciddiye alir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ahaha bundan almam lazım saklıycam cocuğum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yarın belli olur iyice bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 diablo3 istiyorum ben artık hem sc2 çıkmadı daha universe of starcraft çıkacaksa bile erken bence onun için wotlk zaten bilinen bir şey.yani geriye ya d3 ya yeni bir proje kalıyor. o değil de d3 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar