Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard.com yeni splash screen

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

ssj4songoku said:
Ben diablo'yu o kadar sevmiyom ama ya :(. Hack'n Slash'ı azaltıp RPG unsurlarını daha da arttıracaklar ise yapsınlar Diablo 3. yoksa Starcraft ile ilgili birşeyler yapsınlar banane!

öle bişey yaparlars cıkartmasınlar daha iyi.

diablonun bir misyonu var bu dunyada.
Sosyal ağlarda paylaş

diablo rpg mi hack'n'slash mi tartışmasına girmeyelim, bi 10 sayfa da ona harcamayalım :P

bence algı meselesidir bu, bi oyuncuyu oyunun atmosferi çok etkiler, barbarıyla özdeşleşir, o adam role play yapıyodur.

ama başka bi oyuncu vardır, farm kasar, unique item düşürmeye çalışır, o adam hack'n'slash oynuyodur.

ayrıca illa her oyunu bi kategoriye sokmaya çalışanları anlamıyorum, 2 türün bazı yönlerini toplamış olamaz mı bi oyun?
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:
ha bide aklıma gelmişken sorayım, şu blizzard'ın tshirtlerden nerden bulurum? özellikle şunun hastası oldum

legalize it!

http://www.jinx.com/Content/Product/1120p_0c_ZoomB.jpg

btw: 13 dk

Bu t-shirt üde cok istiyorum, Feel the rush ıda çok istiyorum.Hepsini istiyorum. Araştırıp çözelim şunlardan topluca bence.Mutlaka geliyordur türkiyeyede ya.
Sosyal ağlarda paylaş

CrayTotem said:
Quel-Thul said:
ha bide aklıma gelmişken sorayım, şu blizzard'ın tshirtlerden nerden bulurum? özellikle şunun hastası oldum

legalize it!

http://www.jinx.com/Content/Product/1120p_0c_ZoomB.jpg

btw: 13 dk

Bu t-shirt üde cok istiyorum, Feel the rush ıda çok istiyorum.Hepsini istiyorum. Araştırıp çözelim şunlardan topluca bence.Mutlaka geliyordur türkiyeyede ya.

bir adet feel the rush siparişi verdim ben, bir sorun çıkmadı gelince de bi foto koyarım istiyosanız =P
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:
tunca said:
bir adet feel the rush siparişi verdim ben, bir sorun çıkmadı gelince de bi foto koyarım istiyosanız =P

nerde oturuyosun? kaç para ödedin? detaylar pls.

abi ordan bi tıklayıp bakmak zor mu bu kadar =P antalyadayim, 25 dolar civarı bişi verdim shippingle beraber
Sosyal ağlarda paylaş

valla Adobe de calisiyorum su anda ayni burda da. Anlasma imzaliyoruz, eger bilgi sizdirirsak Adobe hayatimizi alabilir diye basitcene. (Daha beterini ediyolar)

Tum fikirlerimizi yaptiklarimizi Adobeye veriyoruz, eger Adobe de calisirken bir fikrim olursa ve bunu patentlersem panent de benim adim geciyo, ama Adobe legal takimi hallediyo herseyi gelen tum kar Adobeye gidiyor direk.

Buyuk sirketlerde bu boyle, sirket ici mail sadece sirket icinde gorunebiliyor. Eger uzaktaysan VPN kodu falan aliyosun bi gun onceden basvurup, portlarin cogu disari kapali (gaming rig im var Steam e baglanamadim :(). Surekli kartli giris, kartin olmadan giremiyorsun, her yer kamera.

Asiri bir koruma var IP denen olaya (Intellectual Property). Ki soyle dusun, Blizzard gibi bi firmada calissam, calissan, calissak, ve bizim agzimidan bir sey yayilsa, bunu bir sekilde track back ettikleri anda federal suc islemis oluyorsun (anlasma yuzunden), ayni zamanda black mark direk baska hic bir sirkey sana guvenmemeye basliyor. Risk var isin ucunda yani :) Kim Blizzard a girdikten sonra boyle bir seyi riske eder.

IM imiz bile sirket serverlarinda korunan Jabber burda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...