Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alaturqua - Crom PvE - Recruiting

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Uzun süreden beri faaliyette olan ve sadece Türk'lerden oluşan guildimiz Alaturqua, Age of Conan'a başlamıştır. Guildimiz CROM PVE serverındadır. Guildimizin aktiviteleri arasında raidler, instancelar, Border Kingdom PVP ve mini PVP gameler bulunmaktadır. Guild şehrimiz Tier1 olarak kurulmuştur (keep ve dış duvarlar hariç). Eğlenceli ve keyifli bir ortam arıyorsanız guildimize başvurabilirsiniz.

Guildimize, forumumuza üye olup Age of Conan bölümümüzdeki kuralları okuyarak aşağıdaki linkten başvuruda bulunabilirsiniz.

www.ala-guild.com

Ayrıca oyun içerisinde

Guild Leader: Aunrae - (ahan da ben)
Officers: Jinn, Dhark, Rambokazim, Kanuni, Hurrem
Recruiters: Oxxony, Yolgezer

isimlerinden birisine ulaşarak da guilde katılım için gerekli işlemleri başlatabilirsiniz.

Sevgilerle

Caine a.k.a Aunrae
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
ahaha caine daha geçen gün kulaklarını çınlattık guruyla. ramboyu bulmuşsunuz bide sarnav ı mmo döndürün evsane tamamlansın

gencler sizden MMOcu olmadı olmayacak:P

o guru hala moblar yere dusmeden lootlama yetenegine sahip mi?

adam olun bir karakter de bizim orada acin.. ama lutfen less bikbik more pratik:)

hadi optum sizleri kolay gelsin sizlere de:)
Mesaj tarihi:
delikanli gelsin yuzume soylesin hueeyyt :P oyle pm den veya benim olmadigim forumlarda mesaj atmak olmaz :D :P

zaten su an moral -100 de rustu dallamasi yuzunden peh..
Mesaj tarihi:
lan alt siteler editörü... bana 2 ekmek bi maltepe kap gel bakem... ust sitelerde oturanlara da selam soyle..
olm okuz geldin okuz gidiyosun.. niye bakmıyon PM'lerine saf halduk...
bırakın bu yeni nesil MMO islerini hepimiz UO ya donelim..:P

gel gel bizim mekana da bekleriz cicegim..
bak rambo bile dayanamadı geldi... dusun yani parmagini mousetan kaldirip CS oynamadı bile.. dusun yani
Mesaj tarihi:
Age of Conan'da PVE serverlari nasil oluyor? Oyunu hic oynamadigim icin PVP ve PVE serverlari arasindaki farki bilmiyorum.. WoW da karsi faction a istedigin yerde saldirabilme anlamina geliyordu. Ama AoC da faction olmadigina gore herkes istedigine, istedigi yerde, istedigi levelda saldirabiliyor demek mi oluyor PVP? PVE'da PVP tag fln var midir? Oyunda outdoor pvpnin rolu nedir? Instance, battleground tarzi pvp ortamlari var mi? Yani kisaca PVE serverina girsem, rahat level kasip sonra pvpsizlikten kangren olur muyum? :P Ne cok sey sordum ya. Anladiniz siz ama :)
Mesaj tarihi:
PvE serverda PvP sadece mini gamelerde ve border kingdoms denilen alanda yapılıyor. Diger herhandi bir mekanda baska bir oyuncuya saldirman mumkun degil. PvP tag acip kapayabildigin bir olay degil. Ancak PvP'den cok PvE contenti oneririm. Ozellikle de raid ve group instancelar gayet iyi. PvP içinse diğer oyunlardan daha kolay yer bulup girebildiğin bir sistem mevcut. O nedenle PvP isteğini de yeterince tatmin edebilirsin kanımca.
  • Yeni Oluştur...