özcaine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Selamlar, Uzun süreden beri faaliyette olan ve sadece Türk'lerden oluşan guildimiz Alaturqua, Age of Conan'a başlamıştır. Guildimiz CROM PVE serverındadır. Guildimizin aktiviteleri arasında raidler, instancelar, Border Kingdom PVP ve mini PVP gameler bulunmaktadır. Guild şehrimiz Tier1 olarak kurulmuştur (keep ve dış duvarlar hariç). Eğlenceli ve keyifli bir ortam arıyorsanız guildimize başvurabilirsiniz. Guildimize, forumumuza üye olup Age of Conan bölümümüzdeki kuralları okuyarak aşağıdaki linkten başvuruda bulunabilirsiniz. www.ala-guild.com Ayrıca oyun içerisinde Guild Leader: Aunrae - (ahan da ben) Officers: Jinn, Dhark, Rambokazim, Kanuni, Hurrem Recruiters: Oxxony, Yolgezer isimlerinden birisine ulaşarak da guilde katılım için gerekli işlemleri başlatabilirsiniz. Sevgilerle Caine a.k.a Aunrae
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ahaha caine daha geçen gün kulaklarını çınlattık guruyla. ramboyu bulmuşsunuz bide sarnav ı mmo döndürün evsane tamamlansın
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Başarılar guild olarak. ps : Rambo abinin ne işi var orda :) her daim cs'si diil midir o ? :)
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hayırlı olsun arkadaslar. ınsallah cok ama cok eglenırsınız. eq2 den sadness :) furryde olaydınız yapardık yıne beraber bısıler.
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mighty_THoR said: ahaha caine daha geçen gün kulaklarını çınlattık guruyla. ramboyu bulmuşsunuz bide sarnav ı mmo döndürün evsane tamamlansın gencler sizden MMOcu olmadı olmayacak:P o guru hala moblar yere dusmeden lootlama yetenegine sahip mi? adam olun bir karakter de bizim orada acin.. ama lutfen less bikbik more pratik:) hadi optum sizleri kolay gelsin sizlere de:)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ahahha yere düşmeden ne kelime artık moblar başta abi alın sonra kavga çıkıyor deyip veriyor
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hah tam bekledigim gibi... o kro gidip warhammer oynayacak degil mi.. allah akıl fikir saglıgı versin
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aynen gurunun o loot ac gozlulugunun ustune gormedim goremem de sanirim, mob daha oldumu olmedimi belli olmadan itemleri alirdi.. uzucu seylerdi bunlar :P
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 halduk da eee pardon gurultu da oyleydi.. kucukken az dovulenlerden.. simdi anca kızılcık sopası paklar...:P
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olm yazmayın sonra görecek trip atıcak :D
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ya onun tribini yerim ben.... gelsin bi selam versin.. herife ozelden mesaj attim.. facebooktan bile kasidim.. tıntıntın... beter olsun beter:)
Guru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 delikanli gelsin yuzume soylesin hueeyyt :P oyle pm den veya benim olmadigim forumlarda mesaj atmak olmaz :D :P zaten su an moral -100 de rustu dallamasi yuzunden peh..
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 lan alt siteler editörü... bana 2 ekmek bi maltepe kap gel bakem... ust sitelerde oturanlara da selam soyle.. olm okuz geldin okuz gidiyosun.. niye bakmıyon PM'lerine saf halduk... bırakın bu yeni nesil MMO islerini hepimiz UO ya donelim..:P gel gel bizim mekana da bekleriz cicegim.. bak rambo bile dayanamadı geldi... dusun yani parmagini mousetan kaldirip CS oynamadı bile.. dusun yani
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yabanilesme nan :D Caktirmadan up bu arada...
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yabani ama gururlu bir guildiz :( www.ala-guild.com eninde sonunda adresiniz :(
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 linkler www.alaturqua.org www.alaturqua.com www.warhammer.gen.tr www.mmorpg.gen.tr www.ala-guild.com :)
rambokazim Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 oha açgözlü adam ne bulyusa almış (:D
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Age of Conan'da PVE serverlari nasil oluyor? Oyunu hic oynamadigim icin PVP ve PVE serverlari arasindaki farki bilmiyorum.. WoW da karsi faction a istedigin yerde saldirabilme anlamina geliyordu. Ama AoC da faction olmadigina gore herkes istedigine, istedigi yerde, istedigi levelda saldirabiliyor demek mi oluyor PVP? PVE'da PVP tag fln var midir? Oyunda outdoor pvpnin rolu nedir? Instance, battleground tarzi pvp ortamlari var mi? Yani kisaca PVE serverina girsem, rahat level kasip sonra pvpsizlikten kangren olur muyum? :P Ne cok sey sordum ya. Anladiniz siz ama :)
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 PvE serverda PvP sadece mini gamelerde ve border kingdoms denilen alanda yapılıyor. Diger herhandi bir mekanda baska bir oyuncuya saldirman mumkun degil. PvP tag acip kapayabildigin bir olay degil. Ancak PvP'den cok PvE contenti oneririm. Ozellikle de raid ve group instancelar gayet iyi. PvP içinse diğer oyunlardan daha kolay yer bulup girebildiğin bir sistem mevcut. O nedenle PvP isteğini de yeterince tatmin edebilirsin kanımca.
özcaine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 rambokazim said: oha açgözlü adam ne bulyusa almış (:D dur sen dur bak daha neler eklenecek oralara:)
Öne çıkan mesajlar