Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mal said: kekledim adamları ben büyücüyüm bio enerjinle oynuyorum biyoenerjinden knex arabası yaptım al sür.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 topici okurken bile hissettim.Çakralarım çok açık sanırım
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 iki bacagimin arasinda hissediyorum ben.
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 MrLevie said: tek açıklaması alından beyne daha çok impulse gitmesi arkadaşlar. gözünüzden çıkanlar, burnunuzdan çıkan sinirlerin hepsi beyne alnınızdan gidiyor. bu yüzden hassas olması gayet normal. değil öyle. Kranial sinirler içerden beyin sapına gider.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 valla 30 yıllık biyoloji hocası olan annemin söylediği o. serbest sinir uçlarının alında yakınmış. sonuçta sinüs denenbişi var alında. kendisine sorarım sorularınızı. ama yok şakra bilmemne, alakası olmadığından adım gibi eminim.
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 12 tane kranial sinirden 5.sinin (trigeminal) 3 dalından biri olan oftalmik sinir alnın duyusunu beyne taşır. O da alın yoluyla beyne gitmez, tam olarak doğrusu bu. Bu olayı açıklarken alnın inervasyonu fazla demek yanlış yani.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gotunle alnin bir mi? alnin arkasi beyin iste.
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mal said: mesela bana olması için illa bişey yaklaştırmam gerekmiyor. sadece konsantre olup iki gözümün arasına odaklanıncada hissediyorum. küçüklüğümden beri nelere yormadımki bu olayı. bi ara uzaylılar beni kaçırıp orama çip taktı, beni takip etmek için sinyal gönderdiklerinde hissediyorum sanıyodum. sonra bi ara ulan üçüncü gözümmü açılıyo dedim. ama rahatladım şimdi başkalarınada oluyomuş. Nickinin hakkını vermek bu olsa gerek :)
Öne çıkan mesajlar