Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ankara-dikmendede az da olsa böle insancılar bulunmakta, her hafta en az 1 düğün oluyor yaz ayı boyunca,elektro-saz + zurna tam bir beyin ...ci 2li oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Cennet Mahallesinde oluyordu bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ustten izle kesin vardir simdi guzel guzel kızlar belki kismetin ordadir :D hatta varya belki sende o evin onunde dugun yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 of iskenderun cok feci bu konuda haftada bir sokak dugunu oluyor aynı sekilde iptal oluyorum,huzur bulmaya geldim nan!kitap okuyamıyorum :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ankara'da oturdugunuz semte gore de degisir abicim, burda olmuyor mesela heheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 elektro saz kadar iğrenç bi müzik aleti olabilir mi ya. müzik değil işkence aleti. nası bi zevktir bu. voyink voyink öten aletle coşuyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sokak düğünleri candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar