Romario Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Zebilith said: Dini olmayan toplum yönetilemez. /summon sheepzorz Ayrıca bu ülkede dindar olmak siyaset yapmanın ölçütü olmuş. Vay halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Romario said: Ayrıca bu ülkede dindar olmak siyaset yapmanın ölçütü olmuş. Vay halimize. dürüstlük istiyoruz biz dindarlık değil. yemişim dindarlığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Buyse said: iyi de güzel kardeşim hiç bir müslüman o adamın söylediklerini söylemez. yani kendisini müslüman olarak nitelendiren birisi. hayır müslüman olmamak ayıp değil ki zaten. allaha inanmıyorum kardeşim desin canımı yesin. hem peygambere hakaret et, hem de hala müslüman oldugunu söyle. sorun burda. yoksa bana ne insanların dininden. Eheh komik. Şeriyat mahkemesi karar metni gibi olmuş =) Kesin müslüman değildir la bu adam xD edit: Romario said: Ayrıca bu ülkede dindar olmak siyaset yapmanın ölçütü olmuş. Vay halimize. ha birde buna katılıyorum. Bütün partiler aynı haltı yemeye tam gaz devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Önder sav dinsiz olup/olmadığını söylememiş. Eğer dinsizse kendi düsturlarına uygun yaşıyor demektir. O değil de 2 topictir bu militan yetiştirme hususu ilginçmiş. Baklavasına tartışma mı yapıyoruz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o deil de trt 4 de avni anıl şarkıları var. fasıl yapalım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Redeagle said: Buyse said: iyi de güzel kardeşim hiç bir müslüman o adamın söylediklerini söylemez. yani kendisini müslüman olarak nitelendiren birisi. hayır müslüman olmamak ayıp değil ki zaten. allaha inanmıyorum kardeşim desin canımı yesin. hem peygambere hakaret et, hem de hala müslüman oldugunu söyle. sorun burda. yoksa bana ne insanların dininden. Eheh komik. Şeriyat mahkemesi karar metni gibi olmuş =) Kesin müslüman değildir la bu adam xD Yav bu memlekette tepesi atınca Allah kitap dümdüz giden insanlar da var, bunların hepsi mi gayrimüslim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aaa benim mesaja cevap yazılmış gibi oldu :( Sayılmaz, bende aynı şeyleri düşünüyordum :( :( emo oldum iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 @Buyse Dur bakalım,konuyu değiştirme sen şimdi CHP'nin gerçekten de "dinsiz" olduğu için camiiyi kapattığını mı düşünüyorsun? Cevap vermeden önce önceki postlarına bakalım istersen: Buyse said: dinsiz chp diye bir ibare görmedim ben haberde? Buna cevap verilmiş. Buyse said: hm peki de önder sav'ın söylediklerini düşününce pek de "dinli" olduğu söylenemez bazı chp lilerin. Sonra konu dağılmış, Önder Sav'dan İmam Hatiplere geçmiş bir anda. edit: soru eki -mi yokken cümle sanki emir cümlesi gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 @Drigeolf Buyse'nin dediği haberde dinsiz chp denmemiş ama bana göre dinsiz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Hayır, ama o anlam çıktığı söylenince Hmm, zaten Önder Sav'ın dediğine bakacak olursak dinsiz olduğunu söyleyebiliriz gibi bir laf etmiş, onu diyorum. Cidden dinsizlikten mi kapattığını düşünüyor CHP'nin camiiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dinsizlikle falan alakası yok. Orası ticaret yeri gösteriliyorsa ve rahatsız olanlar da varsa kapatılması da doğal zaten. Ancak madem ibadet yeri sıkıntısı var başka bir yere, uygun bir yere cami yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 her sokakta bi cami var zaten yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hayır ben yazıda dinsiz CHP ibaresi ya da o şekilde bir anlam görmedim. ama sen gelip dinsiz chp !1!! diye topic açıyorsun kendince ve sonra da vay efendim insanlara dinsiz demek sana mı kaldı diyorsun millete. bu kadar da provoke etmeyin insanları, ayıp. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 said: Semt sakinleri, 200 bin nüfuslu beldedeki tek caminin ibadete yetmemesi nedeniyle Banu Evleri Sitesi'nin ortasındaki iş merkezinin bodrum katını ibadet amaçlı kullanıyordu. Bin kişi kapasiteli caminin Diyanet'e kabulü anlamına gelen Büyükçekmece Müftülüğü'nden alınmış beratı bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 insanlar evinde ibadet etsin o zaman. 200 bin evsizse başka. o zmn prefabrik ev yapılsın. sonra toki güzel binalar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Cami yoksa evde ibadet edin. (bkz. ekmek yoksa pasta yiyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İslam dinine göre cemaat ile yapılması gereken belli ibadetler var. Cuma namazı, cenaze namazı, bayram namazı gibi. Evinde yapsınlar demekle olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Redeagle said: Aaa benim mesaja cevap yazılmış gibi oldu :( Sayılmaz, bende aynı şeyleri düşünüyordum :( :( emo oldum iyice Sana +1 demişim gibi kabul et :) Ayrıca; Oraya "Dinsiz CHP" yazmamın sebebi sadece yazı değil, altındaki yorumlardı, bunu daha önce de söylemiştim. Hala okumadıysanız okuyun derim. Ha zaten Zaman'ın yazısı "inek'ten sağarız, beyazdır, sabahları çocuklar içer" demiş, bi tek "Süt" dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Xobalt said: İslam dinine göre cemaat ile yapılması gereken belli ibadetler var. Cuma namazı, cenaze namazı, bayram namazı gibi. Evinde yapsınlar demekle olmuyor malesef. Luinir said: Dinsizlikle falan alakası yok. Orası ticaret yeri gösteriliyorsa ve rahatsız olanlar da varsa kapatılması da doğal zaten. Ancak madem ibadet yeri sıkıntısı var başka bir yere, uygun bir yere cami yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sg-1 said: Xobalt said: İslam dinine göre cemaat ile yapılması gereken belli ibadetler var. Cuma namazı, cenaze namazı, bayram namazı gibi. Evinde yapsınlar demekle olmuyor malesef. Luinir said: Dinsizlikle falan alakası yok. Orası ticaret yeri gösteriliyorsa ve rahatsız olanlar da varsa kapatılması da doğal zaten. Ancak madem ibadet yeri sıkıntısı var başka bir yere, uygun bir yere cami yapsınlar. Luinir said: said: Semt sakinleri, 200 bin nüfuslu beldedeki tek caminin ibadete yetmemesi nedeniyle Banu Evleri Sitesi'nin ortasındaki iş merkezinin bodrum katını ibadet amaçlı kullanıyordu. Bin kişi kapasiteli caminin Diyanet'e kabulü anlamına gelen Büyükçekmece Müftülüğü'nden alınmış beratı bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Luinir said: Dinsizlikle falan alakası yok. Orası ticaret yeri gösteriliyorsa ve rahatsız olanlar da varsa kapatılması da doğal zaten. Ancak madem ibadet yeri sıkıntısı var başka bir yere, uygun bir yere cami yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kör müsün arkadaşım. başka yere yapsınlar evet, orası ticarethane alanı olarak gösteriliyorsa kapatsınlar kabul. ama elaidi adlı arkadaş çıkıp cami yoksa gidecek, evlerinde yapsınlar ibadetlerini demişler, o cemaat ile ilgili olan ibadetler yazım ona idi. anlamamak için mi kasıyorsun nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 HocaEfendi said: kardeşim okuyor imam hatipte ve militanda değil.. militan gibide yetişmiyor.. Sen yapıyorsun laf salatasını.. imam hatip militan yetiştiriyor demek nasıl sa benımde söylediğim onun gibi bişey..AHAHAHAHA çok komik olmuş. bu nickle ciddiye alınacağını düşünmen bile komik ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 @ sg-1 elaidi said: insanlar evinde ibadet etsin o zaman. 200 bin evsizse başka. o zmn prefabrik ev yapılsın. sonra toki güzel binalar yapar. Xobalt said: İslam dinine göre cemaat ile yapılması gereken belli ibadetler var. Cuma namazı, cenaze namazı, bayram namazı gibi. Evinde yapsınlar demekle olmuyor malesef. deal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar