dominic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 HAHAAHAHAHAAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 -Wissy said: Bir de sey var tabii. Uzaktan dikkatini ceker, bakarsin, gozlerin bozuk[miyop astigmat] oldugu icin biraz daha dikkatle tekrar bakarsin gozlerini kisarak[bu seni ucururum anlami tasimiyor, yoksa goremiyorum.] ve aci gercek olan cirkinlikle karsilasirsin. Tanismazsin. aa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 karikatüre +rep böle durumlar için penguen uykusuz bilimum türevleri iidir hayat kurtarır can sıkmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://img244.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-25323/loc439/73587_EK_Adriana_Lima-Lunch-003.JPG_122_439lo.jpg böle işaret verceksiniz ki kompleksli olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 anammm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 19 SANTIM!!!1!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 12:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bakın şimdi ciddi bir yorum geliyor : Sizin hissettiklerinizi ve düşündüklerinizi kızlar hisseder.Eğer(eyer) siz kasarak kız yaklaşıp tanışmaya çalışırsanız %99 ihtimal kızın bi tarafı kalkıcak, durum garip gözükücek ve o muhabbetten hayır gelmiyecektir. Ama(fakat,lakin) sen hiç düşünmeden gayet doğal bir şekilde içinden geldiği için selam verirsen kız bunu kesinlikle garipsemez , bir tarafı kalkmaz ve aynı içtenlikle cevap verir.Kısacası sen kız yaklaşırken nasıl hissediyorsan ortamda da o his hakim olur ; yani dunnoya bu bakımdan katılıyorum (Bak dunno sana bir destek daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 cons +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aquila said: sadece bakmak istiyorum belki. eye candy ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Dunno günaydın seninle tanışmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 c.m.w said: Bakın şimdi ciddi bir yorum geliyor : Sizin hissettiklerinizi ve düşündüklerinizi kızlar hisseder.Eğer(eyer) siz kasarak kız yaklaşıp tanışmaya çalışırsanız %99 ihtimal kızın bi tarafı kalkıcak, durum garip gözükücek ve o muhabbetten hayır gelmiyecektir. Ama(fakat,lakin) sen hiç düşünmeden gayet doğal bir şekilde içinden geldiği için selam verirsen kız bunu kesinlikle garipsemez , bir tarafı kalkmaz ve aynı içtenlikle cevap verir.Kısacası sen kız yaklaşırken nasıl hissediyorsan ortamda da o his hakim olur ; yani dunnoya bu bakımdan katılıyorum (Bak dunno sana bir destek daha) ozaman şöyle bi işlem ortaya çıkıyo; kız = rule if kız isterse say merhaba ben kız sys.erkekgel/tanış/kaynaş else sys.erkekdefol/postkoy else sys.bagir/yardimiste sys.adamlarkos sys.erkekkac src.sysmessage erkek,adamlar tarafindan linc edildi endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 This is why you fail :D Ama ciddi ciddi, rahat olun ya. Eger bi kiza gidip merhaba dediginizde gotu kalkiyosa, zatne o kizdan bi hayir gelmicektir, naz yapiyosa da yapar yani hersey onu okumaya bakar, naz mi yapiyo ciddi ciddi defolmami mi istiyor diye. Chillax kisaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya volfi bi git amerikada oturuyon kizlara gidip konusmak diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 turk kizlarinin gerizekali tepkileri sebebiyle yaratiliyo ki bu durum normal kizlarla beraberken sasirma durumuna geliyo artik insan mutluluko normalleri bulmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mad bilmiyosun ama kiz arkadasim turk benim amerikada da var oyle kizlar, daha sonra agliyolar niye yalniziz biz diye bone un dedigi dogru o acidan, duzgun kiz bulucaksin, ha gordugum tek fark var cogu turk erkegiyle cogu amerikali erkek arasinda (demiyorum tamamen zitiz) adamlar sanslarini deniyolar, olmadiysa Ema ablanin zamaninda demis oldugu gibi, yukari bakip NEXT diye bagirabiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 abi ben de amerika 'da yasiyorum biliyorum orda rahatca insanlara meraba felan diyip konusabiliyorum ama turkiyede degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 o zaman sorun sende bence turk erkegine genelleme bunu demek istiyorum zaten kizlara ayri bir yaratikmis gibi bakmayi birakmak lazim liseden sonra, hadi universite 1 den sorna diyelim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ayrıca takmayın da kafanıza şöyle şeyleri kadınmış erkekmiş... gidin masaüstü oynayın dans edin gezin dondurma yiyin vs vs vs. gerçekten çok gereksiz meseleler bunlar. tabi biz yalan rüzgarı izleyerek büyümüş bir nesil olduğumuz için önemli görünüyor ama gerçekten hayatınızda yer vermek zorunda değilsiniz. tek alternatifiniz bir sevgili bulmak ya da birileriyle birlikte olmak olmasın bence. zaten olunca da mutlu olacaksınız diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maliyetmuhasebesi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 abi burda gitsen kıza desen öle git başımdan felan derler yanlışmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 degilsin ama yine de genelleme oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 auroraa said: ayrıca takmayın da kafanıza şöyle şeyleri kadınmış erkekmiş... gidin masaüstü oynayın dans edin gezin dondurma yiyin vs vs vs. gerçekten çok gereksiz meseleler bunlar. tabi biz yalan rüzgarı izleyerek büyümüş bir nesil olduğumuz için önemli görünüyor ama gerçekten hayatınızda yer vermek zorunda değilsiniz. tek alternatifiniz bir sevgili bulmak ya da birileriyle birlikte olmak olmasın bence. zaten olunca da mutlu olacaksınız diye bir şey yok. walla o dediklerinin hepsini yaptiktan sonra htta o sirada birilerini bulmus olmak guzel bisi mutlu oluyosun seni birinin sevmesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar