byzasz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mumu said: pes. muhtemelen birisi seni bugün orda burda bi yerlerde kesti ve sen de gelip tnaşmamasına sinirlenip gelip anlamsızca konuşmuşsun. türk kızları ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar dünyanın en güzel kızıymış gibi davranmaya devam ederse ben brad pitt olsam gidip günaydın demem kimseye. sanki türk kızlarının hal ve tavırları çok normal çok avrupai de biz türk erkekleri kakayız.aynen ya güzel cevap olmuş.. kesmiş durmuş herifi olmayınca, amanda öle amanda böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hıyar. ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 -Wissy said: Fotosuz ilgi cekemiyor bu tip topicler. Kiz `her selam verenle tanisirim.` dedi yine de zorlama bir 6 sayfa. Suraya bir fotograf koysa random bir disi, min. 10 sayfa cikar. Şu alıntı şurda bi dursun. Bir de şu olabilir, beğenmediği halde bakıp sonra "2 kestim heycanlandı aptal, hıh" diyip çekip gitmek de bi zevk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 türk kızları çok x türk erkekleri çok y boşlukları dolduran değer kaybediyor. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Anam anam anam.. Biz bi karşılaşalım ya, güzelsen tanışırım valla affetmem :D Çok atik çok dengesiz çok şımarık çok güvenen çok sazan felanımdır aman diim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o değil de nedir bu duygu milliyetçiliği. Sanki elin adamı yapmıyor öyle mallıklar. Kızlar da bi dolu dünya erkeği görmüş, tanışmış, ilişmiş (ilişkiye girmek;ilişmek. ..wtf.) de yorumluyormuş gibi konuşmuyor mu böyle tav oluyorum. ayrıca erkeğin eli ayağı beyni düzgün olanını bulamadığın ve mal olanlarıyla karşılaşıp durduğun için sensin kompleksli diyesim bile geldi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bu bi kültür meselesi. kültür de milletin yarattıgı bisey. milliyetcilik olsun diye diil içinde bulunduumuz kulturun bi ozelligi oldugu icin bole acılıyo topicler. bi de tr dısında hic odun yok demiyorum. bi oranlama meselesi bahsettigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Olay bence tamamen alışkanlık ile korku arasında gider gelir. Alışılagelmiş bir şey değildir, ya da kızın tepkisinden korkuluyordur. Valla ben pek çekinmiyorum, gayet de açık sözlüyüm. Ama şunu söyleyebilirim ki, bir bayana yaklaştıgınız zaman, biraz sohbet etmek dahi isteseniz, bir yabanci olarak potansiyel tehlike oluveriyorsunuz. Sanki dünya'da herşeyi bıraktınız o kızı elde etmek için çabalıyorsunuz gibi hissediyorlar ve böyle hissettiklerini de ben hissediyorum : ) Halbuki alakası yok, tanıştığım konuştuğum laf attığım güzel bulduğum vs.. kadınların çoğunu arkadaştan öte görmedim bugüne dek hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dunno said: bu bi kültür meselesi. bu bi sevgi olayı ercan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Baluu said: Valla ben pek çekinmiyorum, gayet de açık sözlüyüm. ankara bulusmasinda kizlar bizi kesince farkettim onu ben hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 banada bi tane kız arkadaş bulsanıza yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Baluu said: Olay bence tamamen alışkanlık ile korku arasında gider gelir. Alışılagelmiş bir şey değildir, ya da kızın tepkisinden korkuluyordur. Valla ben pek çekinmiyorum, gayet de açık sözlüyüm. Ama şunu söyleyebilirim ki, bir bayana yaklaştıgınız zaman, biraz sohbet etmek dahi isteseniz, bir yabanci olarak potansiyel tehlike oluveriyorsunuz. Sanki dünya'da herşeyi bıraktınız o kızı elde etmek için çabalıyorsunuz gibi hissediyorlar ve böyle hissettiklerini de ben hissediyorum : ) Halbuki alakası yok, tanıştığım konuştuğum laf attığım güzel bulduğum vs.. kadınların çoğunu arkadaştan öte görmedim bugüne dek hani. kesinlikle budur olması gereken bence! dogal olmalı insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben çok doğalım testosteronum çok fazla...beeendimin üstünemi atlıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Temmuz ahauhuahu.. Ağbi yardın beni gene burda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 güzel kız foruma üye olur mu zaten? of çok pis genelleme yaptım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fizban said: Sly-One said: geç de olsa benim de mesajım olsun.mesela bu adam kız kezse gider tanışır. öyle de bi adamdır. ben de baltalarım. ehueh. senden değerli mi elin kızı ayıp edion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 boku cıktı yine muabbetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kingpin said: güzel kız foruma üye olur mu zaten? of çok pis genelleme yaptım. :D bütün genellemeler yalnıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bende nutella yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fede said: kingpin said: güzel kız foruma üye olur mu zaten? of çok pis genelleme yaptım. :D bütün genellemeler yalnıştır yalnış degil de yanlış olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ama yanlışlar birer genelleme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 BoaCh said: bende nutella yerim dahi anlamındaki de ayrı yazılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bugün nutella yiyen, yarın yumruk yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 olsun her türlü yerim nutella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gol yemem nutella tabiki yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar