Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk erkeklerinin kompleksli karakteri

dunno

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:
pes. muhtemelen birisi seni bugün orda burda bi yerlerde kesti ve sen de gelip tnaşmamasına sinirlenip gelip anlamsızca konuşmuşsun.

türk kızları ne kadar çirkin olurlarsa olsunlar dünyanın en güzel kızıymış gibi davranmaya devam ederse ben brad pitt olsam gidip günaydın demem kimseye. sanki türk kızlarının hal ve tavırları çok normal çok avrupai de biz türk erkekleri kakayız.
aynen ya güzel cevap olmuş.. kesmiş durmuş herifi olmayınca, amanda öle amanda böle
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Fotosuz ilgi cekemiyor bu tip topicler.
Kiz `her selam verenle tanisirim.` dedi yine de zorlama bir 6 sayfa. Suraya bir fotograf koysa random bir disi, min. 10 sayfa cikar.

Şu alıntı şurda bi dursun.

Bir de şu olabilir, beğenmediği halde bakıp sonra "2 kestim heycanlandı aptal, hıh" diyip çekip gitmek de bi zevk
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de nedir bu duygu milliyetçiliği.
Sanki elin adamı yapmıyor öyle mallıklar.
Kızlar da bi dolu dünya erkeği görmüş, tanışmış, ilişmiş (ilişkiye girmek;ilişmek. ..wtf.) de yorumluyormuş gibi konuşmuyor mu böyle tav oluyorum.

ayrıca erkeğin eli ayağı beyni düzgün olanını bulamadığın ve mal olanlarıyla karşılaşıp durduğun için sensin kompleksli diyesim bile geldi xD
Sosyal ağlarda paylaş

Olay bence tamamen alışkanlık ile korku arasında gider gelir.

Alışılagelmiş bir şey değildir, ya da kızın tepkisinden korkuluyordur.

Valla ben pek çekinmiyorum, gayet de açık sözlüyüm. Ama şunu söyleyebilirim ki, bir bayana yaklaştıgınız zaman, biraz sohbet etmek dahi isteseniz, bir yabanci olarak potansiyel tehlike oluveriyorsunuz. Sanki dünya'da herşeyi bıraktınız o kızı elde etmek için çabalıyorsunuz gibi hissediyorlar ve böyle hissettiklerini de ben hissediyorum : )

Halbuki alakası yok, tanıştığım konuştuğum laf attığım güzel bulduğum vs.. kadınların çoğunu arkadaştan öte görmedim bugüne dek hani.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Olay bence tamamen alışkanlık ile korku arasında gider gelir.

Alışılagelmiş bir şey değildir, ya da kızın tepkisinden korkuluyordur.

Valla ben pek çekinmiyorum, gayet de açık sözlüyüm. Ama şunu söyleyebilirim ki, bir bayana yaklaştıgınız zaman, biraz sohbet etmek dahi isteseniz, bir yabanci olarak potansiyel tehlike oluveriyorsunuz. Sanki dünya'da herşeyi bıraktınız o kızı elde etmek için çabalıyorsunuz gibi hissediyorlar ve böyle hissettiklerini de ben hissediyorum : )

Halbuki alakası yok, tanıştığım konuştuğum laf attığım güzel bulduğum vs.. kadınların çoğunu arkadaştan öte görmedim bugüne dek hani.

kesinlikle budur olması gereken bence!
dogal olmalı insan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...