Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kendine güvenmeyen erkekte reddedilme korkusu vardır. Sana da kendine güvenmeyeni denk gelmiş herhalde.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kız sanırım. Erkek böyle serzense endişe kaynağı doğar.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Herşey erkeklerden beklenmese bu işler daha kolay olurdu. Sen gidip selam versen belki herşey daha güzel olurdu? İşe bir de bu taraftan bakmak lazım.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Diyorum ki cirkinsindir. stop dodging and face it.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ben çok yakışıklı olduğum için gelip bana selam veriyorlar bu arada, her ilişki ayrılıkla sonuçlanabilir lütfen dikkat edin. Terk olmasın.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ooo sayfa 3 olmuş, fotoğraf isteyelim.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kartlarını doğru oynarsan olabilir.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sinan noktayı koydu 2. sayfa sonunda Emre, hala ne fotoğrafı istiyorsun?
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Olm gelenek bu, güzellik/çirkinlik fotoğraf istenmesinde etken değil.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Spoiler kullanılsın ama verilirken, lütfen.
robinson Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 valla Amerikan dizilerindeki gibi bar ortamı have you met XXX tarzı olaylar istiyorsan daha çok beklersin. Eğer seni süzüyorsa yada ufak bi sinyal yakaladıysan gel dediğini belli edecek bişiler yapmalısın. Bu kuralı uygulamazsan zaten arkadaşının arkadaşının arkadaşı geyiğine maruz kalan hep sen olursun. Sinyal yolla sinyal al olay basit. edit: typo
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bi de şey var "Arkadaşım seni çok beğenmiş." Fail.
dunno Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 olayı suraya getiriyosunuz? tr de erkekler gayet dogal bi sekilde insanlarla tanısabiliyolar, arkadas oluyolar ve hatta sans eseri karsılastıkları insanlarla ilişkilere baslıyolar. ama bu o kadar gizemli bi sekilde oluyo ki bu yuzden dunno boyle durumlarla cok nadir karsılasıyo ne kendisi etrafındaki onca kişi bunun orneklerini goruyo. belki de turk kızları toptan konusmaya ugrasicak guzellikte diiller. bahsettigim -bakıp konusmama- bi de. süzüyo karsındaki farkındasin. seni guzel bulmus yani olay cesaret meselesi
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hakkaten de amerikan filmlerinin etkileri bunlar ama. mesela dün wedding crashers'ı izledim adamlar her türlü düğüne davetsiz gidip kızlara ufak bakışlar atarak arada bi kontak kuruyolar. burda yapsan, teyzenin, amcanın biri gelir sen kimin taraftasın genç derler, bi de yemezler de burda, direk çizerler adamı
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Şöyle de olabilir, sen baya güzel olabilirsin bilmiyorum, kendi güzelliğini o kadar tanrısallaştırmışsın ki gidip seni süzen kişiyle kendin konuşma gereği duymuyorsun.dddddddddddddddd yine çıktı tuş yerinden.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 xaenin, sen de baya yakışıklı olduğuna inandırmışın kendini tanrısal bi biçimde. siz tanışsanıza çok güzel çift olursunuz.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 2 yıllık süper bir ilişkim var, ne kadar tanrısal olsam da tek eşlilikten yanayım. Ama sen çok uzun boylusun, ne dersin?
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İkinizi de döverim. dunno, fotoğraf koyana kadar cevap yok sana.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Seren çok uzun boylu onu dövemezsin. Benim de götüm yere kısmen yakın, korkmalısın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kızlar her günaydın diyip tanışmaya çalışanla tanışmıyor, keşke tüm kızlar da öyle pat diye tanışmalara açık olsa. Ama herkesle. Hani bazı insanlar vardır ağızları iyi laf yapar fazlasıyla cesurdurlar hemen tanışırlar, ama normal bi insan hafif utana sıkıla karşısına gelip tanışmak istediğinde tanışmayan kızlar. Ah işte o kızlar... (:P)
Öne çıkan mesajlar