RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Evet gençler final notları açıklanıyor yavaş yavaş.Vizelerim ortalama seviyedeydi,finallerdende iyi bişey alıp geçmek istiyordum.Yaz okuluna kalmak istemiyordum.Şimdi bırakın yaz okuluna kalıp geçmeyi,geçebileceğim bile muamma.Okula devamlı giden,pek ders kaçırmayan biri olmama rağmen bu şekilde bi sonla karşılaşmak acı veriyor.2. dönem aldığım 7 dersten 3-4 ünü filan zorla geçiyorum...Bizdeki sistemde değişik ort. 2'nin altındaysa üstten ders alamazsın.Yaz okulunda da 2. dönemde kaldığım derslerden hiçbiri açılmıyor(2. sınıfım).Ne yapıcam bilmiyorum.Aileme ne diyecem,ne etcem bilemiyorum.Yaz okuluna gitsem nası kurtarcam onu da bilmiyorum.Yaz okuluna gidersem dc olan derslerim vardı 3 tane onları alabilicem sadece.2 tanesi 1. sınıf dersi diğeri 2. sınıfın birinci dönemi...Off yani arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Okula duzgun gidip, derslerine calismana ragmen gecemiyorsan dersleri, birak bence okulu. Baska seylerde dene sansini. Herkes universite mezunu olmak zorunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Derslere full gittim onun dışında açıkçası çok bişey yapmadım...Etken bu herhalde.Derslere full gitmek tek başına yetmio anladığım kadarıynan.Son gece çalışıyodum bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 derslere ful gidip son gece çalışıosan ortalama yapman lazım derslere gitmeyip son gece çalışıosan geçememe olasılığın olmalı ama. ezmek gibi olmasın bu böyle benim gördüğüm hep etrafımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Valla abi anlamadım bende benim amacım 3-3.5 ortalama değil geçeyimde bi şekilde mezun olayım o bana yeter...Onu da yapamıyorum maalesef.Bölüm Ege üniversitesi kimya mühendisliği ingilizce...anlayamıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yaz okuluna gidip üstten ders alıp havyan gibi kasman lazım ( benim şu an yaptığım gibi :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 abi neyine kascm Yaz okulu programı gir bak bizim programa nasıl dersler var.2. sınıf 2. dönemden hiç ders yok,3. sınıf 1. dönemden tek ders var yaz okulunda.Nasıl adalet anlayamadım.Ben calculus 1-2,engineering mechanics,differantial equations alabilirim.Onlarında hepsini alamıyorum çünkü hem çakışıyolar hemde 12 kredi ve 3 ders diye sınırlama var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aileye ne dicez onu nası sakinleştircem onu düşünüyorum...Acitasyon yapcam galiba bu gidişle.Başka bölümlerde adamlar şu benim performansımla geçiyolar(haa düşük notlarla bi şekilde geçiyolar) ama biz geçemiyoz olaya bak yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 şimdi neyin tavsiyesini veriyosun lan diyorum kendime, çünkü sonuçta aynı dönemleri yaşıyoruz ama bundan önce bi çok defa ailemle ders konusunda kapıştık. en doğru olan yol, alacaksın karşına konuşacaksın. ezik büzük olmayacaksın, sanki sen haklıymışsın da kader ağlarını örmüş gibi davranacaksın ama ajitasyon yapmadan, bi politikacı gibi konuşacaksın. o zaman hiç bişey demiyolar. ha bu en son yaşadığım ortalama probleminde söylemedim ben. yemedi. üstten ders alıp erken bitircem ayağına yattım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sınıf tekrarı olayın olacaksa kasacaksın ve üstten ders alarak 1 dönem falan kısaltmaya bak okulunu. ayrıca dersleri takip ediyorum demişsin, yanında düzenli olarak da çalışırsan üstesinden gelirsin sanırım :) eh sonuçta işletme okuyan birisi okula uğramadan, son 2 gün notlara çalışıp geçebiliyor ama kimya için olmuyor heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 OKul üstten ders alarakta nasıl kısaltılcak abi yaz okuluyla yapayım desem o işi 3. sınıf için tek ders açılıyo yaz okulunda.Nası erken bitirmeye kascamki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 eh. o şanssızlık işte. bazı okullarda olabiliyor yani 3.5 senede bitirip giden tipler falan. o zaman alıp karşına güzelce konuşucan, bu sene yanlış yaptım hede höde ama önümüzdeki senelerde takıntısız olarak halledicem falan dicen, tabi lafta kalmayıp kasıcan :) ya da hiç söylemeyip yine asılıcan derslere, son sınıfa geçtiğinde açıcan durumu, ilk senelerde yaptıgım hatadan böyle oldu falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yok ya,ne kadar kötü bişey olursa olsun yalan atmak hoşuma gitmez aileme.Söyliyeyim daha iyi.Zaten mecburen sölicem hepsi soruyo sınavlar ne oldu diye bende pazartesi filan açıklanıyor diyorum.Allahtan pazartesi staj var.Merkeze 1-1.5 saat mesafedeki bi fabrikaya gidiyorum hafta içleri orada kalcam.Pazartesi akşam arayıp sölicem artık telefonda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ben derslere gitmeyip son gece çalışarak geçiyorum ama değiştiricem artık. Ömrümü yiyor çünkü kanser olucam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Benim gözlemlediğim son gün/gece çalışmak herkes için iyi bir yöntem değil. Düzenli çalışmayı deneyebilirsin? Kendimden örnek vereyim. Bende de düzenli çalışmak ve dersi derste öğrenmek işe yaramıyor çünkü önemsemediğim / meslek babında gereksiz bulduğum derslerde duyduğum şeyler bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor. Düzenli çalışmak ise ancak sevdiğim şeylerde başarabildiğim birşey. Öte yandan not derdinde olduğundan son gün sağlam çalışabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bak sana kendi taktiğimi vereyim; 2 vizeli dersler için özellikle tutan bir sistem. şöyle işliyor, ilk 7 hafta civarı okula gitmiyorsun, ilk vizeye ortalama calısıp ortalama bir not alıyorsun.daha sonra dönem senin için yeni başlamış gibi oluyor ve 2. vize konularını iyi öğreniyorsun, finaller de genellikle 2. vize ağırlıklı çıktığı için sadece ilk vize konularına biraz bakıyorsun ve çot diye koyuyorsun bb ve üzerini;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kolay (en azından sana göre) dersler için belki olur da ağır derslere yazık etmiş olursun son gün çalışmasıyla. bi de üstteki taktik bende sökmedi de sınava 5 saat kala sıfırdan wikipediadan çalışmaya çalıştığım için de olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nası okullar onlar yaw.. şaşıyorum.. Son gece de çalışsam düzenlide çalışsam kasılmaktan ölüyorum. Yada fail ya güzel not. Herhalde sizin okullar falan baya kolay :S tek gece çalışıp derse gitmeden falan güzel not alıyosanız helal yani.. ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 eh o taktik için 1.vizeden sonra düzenli okula gitmen ve sınavdan 2-3 gün önce calısman gerekiyor o kadar da değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hiç derse gitmeden son gece çalışarak ders geçilmiyor genelde, denedim yarısından kaldım denek derslerin. en güzeli bütün derslere gidip bütün ödevleri yapıp son 2-3 gün çalışmak. BB üzeri garanti böyle nerde okursan oku. gerizekalı olmaman kaydıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aslında işletmede bikaç ders haricinde oluyor, en az cc oluyo yani. kendimden biliyorum. sadece ders takip edip, öğlen 1.30 da olan sınava sabah çalışalarak veya sabah sınavına sabahalyarak girersem de en az bb oluyo ki o da hiç biyerden not bulmadan. allah benim belamı vermesin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 endustri muhendisligi 3. sınıfı bitirdim, ortalamam 1.82, gecen donem 1.64du, istisnasız son gunler calısarak girdim 1-2 ders harici butun derslere, öle yapmadıgım dersler b zaten. son donem olucak gibi degildi, dersler de guzel sayılırdı, az biraz özenle 2.2 ortalama getirip birikmiş 5 donemlik krediden 1.64 olan ortalamayı tek dönem 2.2 alrak 1.82ye cıkardım amacım bundan sonra gunu gunune calısmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bilgisayar bolumunde okuyorum ve ne yazık ki bolum dersleri ole son gun calısarak olabilcek seyler deil bu yuzden bolumumu kınıyorum.ama elektriktir ne biliim isletmedir bole derslerde evet son gun calısılarak basarılı olunabilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aileye niye soluyosun ki? salak misin lisede misin bisi soleme gectim hepsini de alttan al gec yada uzat iste senn tercihin ha bu arada hem derse gidip hem son gece calisip ders verememek ayiptr be ben ne derse gidip ne son gece calisip ders verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar