Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 inekte cakal inek heralde holstein simental falan deil.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Plakayı unutun teyzelere fokuslanın ipucu orda saklı!
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Düzelteyim efendim, benim maaşlı olarak çalışmakta bulunduğum fabrikaya efendim. Hasta etmeyin adamı, kıçınızdan yorumlamayın bütün cümleleri. Karag8z said: fedaykin said: Lol komiksin. Bu ülkede bir şey yapılmasını istiyorsan sen yapacaksın. Bizim fabrikaya hırsız girmişti, bütün güvenlik kayıtlarını bana izlettirdiler. İşe yarar bir şey bulursa bize haber ver dediler :) Verilmek istenen mesaj; Ben zenginim! Bu arada hayvan hırsızlığı iğrenç bir olay, hırsızı vurursan hapse giriyorsun. adam sana saydırırsa ve kaçarsa pisi pisine gidiyorsun. Yeterli Mobil kamera olmadığı içinde hayvan gittimi yakalanamıyor. Bayındır-ödemiş tarafında çok oluyor bu olaylar.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Kalantor fedaykin =) hulusi kentmen
Öne çıkan mesajlar