ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 GRI Çekici, hayat dolu, dost canlisidir. Hayal gücü fazlasiyla yüksektir. Duygularini asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarinin gününü aydinlatir, dogru sözü dogru yerde söyler. uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben 1 aralıkta doğdum diğer kremler hangi tarihte doğdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 krem deyince ele sürülen krem anladım.. yatsam iyi olacak. sıcak geçti her yerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 TURUNCU Sorumlulugu ve uyumlu iliskiler kurmayi sever. Bir seye ulasmak için çok çalisir, rekabetçidir. Arkadaslik konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insani bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir. evet bu benim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bejmiş sevmem ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o da sana bayılıyodu sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yanlız haketen maviyi de çok severim MAVI Kendine fazla güvenmeyen, gerektigi zaman cesur olabilen bir yapiya sahiptir. Artistik bir dogasi vardir ve asik olmayi sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantigini kullanmayi tercih eder bu da dünyanın en büyük yalanı herşeyiyle tam tersi bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 SARI Abartisiz, müsfik, cömert ve tatli bir tiptir. Insanlara güvenir, iliskilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayi sevmez. Baskalari için karar vermeye bayilir. Romantik bir ask arar. altta üstte heryerde.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 beyaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 beyazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tabi yazdıklarının %90ı pohpohlama olunca kimse yok ya ben böyle değilim demiyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 milletin işi gücü yok nelerle uğraşıyo dfgk jobless'lar.turuncuuym alakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 GÜMÜS Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hirsli, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açik bir özelligi vardir. Kolay ögrenir. Çapkinliklari yüzünden ask hayati biraz karisiktir. kaliteli bir adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 PEMBE Her zaman yapabileceginin en iyisini yapmaya çalisir. Diger insanlari korumayi ve onlara yardim etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir ask ister. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar