SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Evet yapıyorum, abim evlendi lan, evlendi, 17 yıldır beni parasal, zihinsel ve zamansal şekilde sömüren adam gitti, süper lan, ev bana kaldı, haahahahahahahdhadahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hayırlı olsun uhalbuddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dogdugun gun somurmeye mi basladi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yazık be.Adam evlenmiş sen seviniyorsun abin bide.Sana ne çektirirse çektirsin.. Çok ayıb çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 evet sdf, ya ders çalışırken adam çağırıp (ki bu arada kendisi film izliyor) küllük+kısa malbuş+çakmak kombosunu istiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Navody said: Yazık be.Adam evlenmiş sen seviniyorsun abin bide.Sana ne çektirirse çektirsin.. Çok ayıb çook. o boldu kapattırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 babanlar falan yok mu evde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 var da evlat statüsünde krallığımı kuruyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yalan olur bence. abin eve gelince darbe yapar gene arada bi :D ben yapıyorum ordan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ya gelse gelse ayda 1 gelsin, yapsın yahu o kadar, 17 yıl lan, acı ve kinle dolu 17 yıl asdfarh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İNTİKAM ATEŞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 neler hissediyosun anlat daha anlat. kardeşimden çıkarayım gidince acısını. -arkamdan sövüyon mu lan sen ban *ÇOTANAK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 öyle bir yazmışım ki salise farkla öne geçmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fede said: neler hissediyosun anlat daha anlat. kardeşimden çıkarayım gidince acısını. -arkamdan sövüyon mu lan sen ban *ÇOTANAK* çok uğraştırıyosan, ayak işlerini yaptırıyosan cidden sövüyo insan bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 neyse ben çok gitmiyim üstüne bana dad sövecen şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 SeaGle said: evet sdf, ya ders çalışırken adam çağırıp (ki bu arada kendisi film izliyor) küllük+kısa malbuş+çakmak kombosunu istiyor ya Terlik, arada su, çay, neskafe filan da istemiştir, alçakgönüllük yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bu olayın aynısı kısa bir süre önce biraz farklı bi şekilde benimde basıma geldi. kendi krallıgını deil kendi yalnızlıgını keşfediyorsun sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 abla istiyoruum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hacı bunu yavaş yavaş farkediyoum evet, yaramı açtın hafiften :)o güzel bişey değil evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Karag8z said: SeaGle said: evet sdf, ya ders çalışırken adam çağırıp (ki bu arada kendisi film izliyor) küllük+kısa malbuş+çakmak kombosunu istiyor ya Terlik, arada su, çay, neskafe filan da istemiştir, alçakgönüllük yapma. bütün abiler aynıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 PrudenT said: abla istiyoruum ütopun yokluğundan faydalanma, gelince gösterir gününü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 abi statüsünde aynısını ben yaptırıyorum kardeşime >:D< evlenene kadar sömürmeye devam. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 asinanyavuz said: PrudenT said: abla istiyoruum ütopun yokluğundan faydalanma, gelince gösterir gününü sdf bi tane daha istiyorum onun yanına onun yeri ayrı<1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar