Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

su anda oyle bir pankart actırmazlar ama. imkanı yok sokamazsın staddan iceri. tabi pankartı engellersin ama tezahuratları engelleyemezsin.

olaylar yasandıgından beri hem fb, hem bjk taraftarlarından gs taraftarına destek geliyor zaten. gelecek hafta oynanacak maclarda takınılacak tutumu merak ediyorum gercekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Karabük taraftarının yaptığı doğru bir hareket olmuş. Karabükspor yönetimi yırtık dondan fırlar gibi çıktı ortaya.

Galatasaray taraftarı olarak (ultraslan falan gibi lüzumsuz organizasyonları kastetmiyorum) düzgün bir tepki göstermek lazım, yoksa benim Galatasaray'a olan inancım baya bi sarsılacak. Takımın gidişatı, oyuncular, yönetim falan bunlar nispeten geçici şeyler, ama ortada futbolun da sporun da çok dışında bir haksızlık var ve bu bir şekilde örtbas edilirse veya hoş görülmeye çalışılırsa beni rahatsız eder. Delnan efendinin veya yönetimden ordan burdan X bir adamın ne dediğinin beni ya da taraftarı genel olarak bağlamadığını hissettirmek lazım şu an. Yani madem herkes aa ne kadar ayıp tü kaka diyordu, kim yuhaladı neden yuhaladı bu adamları? Davetiyeyle falan içeri alınmış adamları safi manyak olması veya içerde cehapeli porovokotörlör var gibi sanrılar deli saçmasından öteye gidemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

benjani said:

protesto edenlere 1.5milyar para cezası + 6 ay maçlara girememe cezası gelebilir.bizim stadda çok kişi ceza aldı böyle, kanıt olmadan, yapmadıkları şeyler yüzünden.

kanit olmadan nasil hukum veriliyor lan.

komik olmayin.

kadıköy de çok kişi ceza aldı bu şekilde, aziz yıldırım a karşı durdukları için.maçta migros tribününde olduğunu resimlerle kanıtlayan adam, maratonda kavgaya karıştı diye ceza almıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

Esh said:

benjani said:

protesto edenlere 1.5milyar para cezası + 6 ay maçlara girememe cezası gelebilir.bizim stadda çok kişi ceza aldı böyle, kanıt olmadan, yapmadıkları şeyler yüzünden.

komik olmayin.

kadıköy de çok kişi ceza aldı bu şekilde, aziz yıldırım a karşı durdukları için.maçta migros tribününde olduğunu resimlerle kanıtlayan adam, maratonda kavgaya karıştı diye ceza almıştı.

Adam başka tribünde olduğunu kanıtladığı halde cezalandırılmışsa avukatı istifa etsin
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelim stadın açılışı bok oldu, 3 gündür stad hakkında konuşmak yerine millet birbirini karalayıp duruyor. Biri birine yalaka diyor biri birine organizasyon hede hödö.

Stadın ne eksiği varmış ne sorunlar çıkmış ilk maçtan sonra, böyle bi haber bile yok. Bitek ulaşım sorunundan bahsedildi azıcık. Ve bu durum benim sinirimi bozuyor. Bok gibi oldu, ufacık da tadı kalmadı. Stad kim istiyorsa onun olsun zerre önemi yok benim açımdan artık.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

Esh said:

benjani said:

komik olmayin.

Bir de bu cezayı ödedi mi?

Valla böyle bir cezayı ödeyen salaktır bence. AİHM'ye kadar yolu var o davanın, her türlü de haklı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

benjani said:

Esh said:

benjani said:

komik olmayin.

Bir de bu cezayı ödedi mi?

Valla böyle bir cezayı ödeyen salaktır bence. AİHM'ye kadar yolu var o davanın, her türlü de haklı yani.

bu konuda en net bildiğim sefa abi var.bir yıllık ceza almıştı.uzun uğraşlar sonucu mahkemeden iptal kararı çıkartmıştı ama avukatıyla stada gittiğinde içeri alınmamıştı kapıdan.uzun tartışmalar sonucunda içeriye girmişti ama istiklal marşı okunurken polis gelip gözaltına almıştı.sırf aziz yıldırım a tepki gösterdikleri için olmuştu bu olaylar.başbakanı yuhalayanlara kim bilir ne olur.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

akustik. harbi taraftar geldiginde bizim takımın topcuları bu baskı altında elleri ayaklarına dolasır yahu.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=485507462986&oid=118325551540898&comments

harika cidden :) esas taraftar yerini alsın o zaman görmek lazım. birde 15k insan eksik :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...