Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Görende izleyiciler, dümdüz gitti sanacak. Islıklamanın nesi abartı? Ayrıca stad yaptı diye kimseyi satın almıyor bu adamlar. Yalakalık yapacak biri varsa galatasaray yönetimidir. Taraftarı nasıl bundan sorumlu tutuyorsunuz? Oradaki herkes bir birey. Bunu unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ıslık çalıp banlanan oldu mu lan forumdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sövüp banlanmayan,gerizekalı diyip banlanan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahahahahha turkceplease cok komiksin. seni banlemiycem çünkü forumdaki şakirtleri temsil ederekten günümüze neşe katıyosun. ha toggie'nin sorudğu soruyu ben de 4-5 sayfa önce sordum, ona da başını öne eğip cevab veremedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 neyse çıktım konudan.bir araya toplanıp başbakana rörörö yapmya devam edin abi.en iyi yapabildiğiniz iş bu zaten not:forumdan çıkmışımdır.24 saat fizban ne der diye beklemiyorum.abi siz ne kadar yancı iseniz bende o kadar yancıyım.hiç bir tepkinizde umurumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bak yine cevab veremeden kaçtı :( şakirtlerin ortak özellikleri v100; cevab verememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fizban said: @uniross bir gerizekalı ve karaktersiz oalrak kendimi staddan, seni de patiden uzak tutacam, söz son yazdığı wot pati ye göre gayet legal beni banla yoksa darılırım dediği için banladıysan o da bir pati geleneği netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 @forgiver; yok kendisine zaten kıldım, keza forumda bi kaç kişiye ana avrat gitmişliği, gelip yine gitmişliği, bi kaç kez banlenmişliği, beni tehdit etmişliği falan var. baktım bana gerizekalı karaktersiz demiş, gelişine vurdum voleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Beni müşavir alacak bi yakınlarım olsaydı, halka çok güzel küfürler edebilirdim. İyi yaparım yani bunu. Buradan da açık mektup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fizban said: bak yine cevab veremeden kaçtı :( şakirtlerin ortak özellikleri v100; cevab verememek. :) komiksin fizban bir atasözü hediye ediyorum sana. köpeğe dalaşacağıma,çalıyı dolaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Köpek dedii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 OFF CEVAB VERDI... ahahah o kadar komik ki, cidden yani klasik şakirt görüntüsü. cevab veremeyince laf sokmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hahahah uyuz olupta geyiğe çekme ayakları.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 cıkışı gösteriyorda.millet salak salak heycan yapmasa o kadar sıkıntı olmazmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bak, sana bir şans daha veriyorum. yoksa gerçek bir troll olduğun kanaatine varacam gerçek anlamda. madem başbakanın "sayesinde" yapıldı bu iş, devletin karı yoksa devlet niye bu stadı yaptı ? benim paramla galatasaray spor kulübüne yardım etmek bu ülkenin haddine mi ? görevi kötüye kullanmak değil de nedir bu ? devletin karı varsa, o zaman "başbahaaanımızın sayesinde" demek garip olmuyo mu ? başbakanın işi bu değil mi, bunun için orada değil mi ? devletin karını gözetmiyorsa bu adam ne gözetecek orada ? yüzyılda bir doğru iş yaptı o yüzden mi saatlerce alkışlanması gerekiyor beyefendinin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bir kaç kez tokiyle muhatap oldum açılış kura vs. adamlar bildiğin akp propagandası yapıyor böyle yerlerde. anladığım kadarıyla stadda da sinevizyon şu bu yaparak yine aynı şeyi yapmışlar. e insanları aptal yerine koymuşlar bi nevi. sonra tepki olunca bayraktar çıkıp züğürt ağa gibi "SİZİN GICINIZDA DON YOHTU BİZ YAPTIH HERSEYİ" deyince mevzu kopmuş zaten. bu mevzu daha ufak geçiştirilebilirdi. oradaki taraftarın yaptığı işin aslı bana da abartı geldi ama, burada hırsızın yani tokinin baya bir suçu var. o bayraktar denen adam bildiğin amigo gibi. müteahhit kafası işte ofluymuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bu arada toki baskanı olacak badem'in aciz dedigi buyuk adamın fotografını koyuyorum. elindeki de aslantepe arazisinin tapusudur. adam golu coktan atmıs haha. http://www.galatasaray.org/images/galeri/56/103/B_05e8fc2eac53463d9685f0968264e887.jpg bu da resmi sitenden. haberin linki. http://www.galatasaray.org/tarih/100yil/haber/417.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Herşeyi canaydın başlatıyor vs vs stadı polat'a mal ediyor bazı arkadaşlar. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tayyip de kendina mâl ediyo, sonra hepsi tayyibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 "BAŞBAKAN BİZE 'DEVLET, G.SARAY'A NEDEN STAT YAPSIN?' DİYE SORDU" "Eskiden stadyumla beraber bazı konut projeleri de vardı burada. Ancak bazı şartlar yerine getirilmediği için biz buranın hakkını kaybetmek üzereydik. Belli bir süreyle anlaşma yapmışız çünkü. 2006 yılında ben göreve geldiğimde rahmetli Özhan Bey’le bu konuyu konuştuk ve Sayın Başbakan’a gittik. Bize, “Devlet size neden stat yapsın, ne kazancı var devletin?” diye sordu. Biz de hesaplarımızı gösterdik ve Tayyip bey İstanbul’u çok iyi bilen bir insan olarak hesapları beğendi, “Tamam o zaman” dedi. “Bu stadı kim yaptı?” diye sorarsanız, bütün Galatasaraylılar yaptı." umarım yeterli bir cevaptır fizban.bulabildiğim argüman olarak bunu buldum.devlet cebinden alın size para hadi size stad yapalım dememiş.bir noktada karşılıklı çıkar var.ha bu noktada başbakan faktörü dersen.o yanaşmasa yada konuya eğilmese devletin menfeaatı olsa bile el atılmayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Turkceplease said: hahahah uyuz olupta geyiğe çekme ayakları.:) bak hocam hala yanlıs yerlerde dolanıyorsun, yani öyle bir yazıyorsun ki süper insan haklarına saygılı, işcinin emekcinin yanında olan bir başbakanımız var birde üstüne cebinden para vermiş lütfedip bu stadı yapmışda gs taraftarı ona nankörlük edip yuhlamış!!! koyun olmayın koyun! anca böyle mee lersiniz, o başbakan kendi cahil seçmeninin olmadığı, kültür seviyesi biraz yüksek olan insanların olduğu her ortamda ıslıklanacaktır. Neden mi? 1 - Kendini padişah gibi görüp halkını aşaladığı için, 2 - Kimsenin içmesine karışmıyoruz deyip tıksırana kadar içiyorlar diyerek hakaret ettiği içini 3 - Kendi zevklerine uymayan heykeli yıkma hakkını kendinde bulduğu içim 4 - Demokrasiden bahsedip en küçük protestoda binlerce polisi öğrencilere saldırtıp dövdürdüğü için 5 - Hakkını arayan işciye ananıda al git dediği için 6 - Tekel işçilerine çapulcu dediği için, he niye sandıkta cevap verilmiyor bunlara bu adamlar nasıl iktidar sorunun cevabıda sende yatıyor aslında, at gözlükleriyle bakan, padişahım sen çok yaşa şeklinde dolanıp o ne derse doğrudur diyen, bütün aç sefil bırakıp zam üstüne zam yapıp seçimlere 1 ay kaldığında evlerine yemekti kömürdü göndererek kandırdıkları gariban cahil kesim sayesinde iktidarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 turkcepls çok saçmaladın biz sabahtan beri ne diyoruz zaten.başbakanın katkısı yok diyen mi var ? ayrıca koydugun yazıda da yazıyor iki tarafında işine gelen bir anlaşma.ha olmasaydı olmazdı o ayrı ama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 burada devletin çıkarı var yani dimi. devletin çıkarı varsa, bu işe eğilmemek yine devleti zarara uğratmaktır. o zaman toki başkanıyla bşabakan sadece İŞLERİNİ yaptıkları için alkışlanacaklar mı ? 100 yılda bir yapmışlar, bir de alkış bekliyorlar. ha bir de, şöyle bir durum var. madem öyle, niye BEN YAPTIM ! modunda geziyo başbakan padişah hazretleri ? sonuçta devlet kar etti. yani kazançlı çıktı devlet. devletin kasasından çıkan birşey yok. eee o zaman ? Turkceplease said: "BAŞBAKAN BİZE 'DEVLET, G.SARAY'A NEDEN STAT YAPSIN?' DİYE SORDU" "Eskiden stadyumla beraber bazı konut projeleri de vardı burada. Ancak bazı şartlar yerine getirilmediği için biz buranın hakkını kaybetmek üzereydik. Belli bir süreyle anlaşma yapmışız çünkü. 2006 yılında ben göreve geldiğimde rahmetli Özhan Bey’le bu konuyu konuştuk ve Sayın Başbakan’a gittik. Bize, “Devlet size neden stat yapsın, ne kazancı var devletin?” diye sordu. Biz de hesaplarımızı gösterdik ve Tayyip bey İstanbul’u çok iyi bilen bir insan olarak hesapları beğendi, “Tamam o zaman” dedi. “Bu stadı kim yaptı?” diye sorarsanız, bütün Galatasaraylılar yaptı." umarım yeterli bir cevaptır fizban.bulabildiğim argüman olarak bunu buldum.devlet cebinden alın size para hadi size stad yapalım dememiş.bir noktada karşılıklı çıkar var.ha bu noktada başbakan faktörü dersen.o yanaşmasa yada konuya eğilmese devletin menfeaatı olsa bile el atılmayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bizim ülkeyi bilmiyor musunuz abi? hangi siyasetçi halkın vergisiyle bir şey yapar da biz yaptık demez. tarih boyunca bu böyledir. adam bunu yapmayı düşünmesinin vergisini halkın yalakalığından kesiyor işte. bu sefer ters tepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar