patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tinu said: tnkt said: rte saraçoğluna gelsin diye FB ye laf atmak nası bir ucuzluk? ne alaksı var FB'nin bununla saçmalamayın. zamanında böyle bir pankart açılmıştıda ondan bu tarz yazılar geliyor (tu) Açılan pankarttan daha ucuz ve gereksiz değil Neyse konumuz bu değil ,buna dağılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 taraftarımıza teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adnan polat kemal sunalın filmindeki ağa gibi;adamlar resmen üzerine küfretti hala"istafa etmiyorum ülen etmiyorum" . sevgili galatasaraylılar bu spor kompleksi kolay vücuda getirilmedi. ali sami yen'de kiracılık yükümlülüklerini yerine getiremeyen galatasaray yönetimi ve aynı şekilde bu arazide de tahsis şartlarını yerine getiremeyen yönetim hem ali sami yen'de hem de seyrantepe'deki...... demiş bayraktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 olay pankart koymaksa bizde koyarız http://4.bp.blogspot.com/_V-Y3SXrrpfo/TEwr4RSkliI/AAAAAAAABf8/dFjqUkZYzf4/s1600/10635.jpg http://www.youtube.com/watch?v=ERR4Q1JIEY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://img510.imageshack.us/img510/6609/yasinekremserimkufur.jpg bu kim lan?? asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 SeaGle said: Ulan onlar el koymasa stad yoktu belki şimdi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deseydik hoş olacaktı. Böyle imba bi stadın açılışı böyle keko şeylerle sarpa sardı. O kötü. onlar el koymasaydı şimdi mecidiyeköy'e yeni stat icin verilmiş olacaktı. Konuları carpıtmayın. Çok iyi oldu tüm yayın boyunca 5milyon kere başbakan yaptı başbakan yaptı. Bok yaptı, başbakanın 1 katkısı varsa sarıgül'ün 100 katkısı var. O neden konuşmadı neden ona 1 kere tşk edildi. Saçma sapan gereksiz işler işte. Adnan Polatında ne kadar başbabakan yalakası olduğunu görmüş öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 geldim staddan da, büyüüüüüüüük rezaletler var. kameraların çektiği alan ne kadar iyiyse, stada dair kalan herşey o kadar kötü. eğer kombine aldıysanız yazık halinize, almadıysanız bi kez gitmeden alma gafletinde bulunmayın. detaylı yorum da yazcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bana bi kulüp başkanı söylesene başbakan yalakası olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Toki başkanı İlk etapta hiç de ıslık yok ama sen böyle aptalca konuşursan yersin ıslığı. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=15-01-2011%2019:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 barnacle said: SeaGle said: Zemin dediniz de neden millet çatır çatır kaydı yahu? Başlarda sabri patinaj çekiyor zannettim de herkes kaydı bayaa. mençıstır bursa maçında da bursalılar kayıyodu vıjık vıjık. alışkın değil bizim topçular iyi sahaya bence:D alışmamış g.tte don durmaz demişler :D çamur olacak bak nasıl koşuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 aquila said: zemin demokrasi icin uygun degildi. hahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 fizban said: geldim staddan da, büyüüüüüüüük rezaletler var. kameraların çektiği alan ne kadar iyiyse, stada dair kalan herşey o kadar kötü. eğer kombine aldıysanız yazık halinize, almadıysanız bi kez gitmeden alma gafletinde bulunmayın. detaylı yorum da yazcam. abi eksikler vardır zaten giden arkadaşlarım da dedi. o stadın %100 olması ancak önümüzdeki sezona. yani çevre planlaması kötüydü, dışarsı çamurdu vs demek boş şu an. içerde oynarken yavaş yavaş fixlenecek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi inanılmaz iner döverim lan böyle toki başkanını o galatasaraylıların yerinde olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.internetspor.com/data/news/1/1295127752-1.jpg olm koltuklarından ne istediniz yepyeni stadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 al başına çal stadını olmuş hatta http://images.gittigidiyor.com/2234/DIYET-OMER-SEYFETTIN-GENDAS-YAY-1999-msc__22346804_0.jpg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 mokoko said: http://www.internetspor.com/data/news/1/1295127752-1.jpg olm koltuklarından ne istediniz yepyeni stadın. son maçımız olduğu icin hatıra olsun istedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 şimdi önce artılardan başlayayım: - sahanın içi bayağı güzel görünüyor. bayağı bayağı güzel bildiğiniz yani. - akustik çooook iyi. 20 kişi bağırınca sanki 1000 kişi bağırıyormuş gibi ses çıkıyor. nerden biliyorum ? bizim tarafta sadece 20 kişi bağırıyordu ehue. - deli gibi para basar burası, gerçek anlamda. insanlar da gelirken sürekli gsstore'lardan vs bişiyler aldılar. - en büyük artı: taraftarların toki başkanını ıslıklaması (tam burada girdim ben). helal olsun. eksilere geçelim: - önce takım. arkadaş biraz "az" rezalet oynayın be. rakip takım de çok kötüydü zaten keyif alamadım hiç maçtan - sonra ulaşım. buraya uzuuuuun şeyler yazmak lazım. 2000 kişi taşıyabiliyor, her 5 dk'da bir sefer var metro ile. O STAD 60,000 KİŞİLİK ! metronun önünde maç sonunda oluşan kuyruk inanılmazdı. maç bitti, sonrasında insanlar (ben dahil) çevreyolu kenarından yürüdü. kestirme yapayım diye insanlar yol kenarındaki telleri devirdi, orada bir elektrik teli insanların üzerine iniyordu, ben koşarak uzaklaştım. cidden ölen falan olabilir bu akşam. - başka saçmalık: bir skorbord konmuş, 2 dk'da bir reklam yayınlıyorlar, inanılamz yüksek sesle. inanılmaz hem de, öyle böyle değil. - ses sistemi: bazen kulaklık kadar az, bazen metallica konserini hoparlör dibinden dinliyormuşçasına çok, bazen dandik tofaş hoparlörlerinde sesi köklemişçesine boğuk çıkan ses. - maç sırasında 2-3 dakikada bir anons yaptı adam. eline vermişler mikrofonu. "dur abi aklıma bak baişey daha geldi bi metro yaptık parmakalrınızı yersiniz" falan modunda. - hakem komediydi, 89.58'de düdüğü çalmış, öyle sıkılmıştı. - stad İ-NA-NIL-MAZ soğuk. baya soğuk hakikaten. yerden ısıtma sırf zeminde heralde. tribünler yandna baya rüzgar alıyor. aman diyim atkı giyin giderken. - stad çevresinde çok sayıda işporta ürün satanlar var. - stad içinde, yiyecek fiyatları çok saçma. minik (bildiğimiz minik) dürüm döner 16 tl idi. oldu şekerim dedim uzaklaştım. stad içinde sigara içen ve içmekte direten öküzler, sonracığıma oturmak nedir bilmeyen insanlar vardı benim izlediğim abtı tribününde. dahası da gelecek, biraz dinleniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 @fizban hepsi zamanla oturur gibime geliyor. o saydıkların vakit meselesi insanların alışacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ulaşım oturmaz oraya. cidden bambaşka bir çözüm lazım. fenerbahçe maçında falan yine çıkar çile meydana, rezillikler dizboyu olur. o değil de 472 tl imiş kombine 1.5 yıllık öğrencilere. ben olsam alırım. sırf 3 büyüklerin maçlarına bir de seneye kalınırsa uefa maçlarına gitseniz kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hmm kombine fiyatı iyimiş ama öğrenci değiliz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yıldız TV den tekrar izledim TOKI olayın , ulan herif amma da uzun konuşmuş aynı tonda. Bir de Kanal D ' nin sansürleme çabası kaydadeğer , amma aciz hareketler :D Abi saydığın eksiklikler Türk halkının ciğerine işlemiş , keşke silebilsek onları . (Zorla sigara içmeler , ayakta mal gibi maç izlemek , çekirdek yiyip atmak , koltuk yıkmak vs ) Ama akustiğin ve sahanı iyi olması sevindirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Sparkcaster said: abi inanılmaz iner döverim lan böyle toki başkanını o galatasaraylıların yerinde olsam bayaa 50bin kişiye kendimi nasıl sövdürtürüm ana fikri güden bi konuşmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Metro cikisi oturacak gibi bir sey degil. Biz 70inci dakikada ciktik stattan, 12de Taksim'deydik. Metro girisine 5dk da bir 1 metre genisliginde bir kapidan 2k civari kisi aliyorlar, itile kakila gecebildik oradan resmen, ezilme tehlikesi geciren cocuklar oldu. Akbil basmaya bile 15dk sira bekledik. Mac sonu cikanlarin halini dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 said: Sevgili Galatasaray'lı kardeşlerim, Avrupa'nın en modern stadlarından birine sahip olmanın haklı gururunu bu akşam hep beraber yaşadık. Bu stadın projesinden yapımına kadar geçen süreçte tüm emeği geçen kişilere, Başkanlarımıza ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi borç biliriz. Özellikle batıya açılan pencere olan Galatasaray'ımızın böyle bir mabede kavuşması için tüm bürokratik engelleri ortadan kaldıran, yapım aşamasında ise tüm birimlerin bil fiil 24 saat çalışması için gerekli talimatları veren, tabiri caizse bu stadın bitmesini belkide tüm Galatasaray'lılardan daha fazla isteyen ve bekleyen Başbakanımızın bugün stadımızda protesto edilmesi ne spor ahlakı ne siyasi görüş nede ezeli rekabetle adlandırlılabilir. Bu prıotestoya katılan tüm Galatasaraylı taraftarları ultrAslan olarak çok ciddi bir şekilde kınıyoruz. Daha düne kadar eski stadımızda şu yok, bu yok diye sitem edenler bize bu imkanın verilmesini sağlayan Başbakanımıza ancak teşekkür etmeli ve alkışlamalıydılar. Siyasi görüşleri için fırsat bekleyen bu aciz kişilerin aile terbiyelerini, Türk misafir perverliğini ve ahte vefalarını tekrar gözden geçirmelerini şiddtle tavsiye ediyorum. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana tüm iyi niyeti ve katkılarından dolayı ultrAslan olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Oğuz ALTAY ultrAslan Genel Koordinatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://www.ultraslan.com/oku.asp?okuID=2001 said: Kamuoyuna Duyurulur! Sevgili Galatasaray'lı kardeşlerim, Avrupa'nın en modern stadlarından birine sahip olmanın haklı gururunu bu akşam hep beraber yaşadık. Bu stadın projesinden yapımına kadar geçen süreçte tüm emeği geçen kişilere, Başkanlarımıza ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi borç biliriz. Özellikle batıya açılan pencere olan Galatasaray'ımızın böyle bir mabede kavuşması için tüm bürokratik engelleri ortadan kaldıran, yapım aşamasında ise tüm birimlerin bil fiil 24 saat çalışması için gerekli talimatları veren, tabiri caizse bu stadın bitmesini belkide tüm Galatasaray'lılardan daha fazla isteyen ve bekleyen Başbakanımızın bugün stadımızda protesto edilmesi ne spor ahlakı ne siyasi görüş nede ezeli rekabetle adlandırlılabilir. Bu prıotestoya katılan tüm Galatasaraylı taraftarları ultrAslan olarak çok ciddi bir şekilde kınıyoruz. Daha düne kadar eski stadımızda şu yok, bu yok diye sitem edenler bize bu imkanın verilmesini sağlayan Başbakanımıza ancak teşekkür etmeli ve alkışlamalıydılar. Siyasi görüşleri için fırsat bekleyen bu aciz kişilerin aile terbiyelerini, Türk misafir perverliğini ve ahte vefalarını tekrar gözden geçirmelerini şiddtle tavsiye ediyorum. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana tüm iyi niyeti ve katkılarından dolayı ultrAslan olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Oğuz ALTAY ultrAslan Genel Koordinatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar