patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Toki başkanı kürsüye çıktı , ben kitlendim ekrana acaba doğru mu duyuyorum diye. Islıklar gelince anladım ki sorun kulaklarımda değil. Adam GS stadı açılışında nerdeyse ana avrat gitmediği kaldı GS yönetim(ler)ine. Eski yönetimler hiç birşeyi beceremediler falan dedi ki ayıp ulan rahmetlinin kemiklerini sızlatıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 aquila said: kasimpasaya devredilmis stad, adi da recep tayyip sultan stadi olarak degistirilmis. AHAHAHhahahh olabilir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 akpyle takışmayaydık iyiydi ya. kesin küme düşeriz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 benjani said: Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül: Protestolar tamamen organize olaylar. Çünkü Galatasaray taraftarı bu kadar nankör olamaz.Nasıl bir organizasyondu bilmiyorum ama çok kötü bir organizasyon yapıldı. Bu akşam çok kötü anılarla buradan ayrılıyoruz. http://img198.imageshack.us/img198/1336/abzh.jpg demokratik saygısızlık ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ajax nasıl oynadı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yenmek istemediler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ajax tam kadro çıksa stadı istimlak edermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Adamlar demokrasi kelimesinin anlamını bilmiyor ki. Her cümle içinde bir yere random biçimde koyuyorlar o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 zemin demokrasi icin uygun degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Zemin dediniz de neden millet çatır çatır kaydı yahu? Başlarda sabri patinaj çekiyor zannettim de herkes kaydı bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 cimler yeni ondan, biarz oynaninca kaymazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 7 kişi adam çıkar maç yapalım hadi baklavasına, hem çimleri ezmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 gs taraftarına nankör demişler de o gs taraftarının nankörlüğü değil ki. stadı yapmakta çok emeğiniz geçti bari protesto edelim mi diyorlar? stad yaparak bütün hataları kapatıp 3 kuruşa insanları satın mı alacaksın? protesto ediyorlarsa demekki yanlış bir şeyler yapıyorsun, bunu düşünmeden hemen stadı terketmek ne demek yahu? insanlara protesto hakkı verme sokakta protesto eden herkesi döv stad en güvenli protesto yeri haline geldi memlekette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 SeaGle said: Zemin dediniz de neden millet çatır çatır kaydı yahu? Başlarda sabri patinaj çekiyor zannettim de herkes kaydı bayaa. mençıstır bursa maçında da bursalılar kayıyodu vıjık vıjık. alışkın değil bizim topçular iyi sahaya bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 GS TARAFTARI NANKOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bugün bir beşiktaşlı olarak kıskandım resmen, yüce padişahımız birde inönüye gelsede bizde bir sevgimizi! göstersek. tebrik ediyorum gs taraftarını , parasını verdiler diye orayı akp mitingi haline getirmeye çalışanlara güzel bir tokattı. adnan polatta gerekeni yapacakmış artık ne yapacaksa! padişahı yuhladılar hemen vurun kellelerini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adnan polat da baska bi embesil. ulan kulube resmen kufur etti, yoneticilerini asagıladı adam yeni stadın acılısında. anlayamıyo mu bu adam yuhların sebebini. bunu bildigi halde hala bu acıklamayı yapıyorsa yazıklar olsun. yuhlayanlara gs taraftarı demiyorum falan demis bi de. sen misin lan galatasaraylı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 RTE bir Saraçoğlu'na gitsin morali yerine gelir. Mecidiyeköy ' e dünyanın işini yapıcaklar , stad parasının belki kaç katı bir rant elde edicekler , bi de hayır işi yapmış gibi ortalarda dolaşıyorlar. Ayrıca kimse demiyor ki teşekkür etmiyelim , RTE'ye hiç hak vermiyelim . 1. cisi her 2 laftan 3 ü RTE olur mu arkadaş , gazeteciden bürokratlara gs yöneticilerine kadar . Seviceğimiz varsa bile antipati yarattılar 2. cisi açılış gününde kime neyin atarını yapıyorsun mal Toki başkanı ? Adam resmen provakatörlük yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 toggie said: adnan polat da baska bi embesil. ulan kulube resmen kufur etti, yoneticilerini asagıladı adam yeni stadın acılısında. anlayamıyo mu bu adam yuhların sebebini. bunu bildigi halde hala bu acıklamayı yapıyorsa yazıklar olsun. yuhlayanlara gs taraftarı demiyorum falan demis bi de. sen misin lan galatasaraylı? Malasef artık normal karşılananı bu. Adam hak verse , GS daha büyük sorunlarla karşılaşıcak , bu bir. İkincisi adam iş adamı , kim bilir ne sıkıntılar yaşayacak. Türkiye cumhuriyeti değil korku imparatorluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yok adamların protestoya tahammülü yok , hayır ne sanıyorlarki bu tarz sportif karşılaşmaları takip eden kitle bunların seçmeni değilki basket maçında da yuhalandı orayada organize dediler video ile tespit etcez diye atıp tuttular şimdi gs stadında yuhlandı yine organize diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 organize demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ya abi bırakın işte adamlar mağdur edebiyatının tillahı işte. yapacağını yaptı, seçmeninin gözünde mağdur konumunu pekiştirdi, bastı gitti bu kadar basit. o ıslığa rağmen orda kalsa, mağdur edebiyatına sığmazdı. MAB'ın da bi tane bile sorusuna cevap vermemesi de ayrı bi ilginçlikti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Biraz komplo ama bilerek böyle birşey yaptırmış bile olabilir bu edebiyatı oynamak için. Toki başkanı ölümüne mal ve anlamsız bir giriş yaptı çünkü , yani buna tepki verilmemesi imkansızdı. Yani adam eline mikrofonu alıp Fener marşları söylese bu kadar homurdanma olmazdı . Ben hala inanamıyorum adamın dediklerine , suçu kulağıma atıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 rte saraçoğluna gelsin diye FB ye laf atmak nası bir ucuzluk? ne alaksı var FB'nin bununla saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tnkt said: rte saraçoğluna gelsin diye FB ye laf atmak nası bir ucuzluk? ne alaksı var FB'nin bununla saçmalamayın. zamanında böyle bir pankart açılmıştıda ondan bu tarz yazılar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar