BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Abi Saraçoğlu güzel yalan yok da çelik konstrüksüyonları falan prefabrik gibi duruyor, rehabilitasyon işi yani bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 belediye de stat yapıyo simdi. sırf millet cebine indirsin paraları diye. cok lazım adamlara stat sanki anasını satiyim. saracogluna da bikac kez gittim derbi maclarda bizim tarafa. deplasman seyirsicine ayırdıkları yer cok kotu ama guzel stad yani boyle kutu gibi. bizimki daha da bi kutu ama nasıl olacak merak ediyorum, iceri girmeden anlasılmaz. bu arada catının yapımına agustos'ta baslayacakmıs kulup. bir de sahanın kenarına gelecek reklam panoları hakkında uretici firmadan gelen bir bilgi var, baya heyecan verici. said: Biz Arena’nın saha kenarında olan banner led ekranını yapıyoruz. Bu led ekran “U” şeklinde 240 mt uzunlugunda ve 230 m2 olacaktır. ürün 12 mm virtuel piksel Powerledscreen full color led ekrandır. Bu ürün 2016 UEFA kriterlerine göre kurulan bu özelliklerdeki dünyadaki ilk ve tek led ekrandır. ürün 1/2000 contras, 2000 hz/sn, 9.000 nit/m2 ışık gücü ile çalışan, özel kontrol sistemi olan son teknoloji bir üründür. Türkiye nin ise en uzun ve en büyük led ekranıdır. ozellikle arsenal'in maclarında kenardaki led panellerdeki gorutunun kalitesi gozumden kacmıyor hic. emirates'in ucak reklamları falan harika gozukuyor. bu da onun gibi bisey olur herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 toggie said: deplasman seyirsicine ayırdıkları yer cok kotu ne bekliodun abi tabiki kotu olucak deplasman seyircisinin yeri. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bizim stadın en iyi yeri deplasman seyircisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 o sizin sorununuz valla bişi diyemem. sami yen'e cok kucukken gitmiştim milli maç için onun dısında bilmiorm hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 sami yen degil ya yenisinde. mimar ozel bisiler yapmıs, taraftarın gelip tam giris tuneli onunde iniyor, o tunelden gecip direk kendilerine ayrılan bolume cıkıyorlarmıs. yani gs taraftarı ile hic karsılasmıyolar gibi bisey. ama guzel kısmı bu degil. 3 kosede cıkıs tuneli var, bu kosede yok. yani sahanın dibine kadar inebiliyonuz o koseden. yani tukurmek istesen herelde korneri atacak olan adamın suratına balgamı yapıstırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ajax maçında göreceğiz atmosferi bakalım nasılmış heyecanla bekliyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mokoko said: uefa stadları yarıştırmıyo bildiğim kadarıyla. 3 yıldız 5 yıldız muhabbetleri var. 5 yıldız aldı tt arena ama bilmiyorum saraçoğlu'nu sallamayayım işkembeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 5 yıldız da degil elit kategoriye girdi daha insaat halindeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Skorbord http://i292.photobucket.com/albums/mm23/turkisi/08012011/aslantepe16.jpg http://i292.photobucket.com/albums/mm23/turkisi/08012011/aslantepe07.jpg ve birkaç random foto http://i942.photobucket.com/albums/ad268/attarena/OCAK_2011/5ocak11pelin/p1010275l.jpg http://i942.photobucket.com/albums/ad268/attarena/OCAK_2011/5ocak11pelin/p1010270.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ihale yine iptal edilmiş stad bitemeyecek ahahahahahahaha ayrıca stad beleşe geldi ahahahaha bedavacı canını seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 skorboard biraz daha buyuk olmalıydı ya. kucuk kalmıs koca stadın icinde. gerci fotograftan cok anlasılmaz. goruntu kalitesi iyi baya. gollerin tekrarını falan verirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 skorbord 2 tarafta birden olacaktı yalan mı oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yoo iki tarafta da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 he iyi fotodan anlayamadım da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 birini takmamışlar henüz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yok ya ikisi de tamam. icerde sadece loca koltukları ve ledli reklam panoları eksik. koltuklar bitmistir nerdeyse reklam panosu da hazırmıs sadece stada gelip yerine koyması kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Masquerade said: tt arena > saracoglu kıskanması gayet normal adamın.ne kıskanıcam aga,hatta adınıza seviniyorum artık stadda kıçınız donmadan maç izleyeceksiniz,ıslanmayacaksınız falan. biz stad konusunda munasır medeniyet seviyesine ulaşalı çok oldu,sizde artık oraya geldiniz hayırlı olsun çok güzel stadınız da var artık belki bize rakip olursunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bizim kadıkoy'deki kaderi siz de burda yasarsınız insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yok be hacı olmaz öyle birşey,nasılsa TT Arena'da sizi yeneceğimizi biliyorum o yüzden olmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bize heryer kadıköy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu sene yenemezseniz bi daha yenemezsiniz :) ben anlamıyorum biz bu kadar kotuyken ilk yarı 10 yememiz lazımdı mac nasıl golsuz bitti? bence arenadaki macta fark atıcaz dsfdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Biz sanki çok iyidik bence Galatasaray'ın hakkı idi maçtaydım yani,belimizi büktünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bilet bulursam gidicem yeni staddaki maca ama izleyince kotu oluyo genelde. ilk yarıdaki macı izleyemedim, calısıyodum. radyodan dinledim bi beraberlik alabildik. simdi maca gidemesem de evde izlerim ama herelde. zaten digiturk'un hd decoder'ı da geliyo bugun (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ilk yarıdaki maç bizim gs'ı johnsonla 1-0 yendiğimiz maç gibi bişeydi. bi daha zor olur öyle kadıköyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar