GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 EverQuest alıp da oyunu bir köşeye fırlatıp atanlar var mı? Siz de bunu yaptıysanız görev başına. Sony Online Entertainment, EverQuest ve EverQuest II oyuncularını yeniden oyunu oynamaya davet ediyor. World of Warcraft’ın yanısıra Age of Conan’ın da silip süpürmeye başladığı MMORPG piyasasında geride kalmak istemeyen SOE daha önceden alınan hesapları ücretsiz olarak aktif etmeyi vaat ediyor. www.eqlivinglegacy.com --------------------------------------------- Kaynak : http://www.oyunhabercisi.com/?p=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sony hâlâ öğrenemedi mmo piyasasından çekilmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 neden ? Everquest 2'den daha iyi bir pve oyunu bulacağını idda edenler her zaman yanılacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben everqueste bişey demiyorum. starwarsa yaptıklarından sonra açıkcası sonynin hiçbir oyununu ne tekrardan açıcam nede ilerde alacam. güzelim oyunu mahvettiler. güvenmiyorum o adamlara artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Starwars sony'nin hatası değil Lucas'ın aç gözlülüğüdür.Bunu çoğu insan yanlış biliyor. Sony ile Lucas arasında bir anlaşma wardır starwars hakkında fakat starwars beklenenin üstünde rabet görüp gerçeketen güzel bir şekilde gidince Lucas anlaşmayı bozup daha fazla şeyler istedi hatta saçma sapan şeyler bununda sebebi Sony bunu kabul etmesin bizde bu oyunu kendi adımıza biz birşeyler yapalım sony de tabi anlaşma bozulunca oyunuda Lucas'ın dışında kendi bildikleri doğrutluda değiştirmeye başladılar çünkü Lucas aradan çekilmişti anlaşmalar iptal edildi fln filn Sony'de kendi klassik tarzında birşeye çevirdi oyunu ki bu lucas'ın aç gözlülüğündendir kendileride bişi yapamadı güzelim oyunu patlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazelya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sonuçta Sony mahvetmiş oluyor. Hadi SWG' yi mahvetmedi desek bile Matrix Online' a yaptıkları yeter. Şuan girin bakın en kalabalık olması gereken zaman bile oyun 100 online ı geçmiyor.Zaten onların da anca 10 tanesi eski player belki çıkar. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazelya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 PVE oyunu olarakda asla WoW ve Lotro' dan iyisine rastlayamadım. Hemen hemen bütün p2p oyunları oynamama rağmen. Tabi bu şahsi görüşüm ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dazelya said: PVE oyunu olarakda asla WoW ve Lotro' dan iyisine rastlayamadım. Hemen hemen bütün p2p oyunları oynamama rağmen. Tabi bu şahsi görüşüm ^^. EQ2 o iki oyunuda PVE açısında 5 e katlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dazelya said: PVE oyunu olarakda asla WoW ve Lotro' dan iyisine rastlayamadım. Hemen hemen bütün p2p oyunları oynamama rağmen. Tabi bu şahsi görüşüm ^^. kimi karpuz seçemez kimi kavun sende mmodan anlamıyorsun demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 SWG yi ücretsiz yapsalar belki düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazelya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 MMO dan iyi anlarım onu merak etme ;) . Zaten orada dikkat ettiyseniz kendi düşüncem dedim. Kimide WoW' u sevmez. Benim için PVE öle 5 men parti kuralım dungeon yapalım, rp yapalım flan değildir. PVE aile gibi vent ortamında 40 men raid yapmaktır vs. benim için ;). Nese fazla uzatmaya gerek yok ^^ sizin PVE den ne anladığınız da farklı tabi. Zaten 3 oyunun da oyuncu sayısı ve aldığı notlara bakınca hangisi kimi kaçakatlar böler belli oluyor ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Dazelya said: MMO dan iyi anlarım onu merak etme ;) . Zaten orada dikkat ettiyseniz kendi düşüncem dedim. Kimide WoW' u sevmez. Benim için PVE öle 5 men parti kuralım dungeon yapalım, rp yapalım flan değildir. PVE aile gibi vent ortamında 40 men raid yapmaktır vs. benim için ;). Nese fazla uzatmaya gerek yok ^^ sizin PVE den ne anladığınız da farklı tabi. Zaten 3 oyunun da oyuncu sayısı ve aldığı notlara bakınca hangisi kimi kaçakatlar böler belli oluyor ;). Hiç mi hiç anlamadığını bir kez daha ispatladın zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Dazelya said: MMO dan iyi anlarım onu merak etme ;) . Zaten orada dikkat ettiyseniz kendi düşüncem dedim. Kimide WoW' u sevmez. Benim için PVE öle 5 men parti kuralım dungeon yapalım, rp yapalım flan değildir. PVE aile gibi vent ortamında 40 men raid yapmaktır vs. benim için ;). Nese fazla uzatmaya gerek yok ^^ sizin PVE den ne anladığınız da farklı tabi. Zaten 3 oyunun da oyuncu sayısı ve aldığı notlara bakınca hangisi kimi kaçakatlar böler belli oluyor ;). aynı fikirdeyim. dökümanların başına oturulup saatlerce boss çalışılıp plan program yapılan başka mmo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 EQ pve de ezer buna laf atılmaz, tartışılmaz. power play pve seviyorsanız bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazelya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Değil mi Zebilith beni anlayan tek sensin sanırım :). Ya burda kimse gelip de bana MMO dan anlamıyorsun diyemez :). Tartışmalarla uğraşmak istemiyorum. Neyse uzatmayalım... EQ 1 ide 2 yide oynadım ;). Ben bşaında beri söylüyorum kendi düşüncem. EQ dan nefret ediyorda olabilirim. Yazmasam oraya kendi düşüncem diye cevap verin ama oraya yazmışım... PVE den beklenene göre değişir EQ 2 nin pve sinin güzelliğide ;). Nese uzatmaya gerek yok siz EQ2 Fanboyluk yapacaksınız, bende WoW :) bi yere varılmaz tartışmayla boşuna ortam gerilir ^^. Core playerlıkla ilgili birşey zaten bu. EQ Core playerlara uyan bir yapıya sahip değil zaten. Ama Core bir player WoW dan asla vazgeçemez. Ayrıcada PVE de ezmesi bir oyunu süper yapmaz ;). Ben geneline bakarım oyunun ve hatta ezme olayına da kimse kara veremez. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Dazelya said: Değil mi Zebilith beni anlayan tek sensin sanırım :). Ya burda kimse gelip de bana MMO dan anlamıyorsun diyemez :). Tartışmalarla uğraşmak istemiyorum. Neyse uzatmayalım... EQ 1 ide 2 yide oynadım ;). Ben bşaında beri söylüyorum kendi düşüncem. EQ dan nefret ediyorda olabilirim. Yazmasam oraya kendi düşüncem diye cevap verin ama oraya yazmışım... PVE den beklenene göre değişir EQ 2 nin pve sinin güzelliğide ;). Nese uzatmaya gerek yok siz EQ2 Fanboyluk yapacaksınız, bende WoW :) bi yere varılmaz tartışmayla boşuna ortam gerilir ^^. Core playerlıkla ilgili birşey zaten bu. EQ Core playerlara uyan bir yapıya sahip değil zaten. Ama Core bir player WoW dan asla vazgeçemez. Ayrıcada PVE de ezmesi bir oyunu süper yapmaz ;). Ben geneline bakarım oyunun ve hatta ezme olayına da kimse kara veremez. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir ;). oy oy yazmışın ama yazılsın diye yazmışsın bravo! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 eq core playerlara uyan yapıya sahip değil derken ? yok canım :S eq 1 benim için en sağlam pve ye sahip oyundur. Ha onun dışında rp olayıda vs olaylarıda güzeldir ama pvp sorunu yüzünden genelde yamuk bakılır. Benim düşüncem bu. Ben WoW u çıktığı günden beri sevmem, kendini tekrarlayan bir oyun bu demiştim çıktığında halada savunurum bu dediğimi. Oynadım mı evet oynadım mmo manyağı olduğum için oynadım o ayrı başka bir nedeni yok. Bana göre pve si eq ile tartışılmaz. İyidir vs dir ama eq ya göre sönüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dazelya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kevinromeo bazı forumlarda vardır senin gibiler insanları zıvanadan çıkartıp sövdürtüp ban yedirten. Nese ya haklısın ezikim bilmem MMO ne ya ? HAHAHAH Nese ya uğraşmaya gerek yok gereksiz adamlarla gereksiz konularla. MMO bilgimi kimseye anlatmak zorunda değilim ;). Boş yazan kim belli zaten post kasmak ortam germek için uğraşma bence bırak bu işleri ;). Evet BeIlow dediğimde bu işte kişiden kişiye değişir bu konular ... Not : Bir yönetici lütfen ACC umu silsin ;). Böle gereksiz insanların olduğu bir forumda bulunmak istemem. Burda kimseye MMO dersi verecek değilim. 10 senedir MMO larla uraşıp da gereksiz biri çıkıp bana MMO derside veremez bilgimide sınayamaz. Zaten kalmamam daha iyi olur yoksa sinirim bozulup sövüp, aşağılamaya başlayacağım. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Dazelya said: Değil mi Zebilith beni anlayan tek sensin sanırım :). Ya burda kimse gelip de bana MMO dan anlamıyorsun diyemez :). Tartışmalarla uğraşmak istemiyorum. Neyse uzatmayalım... EQ 1 ide 2 yide oynadım ;). Ben bşaında beri söylüyorum kendi düşüncem. EQ dan nefret ediyorda olabilirim. Yazmasam oraya kendi düşüncem diye cevap verin ama oraya yazmışım... PVE den beklenene göre değişir EQ 2 nin pve sinin güzelliğide ;). Nese uzatmaya gerek yok siz EQ2 Fanboyluk yapacaksınız, bende WoW :) bi yere varılmaz tartışmayla boşuna ortam gerilir ^^. Core playerlıkla ilgili birşey zaten bu. EQ Core playerlara uyan bir yapıya sahip değil zaten. Ama Core bir player WoW dan asla vazgeçemez. Ayrıcada PVE de ezmesi bir oyunu süper yapmaz ;). Ben geneline bakarım oyunun ve hatta ezme olayına da kimse kara veremez. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir ;). harbiden ama burada ne demek istemissin ? Everquest'tide wow'uda uzun süre oynayan birisi olarak bence ya sen everquest oynamamıssın yada başka bişi anlamadım abi wow'da ne core playeri ? ne pve ezmesi ? ne geneli wow bildiğin kendi kendini her seferinde 0'layan pve ve hardcore oyuncusuna değer vermeyen guild mantığı bi oyunda basitleştirebilecek en basit halde olan bi oyun ama bu yazıların zaten çok anlam kargaşası içeren manasız yazılar neye göre nasıl oynuyon nasıl yorum yapıon ilginç =) aynı zamanda bir yöneticsinin silmesine gerek yok acconutu direk iptal et abi sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 SwgEmu - Fixing What [S]ome[O]n[E] Broke Hatırlayarak....SOE'den tiksiniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir laf var. kimisine göre eq PvE bazında iyidir kimisine göre WoW. buna karışıp sen anlamıyorsun demek ukalalık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 önce pve nin ne olduğunu bilmek lazım sonra zevk meselesimi değil mi tartışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mighty_THoR said: önce pve nin ne olduğunu bilmek lazım sonra zevk meselesimi değil mi tartışmak lazım lol. bana açıklarmısın çok rica ediyorum. insan PvE den nasıl olursa zevk alır nasıl olmazsa zevk almaz. bunun için icad edilmiş herhangi bir alet mi var acaba. kimisi wow un pve sinden zevk alır kimisi eq nun kimisi aoc un. sen yada ben kimin neyden zevk alacağına karar veremeyeceğimize göre kimseye düşmez insanların aldığı zevkleri değerlendirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 renkler ve zevkler tartisilmaz tabi ama sunu soylemek isterimki ne lvl kasmak nede pve yapmak role playing deyildir bence hem her tartismada gercekci olsun diyip gercek hayati gosteriyonuz :P gercek hayatta bekli bi karsilastirmayla kavgalari pvp den saysak bile pve hic yapmiyoz muhahhahaha mmo diyincee herkeszin aklina zaten ya lvl yada domuz kesmek geliyo.. ki role playing diyince benim aklima cok sayida meslek ve o meslekleri canlandirmak rol yapmak(doktorluk mimarlik tucarlik gibi ) B)- pve ve lvl siz oyun olmaz mi diyonuz o zaman eve online a bakin eve online de pve var ama oyle azki ve cok sınırlı oldugundan diyer mmo larla karsilastirinca eve online pve siz durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 mani said: Mighty_THoR said: önce pve nin ne olduğunu bilmek lazım sonra zevk meselesimi değil mi tartışmak lazım lol. bana açıklarmısın çok rica ediyorum. insan PvE den nasıl olursa zevk alır nasıl olmazsa zevk almaz. bunun için icad edilmiş herhangi bir alet mi var acaba. kimisi wow un pve sinden zevk alır kimisi eq nun kimisi aoc un. sen yada ben kimin neyden zevk alacağına karar veremeyeceğimize göre kimseye düşmez insanların aldığı zevkleri değerlendirmek. mighty bayilir bu tarz konusmalara, alisirsin. bu arada eq1 i bilmem de 2 nin pve mantigi rezildir, boss larin dmg, dot -healer lar bunlari devamli temizler- ya da debuff bisi atarlar, baska bir halti yoktur. bildigin tankla, dps yap, heal at, arada coercer in mez atsin add lere o kadar. Eq2 nin oyun dizayni uygun degil, kapsamli encounter lara. O yuzdn nefret etmisimdir eq2 raid lerden, hicbir geyigi , eglencesi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar