Volfied Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Simon Pegg ve Nick Frost un beraber oynadiklari 99 yapimi bi dizi. [vide]http://www.youtube.com/watch?v=ksRnZQ04xD8&NR=1?feature=oembed" width="459"> Asiri komik bi dizi tam alisik oldugumuz Shaun of the Dead, Hot Fuzz gibi humor i var. Yukardaki iki video yetiyo zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Beyaz ekran üzerinde sinek. Ana sivrisinekmiş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 simon pegg'i bokuyla oynarken çekseler seyrederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 nick frost >>>>>> * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Vingthor said: simon pegg'i bokuyla oynarken çekseler seyrederim aynen 2. sezona yeni geçtim, hemen bitmesin diye yavaş yavaş izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hayatımda izlediğim en garip dizi. tamam zaten güzel komedi falan da, çok saykodelik yani. o müzikler, hafif buğulu kamera, olaylar tipler falan. altlarda kalmasın dedim, bilmeyenler izlesin. 14 bölümcük zaten. çok değişik bi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 tesadüfen bu aralar izliyodum ben de. yemekle iyi gidiyor 22 dakika. simon pegg, nick frost severler kaçırmasın. espriler ayarında. her zaman yarmıyor, bir IT crowd beklemeyin ama sempatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 seraphiel said: ne iyi etmişsin de uplamışsın, ikinci videoya çok güldüm zaten severim bu adamları, başlıyim hemen indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sıçarken izledim ben de geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 şu sahne de süperdi asdf. http://www.youtube.com/watch?v=swVgfA-6fG8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratosss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ben çok beğenmedim bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 arkadaşlar spaced'ı başka bi dizi ile kıyaslamadan önce yapım tarihlerini göz önünde bulundurun. *imho* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oha çok iyiymiş ya. tam sayko bi mizah anlayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ama üç günde bitti çok kırıldım ehenz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 diğer filmlere göndermeler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 izlemediyseniz peep show tavsiye ederim nispeten buna benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 izleyelim izletelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 tekrar izledim, izlemeyene up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 izlemeyen kalmasın, canım sıkıldıkça açıyorum. tekrar bitirdim. saykodelik kara mizah. hayal meyal buğulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=7sqSQ5Vu8vM O bıçak efekti o kadar güzel ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar