Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Erken yaşta evlenerek çocuk sahibi olan ben, şu anda çocuğum kadar heyecanlanıyorum. Üniversite sınavına girip çıktığımda annemle babamı hiç anlamamıştım. Neden heyecanlandıklarını. Neden panikledikleri. Kazandığımı duyunca neden sevindiklerini. Şu an anlıyorum. Çocuğum yarın SBS ye girecek ve hayatını etkileyecek bir sınav olacak bu onun için. O farkında değil. Başarılı. Gittiği okulda burslu okumakta, ancak ona göre bunlar oyun. Dün türkiye maçında kalbim tekledi, yarın çocuğumun sınavında tekliyecek galiba. Her neyse ÖSS kalkıp yerine SBS lerdeki puanlar geçicek gibi bir söylem duydum. Bu konuda bilgisi olan varmıdır ACABA? Birde Çocuğum tıp okumak istiyor. Başarılı bir öğrencide. Yurt dışında okutacak gücüm de var(sanırım). Liseden itibaren yurtdışı eğitime gitmesi faydalı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sbs tarzı bişi yaparlarsa mezunlar nasıl giricek sınava farklı sınavlar olucaksa sbs ve öss gibi denge nasıl saglanıcak falan filan öss kalır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bir de 4-5 sene sonra biri gelip öss dese mesela, adamı ortaokul sınavlarına almazlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sbs lgs yerine geldi öss değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bugün sınava girdi. Boş yok matematik, türkçe, fen 1 er yanlış yapmış cevapları kontrol ettik. Ham puanı 478 dedi dershanedekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 gayet güzel bence onun adına tebrik ederm seni =) ps:anlatım bozuklugu oldu heralde :S X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 vay be baya iyi yapmış tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 O değilde. Türkiye birincisi ol 50.000 ytl ödül demiştim. sınavdan beri pazarlık yapıyor bari 500 ytl ver diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yurtdışında tıp okuyup da Türkiye'ye dönmek baya zormuş. Denklik sınavı falan derken ooo. En azından Avusturya ve Almanya için böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yalnız oha. cidden tebrikler. hemde baya tebrikler. gerçi ÖSS değil ama olsun, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Karag8z said: O değilde. Türkiye birincisi ol 50.000 ytl ödül demiştim. sınavdan beri pazarlık yapıyor bari 500 ytl ver diye. Asadasfa babamı hatırladım, üniversiteye gir arabanı altında bil vs. diyordu. Bir de meşhur iddaları vardır, mesela geçen sene için, sen doğrusal olmayan programlamadan AA al gel bir de beni al tarzında. Hep kaybeder, cebine yazık. Buradan bütün babalara sesleniyorum, çocuklarınıza vaat vermeyin!!11oneo!nee!!lev!en!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ben de onu öğrendim kendimden. Çocuklarıma motive amaçla asla vaatlarda bulunmayacağım ^^ A. Lisesi kazanayım yeni pc!1! Öss kazanayım yeni konsol+yeni pc !1!!! ilk sınıfta iyi bir ortalama ARABA !1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tip okuyacaksa TR'de okumasi cok daha iyi. TR'nin okullari bu konuda epey onde. Illaki disari diyorsaniz, Avrupa'da bir okula gitmesi onun icin iyi olur, zira ABD bu konuda oldukca geri. Cocugunuza basarilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tıp konusunda mı ABD geri anlamadım ben? (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ufaklığı da patiye üye yapalım hemen.yabancıya falan gider mazallah=)Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 abd'de teşhisi ayrı doktor, reçete yazımını ayrı doktor, tedaviyi ayrı doktor yapıyor. sonuçta abd'de tıp okuyupta, tr'de doktorluk yapabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 house yalan mı şimdi hayal kırıklığına uğradım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 CthuLhu said: sbs lgs yerine geldi öss değil işte sbs lere göre üniye girmece olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hehehe house oldukca yalan. Cogu hastanenin acil servisinde insanlar kalp krizinden oluyo. Parmagimi kestigim zaman doktorun bakmasindan once tansiyonumu olctuler, sonra kayit odasina yollayip gereksiz bir yigin soru sordular. 1:15 dakika sonra anca doktor bana buna dikis atamam diyip yapistirici surdu, sardi gecmis olsun dedi. 5 dakikalik is icin o kadar saat acil serviste bekledim yani. Hadi bi is yapiyo olsalar da bekliyo olsam amenna, benden baska kimse yoktu... Zaten gorevli ogle yemegine gitmis, onun icin bi 20 dakika bon bon oturduk oyle... Varin gerisini siz dusunun. Bu tesaduf degil tabi, dedigim gibi ayni hastanede kalp krizinden giden var. Soyle dusunun, herhangi bir bolumden mezun olabiliyorsunuz, muzik falan olabilir yani. Yeterki ortalamaniz iyi olsun. Pre-med denen bir grup ders var. Bunlari aldiginiz surece universite sonrasi medical school'a basvurabiliyorsunuz. Med. 'den mezun olunca da doktor olunuyor. Simdi buna karsilik TR'de insanlarin doktor olmasi icin 4 sene zaten bi doktorluk okumalari zorunlu. Onun uzerine TUS var ki o apayri bi dava zaten. Ondan sonra da hala ogrenmeye devam ediyo insanlar. Kisacasi, TR'de yetisen doktorlar ABD'den cok cok daha iyiler (bence... bunu 4. senesini bitirmis bi gozle soyluyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar