Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bütünleme sınavları

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

burak bora'da lise son sınıfı (1+3 yıllık sistem) i bu sene bitirdim ve malumunuz öss'ye girdim. alttan ve bu sene de olmak üzere zayıf 4 dersim var. şimdi bilen varsa bu bütünleme sınavları ağustos'un sonuna doğru olur. fakat ne hikmetse bu sene sınavları öne çekmişler. 23 haziran p.tesi günü başlıyor. yani öss'den 1 hafta sonra. benim bunlara çalışmamın imkanı yok, zaten hangi birine çalışayım? 2 tane almancam var alttan kelime ezberlemek lazım... bu senenin kimyasını veririm ama biyoloji ve 2 tane almancam var. sorum şu: bunları veremezsem ve öss yi kazandığım takdirde ne olucak, sınav hakkım olur mu? veya buna itiraz etme gibi bir hakkım yok mu? saçma değil mi yani benim çalışmam lazım daha öss den çıkalı 1 hafta olmuş. bu arada 4 sınavın 3'ü de p.tesi günü olması cabası.
Sosyal ağlarda paylaş

valla saçma değil össden çık ders çalış olayı, hatta üniformanız varsa onu da giyip traşını olup gideceksin muhtemelen (ha veya sallamıyorlardır orasını, bilemem).

öte yandan, össye çalışan biri olarak almancalar tamam da, okul üniversite seviyesinde sormuyorsa, kimya ve biyolojiyi zaten çözebilmen gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...