fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Diğer topicler karman çorman oldu, yeni bi topic açiyim dedim. Bin tane şey yazıldı, "comeback kings" dendi, 119. dakikada atmak erken geldi dendi, o dendi bu dendi. Ama en güzeli espn'deki şu yorum bence.. http://youtube.com/watch?v=GO55yox1krk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 link pls link pls ktunnel vs. kapalı yutup! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 tabi ingilizce yok anlamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 youtube.com/watch?v=GO55yox1krk bunu giriverin ktunnel a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 AHAhaha süper! Who cares? It's Turkey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hhahahaha harika ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 kadın epey heyecanlanmış, bebeler de kopmuş tabi.. Ben de koptum, çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Heyecanlanılmayacak sonra da kopulmayacak gibi değil. İşin güzel kısmı dünyanın öbür ucundaki insanlar da bunun farkında. Futbolun güzelliğinin en saf formu bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hakkaten kadın o kadar içten konuşmuş ki. ehah helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hahahahahahaha kadın hakkaten çok sempatik bir şekilde söylüyor ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 arda volkan tuncay cezalı amannnnnnnnn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 http://videoproxy.org/?video_id=GO55yox1krk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hauahu oaısvhlfasgvfalsg harika ya. ben evlenirim lan bu kadınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 amerikadaki arkadasıma sordum kim oldugunu ablanın. eski topçulardanmış jule foudy http://www.sports-wired.com/women/images/Julie_Foudy/1284.jpg abla sade kastan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 iğrenç nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 evde plazmadan başka bişi yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 erciğin evi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 mobi said: evde plazmadan başka bişi yok lan yeter daha ne olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hollanda'da NEC'te forma giyen 26 yaşındaki Krisztian Vadocz, Fatih Terim'i 'Baba' filmindeki Don Corleone karakterine benzettiğini ifade etti. Terim'in maç esnasındaki el, kol hareketleri ve mimiklerini çok ilginç bulduğunu belirten Krisztian Vadocz, "Fatih Terim'in sert, acımasız, duygusal ve babacan kişiliğe sahip olduğunu fark ettim. Kendisine Don Corleone ismini taktım" diye konuştu. http://www.sabah.com.tr/haber,7ABB95FB918246D7B0CD7ED024FE6795.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 jagd said: Hollanda'da NEC'te forma giyen 26 yaşındaki Krisztian Vadocz, Fatih Terim'i 'Baba' filmindeki Don Corleone karakterine benzettiğini ifade etti. Terim'in maç esnasındaki el, kol hareketleri ve mimiklerini çok ilginç bulduğunu belirten Krisztian Vadocz, "Fatih Terim'in sert, acımasız, duygusal ve babacan kişiliğe sahip olduğunu fark ettim. Kendisine Don Corleone ismini taktım" diye konuştu. http://www.sabah.com.tr/haber,7ABB95FB918246D7B0CD7ED024FE6795.html Ben Scarface'deki Tony Montana'ya benzettim ya neyse, bir de yerinde duramayıp zıp zıp zıplayan herifi Don Vito Carleone'ye benzetmek nasıl oluyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Alcadras said: erciğin evi olabilir. lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 haha harika ya dilini yiyim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Alcadras said: erciğin evi olabilir. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar