De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 zegna ya aynen katılıyorum +1[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Eha hiç reddedilmedim şimdiye kadar ama böyle bir durum olamaz benim için. Bu tip bir kıza çıkma teklif etmem. Aslında hayatımda "Benimle çıkar mısın?" kadar aptal bir laf duymadım ya neyse. Ama diyelim çok sevdim aşık oldum hede hödö ve benimle çıkar mısın yerine daha az kalas bir laf kullandım. Herhalde ok diyip döner giderdim. Ama sanmıyorum dediğim gibi. Böyle bir olay yaşamam.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ali senin kadar populist bi adam gormedim bu ne yaaaa, ya ekranin basinda 10 kisi milietin yazdiklarina guluyosunuz yada diger ihtimali dusunmek bile istemiyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Kızı iyice tanımadan yani reddedilme ihtimalini %5 in altına indirmeden teklif etmiyoruz ve bu dertlerden kurtuluyoruz.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 "zaten cikmicaktim ne cevap vercen diye merak ediyodum..." =P[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ha bide arkada arkların varsa geryie dönüp "Olm dedim size bu kız salak değil!" dersin.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: CrayTotem, 14 February 2004 03:56 tarihinde demiş ki: 1- Saol be... 2. de ise durum biraz farklı madem herkezin içinde beni rezil etti cewabıda tabiki ağır olmalı... 2- Hadi beeee..Bende seni zükerim diye çıkıcaktım ztn olmadı artık napalım..Herkeze vermişin ben aç kalıcam anlaşılan... weya *!Kalemini çıkartır ve kıza verir* 2- Al o zaman idare et incesini sen istedin kalını başkasına kaldı artık... Kasmayın boşuna...Gidin çıkma teklifi edin olmazsa benim dediklerimi dersiniz...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: MeSh, 14 February 2004 13:01 tarihinde demiş ki: "zaten cikmicaktim ne cevap vercen diye merak ediyodum..." =P bu da çok ii :) bir diğeri ekşisözlükte okudum reddedildikten sonra karizma yapmak.. HOOP ALİ BAK DEMİŞTİM SANA BENİ SEVMEDİİNİ KAZANDIM OLM İDDİAYI[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 1.Terslerim 2.Kodummu oturturum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 iyi peki. derim :)[signature][hline]=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: yok, 14 February 2004 14:49 tarihinde demiş ki: banepartin dedigi gbi hfif tebessumle "hay hay" demek ortamda hem sana saygi kazandiracaktir hemde kizi yerin dibine sokacaktir.. bonepart +9999 bnce toplumun önünde hay hay ı ıh.. bana uymadı :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Benim cevabım Seni Kimseye Yar etmeme heyyyttt bu dünya ikimize az gelirrrr ehehe (sakası tabiki ) Hay hay değilde Kısmet değilmis derim :)[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kaçıncı oluyor acaba :)[signature][hline][b]www.dragger.org [b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 -sana aşığım sana karşı derin duygular besliyorum -bende sana aşık değilim erin duygular beslemiyorum -eywallah görüşürüz -...??[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bir kere o şekilde konuşacak bir kıza çıkma teklif etmem yani ilk önce kızı bir araştırırım ha yine öyle dediğini farz edersek diyeceğim tek şey şudur: "sen kaybedersin" derim ve oradan uzaklaşırım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bencede ben sni zükeceydim ii laf...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Perdedor perdedor ;)...[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 her ikisinede verilcek en guzel cevap -Guzel oldugunuz kadar kustahsiniz da :) yeşilçam rule ![signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 1. Seni yanlış tanımışım yada sen o değilsin 2. Bravo inanılmaz popüler ve karizmatik oldun şimdi tebrik ederim seni..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu [Bu mesaj Obscura tarafından 14 February 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yannışlıkla kendi msg ımı quote etmişim pardon [Bu mesaj Obscura tarafından 14 February 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kıza direk "kameraya el salla" denebilir. hımmm yada "en azından senin kadar salak değilim sen buna bile cesaret edemezdin" denebilir. ya bu durumda kızı g.t etmek lazım ki kız bozarsın biraz. siz gülmeye başlayın[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 1 tane söylerim has söylerim sie lam zürtük zaten seni kaşarlamak icin cıkma teklifi ettim. derim bunu dedinmi hiçbir kıs duırmaz onunde huehue yerin icine girer utancından :D zürtükowsss =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 1. iyi cehenneme kadar yolun var derdim erkek olsam 2. zor durum tabi allah kimseyi düşürmesin.. (erkek olsam kızı döverdim ben ama siz yapmayın!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: elle_iphe, 14 February 2004 20:22 tarihinde demiş ki: 1. iyi cehenneme kadar yolun var derdim erkek olsam 2. zor durum tabi allah kimseyi düşürmesin.. (erkek olsam kızı döverdim ben ama siz yapmayın!) Bu yüzden siz benim topicin başındaki yazılarımı okuyun we onları kullanın..Zaten kız dayak yemiş gibi kalıcak denendi we onaylandı ama bir bug buldum kız bana hokkalı bir tokat attı bu yüzden 1 metre uzaklık tavsiye edilir mesuliyet kabul edilmez..!![signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 andir may kasimpa$a derdim :) dunyada ba$ka kiz mi yok olm?[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar