Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Piyale'ye kafam girsin. Karnım çok aç şu an. Gazte geldi. Normalde en arka sayfadan başlarım. Bir baktım tam sayfa Piyale reklamı. 59 yeni Piyale çıkmış.. Her tarz biskuvi-gofret-kek koymuşlar.. 5 dakka gözümü ayıramadım.. Yapmayın kardeşim böyle şeyler, bir yerimiz şişecek sonra..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 mauh tanımasam reklam yapıyosun dicem.. harbi bende gördüm .. gıcık oldum karnım tekrar kazındı :( hele bide tam sayfa olunca... ben ilk arka sayfayı sonra ön sayfayı okurum sonrada içlere göz atarım böle olunca gazeteden soğuyorum açım anne kalk yimah yaaap![signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 işte tam tembelleriz... Ben de uyandım, bilg başına geçtim. Birileri kalksa da bana yemek versin diye bekliyorum. Bizler bakıma muhtaç kedileriz işte. Olay bu.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Kendercik, 15 February 2004 09:11 tarihinde demiş ki: işte tam tembelleriz... Ben de uyandım, bilg başına geçtim. Birileri kalksa da bana yemek versin diye bekliyorum. Bizler bakıma muhtaç kedileriz işte. Olay bu. muhauh aynen diyorum.. mutfak yan oda ama gidemeeeem hazırlasınnar! :D bizimkilerde pazarları 10 dan önce yemez :( bilgisayarı televizyona bağladım salonda ohh mis gibim kanepede yataraktan oynuyorum... ama yimeeem yok :( (beleş internet rulaaz)[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 arka sayfayı reklamla doldurmalarına gıcık oluorum ya. bırakın arka sayfaların kendi konuları var zaten doldurcakları... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 he yani artık cumhuriyette bile var neyse bizde 3. sayfa güzeliyle idare etcez ;)[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 tarçınlı topkekleri çok güzel tavsiye ederim :)[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 adi :P[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 alçak herifler! Tarçını da çok severim zaten.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 gyy[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Yaşasın anem kalktı kahvaltıyı hazırlıo.....[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Kendercik, 15 February 2004 09:11 tarihinde demiş ki: işte tam tembelleriz... Ben de uyandım, bilg başına geçtim. Birileri kalksa da bana yemek versin diye bekliyorum. Bizler bakıma muhtaç kedileriz işte. Olay bu. Resmen bu tanıma uyan bir bünyeyim ayrıca piyalelerin zımbırtılarını görünce azımdan akan suyunda haddi hesabı yoktu[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 markete gidip alsam diyorum ama üşeniyorum hem bide korkuyorum tam sonuç alamamaktan bizim buraya yeni çıkan lezzetler sonadan geliyo!![signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bide bi reklam yapmışlar hoşuma gitti, ve daha da canım çekti Bu havada da dışarı çıkasımda yokki offf napacam !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 piyafill var evde şu anda. biskrem'in piyale versiyonu ve biskremden kesinlikle daha güzel bence deli gibi yiycem birazdan[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar