Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piyale, yapma böyle şeyler ya

Bone

Öne çıkan mesajlar

Piyale'ye kafam girsin.
Karnım çok aç şu an.
Gazte geldi.
Normalde en arka sayfadan başlarım.
Bir baktım tam sayfa Piyale reklamı.
59 yeni Piyale çıkmış..

Her tarz biskuvi-gofret-kek koymuşlar..
5 dakka gözümü ayıramadım..

Yapmayın kardeşim böyle şeyler, bir yerimiz şişecek sonra..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

mauh tanımasam reklam yapıyosun dicem.. harbi bende gördüm .. gıcık oldum karnım tekrar kazındı :( hele bide tam sayfa olunca... ben ilk arka sayfayı sonra ön sayfayı okurum sonrada içlere göz atarım böle olunca gazeteden soğuyorum açım anne kalk yimah yaaap![signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ
GIZEMLI FORUM
*Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 15 February 2004 09:11 tarihinde demiş ki:
işte tam tembelleriz... Ben de uyandım, bilg başına geçtim. Birileri kalksa da bana yemek versin diye bekliyorum. Bizler bakıma muhtaç kedileriz işte. Olay bu.

muhauh aynen diyorum.. mutfak yan oda ama gidemeeeem hazırlasınnar! :D bizimkilerde pazarları 10 dan önce yemez :( bilgisayarı televizyona bağladım salonda ohh mis gibim kanepede yataraktan oynuyorum... ama yimeeem yok :( (beleş internet rulaaz)[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ
GIZEMLI FORUM
*Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 15 February 2004 09:11 tarihinde demiş ki:
işte tam tembelleriz... Ben de uyandım, bilg başına geçtim. Birileri kalksa da bana yemek versin diye bekliyorum. Bizler bakıma muhtaç kedileriz işte. Olay bu.

Resmen bu tanıma uyan bir bünyeyim
ayrıca piyalelerin zımbırtılarını görünce azımdan akan suyunda haddi hesabı yoktu[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...