Buyse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mr_Hand said: Masticore said: said: Snakes are widely believed to possess medicinal qualities and the wine is often advertised to cure everything from farsightedness to hair loss, as well as to increase sexual performance içen olurmu bunun için ? emin ol içerler. hele o sexual performance geçiyo ya konuda, tamam. kopar gider satışları. harbi bunu de adamlara eşek boku bile yedirirsin
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sigisMoNd said: yilin sarabi diye okudum merak ettim bi de dsf Ben her baktığımda öyle okuyorum ehüehe
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bunlar şarap mı emin misiniz? alkolun içinde saklıyolar hayvanları çürümesin diye sanki..
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yok abi o şişenin görüntüsü yeter içilmez o :S
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Amma kapalı görüşlüsünüz ya =) Belki tadı güzeldir , nereden biliyosunuz ki?
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o akrep gerçekse çok temiz döverim ben bunları.
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 şarap diil bunlar. el yapımı tekila. biri de 1. sayfada meksikalılar turistleri kandırmak için içine kurt atıo diye bi fırlamalıkta bulunmuş. öyle diil o olay. orijinal tekilalar adını unuttugum bi ağaçtan yapılan fıçılarda bekletılıyor. burada bekletilirken kurtlanıyor fıçılar. el yapımı tekilalarda kurt olur o yüzden. ve bu fıçıyı yaptıkları ağaçların içinden çıkan avuç büyüklüğünde kurtlar var. o kurtlarıda tekilaya atarlar. orijinalliğini gösterir. hatta orta seviye lüks barlarda bu kurtlu tekila şişelerinden bulabilirsiniz kolaylıkla. bu sizin yılan şarabı dediğiniz yılanlı tekila ise çok nadir bulunur. 4-5 yıl önce marmariste bi barda görmüştüm. şişesinin fiyatı 2000$dı. içindeki yılanı dilimleyip veriolar size.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 o küçük şişeye akrebi nasıl soktular acaba ? :S
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Voys said: şarap diil bunlar. el yapımı tekila. biri de 1. sayfada meksikalılar turistleri kandırmak için içine kurt atıo diye bi fırlamalıkta bulunmuş. öyle diil o olay. orijinal tekilalar adını unuttugum bi ağaçtan yapılan fıçılarda bekletılıyor. burada bekletilirken kurtlanıyor fıçılar. el yapımı tekilalarda kurt olur o yüzden. ve bu fıçıyı yaptıkları ağaçların içinden çıkan avuç büyüklüğünde kurtlar var. o kurtlarıda tekilaya atarlar. orijinalliğini gösterir. hatta orta seviye lüks barlarda bu kurtlu tekila şişelerinden bulabilirsiniz kolaylıkla. bu sizin yılan şarabı dediğiniz yılanlı tekila ise çok nadir bulunur. 4-5 yıl önce marmariste bi barda görmüştüm. şişesinin fiyatı 2000$dı. içindeki yılanı dilimleyip veriolar size. iyi para var gibi bu işe girmek lazım :D çakmasını yapsak 500 $ dan gider heralde eha
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 enteresanmis, denemek lazim. olayin mantigi hosuma gitti, yilanin zehiri alkolde cozulup etkisini yitiriyo falan filan.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 BloodyBeast said: bunlar şarap mı emin misiniz? alkolun içinde saklıyolar hayvanları çürümesin diye sanki.. evet şarap
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 dyna kırmızı bu dikkat ettiysen. resimlerdekilerdeki içki renksiz. su gibi. tekilasının yanında viski de var yılan ve akrepli. şarapta var hatta muhabbet arasında biri dedi gerçekliğini bilmiyorumda votkası da varmış.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 İçmekten çok saklamalalık şişeler bence.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Voys said: dyna kırmızı bu dikkat ettiysen. resimlerdekilerdeki içki renksiz. su gibi. tekilasının yanında viski de var yılan ve akrepli. şarapta var hatta muhabbet arasında biri dedi gerçekliğini bilmiyorumda votkası da varmış. o kırmızılık kandan dolayı olmasın :)
chesterfield Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tam bende onu diyecektim esh. Tur$udur, tur$u.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 wiki de snake wine die gecio walla.. alkolde var bildiin sarap iste de acaba tadi nasil.. kurtlu tekila gibi dusunun..
Öne çıkan mesajlar