zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Fetfa verildi 50 yıl içimde deprem olmaycak[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. Pati Savaşı! (klavyem pozuk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya bu rusların bu pazartesi hepimiz ölcez demesine benzedi :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Allah korusun işallah olmaz öyle birşey.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 allah korusun tabi doğa olaylarında sylenecek başka bi söz yok ama otoriteler istanbulda büyük bi deprem olcak diyolar ama ilk kez duydum 7.6 şiddetinde ve 90 saniye sıyırmışlar heralde bunnar veya birileri yannış annamış bu şiddette deprem oluraolur falan denmiştir belki de[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Valla 7.6 yı bılmemde 90 sanıye O ne yuh[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tamam bi deprem olacak bu bilimsel bi gerçek ama ne zaman nerde nasıl bu teknolojiyle bilmiyoruz yapılacak mantıklı şey belki tehlikeli bölgelerde ikamet olmamak olabilir (bizim ailenin mantığı, taşınabiliriz de ) neyse sonuçta ortalığa panik saçmak anlamsız[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yıllardır sölenir durur bu hede.. heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 heyecanla beklıyoruz eheu Ya elınde sonunda bı deprem olucak 50 60 70 yıl sonra olmadı 100 yıl sonra Bundan kurtulamazsın olucagı olur Onun ıcın onelmı alıcan ama alan varmı yogh[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abi direk konunun başlığını okuyunca korktum. ne öle deprem meprem... olmuyo başlığı değiştirin.. ürktük bir an.. Neyse konuya bakarsak eğer bu deprem a kafam girsin.. diyorum başkada bişi demiyorum.. istanbulda bahçelievlerde oturuyorum.. Dalgalar bize gelmez herhalde yuh daha neler.. :D[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Topıc de olekı mıllet ılk ıstanbulda deprem oldu dıye dırıyo Insan bı Gelecekte Meydana Gelıcek Facıa (Deprem) falan yazar :P[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Hala konunun başlığı aynı ya ne oluyor diye yerimden hopladım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yarsayımla gemi yürümez..[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 showtv'nin herşeyi yalan buda yalandır![signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bende estel yataktan düştü sandım topici görünce[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Showun bahsettiği gibi bir deprem İstanbulda olursa herşey yıkılır. 7.9 ve 90 saniyeye dayanabilcek herhangi bir yapı olduğunu sanmıyorum İstanbulda hatta dünyada bile genelde 8-8.3 max olarak alınır süper yapılarda ama zaman 90 saniyeye göre hesaplanmaz. Kısacası İstanbul yok olur 90 saniye sürecek 7.5+ bir depremde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 istanbulda o kdar büyük bir deprem demek istanbulun temizlenmesi demek :D[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: White_Rakkad, 06 February 2004 14:05 tarihinde demiş ki: istanbulda o kdar büyük bir deprem demek istanbulun temizlenmesi demek :D çok funny bab kenk[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 cık cık cık başımıza taş yağacak[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 olmaz umarım ama nerden bilincek allah dışında kimse bilemez demeyin teknoloji diye bişey var o yeraltı oynamalarına göre sölüyolardır yalan yere milleti paniğe sokmazlar bence olasılık vardır[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 tahminim doğru çıkmış ama snrm birtane "0" fazla :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hhmmm 50 yıl icinde olcaksa ben 50 yıl sonra yakla$ık oalrak 69 ya$ında olcam .. EH .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 50 yıl içindeyle 50 yıl sonra arasında fark var. :D[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 up diyorum.. Ciddi bir konu bence..Karıştırırken buldum fakat es geçişilmiş gibi geldi bana.. Hazırlık var mı hazırlık?? Burada bir bina çöktü 11 katlı,kaç günde anca enkazı kaldırdılar..Allah göstermesin,ya 10,ya 100 bina çökecek olursa nasıl Kurtarma ekibi yeştişecek her yere?? JAKUT(jandarma arama kurtarma)daki askerler bile yetmez.. Bina güvenlik testleri vs vs var...Hepsinin yapılması,destek kolon çıkılması,Sağlamlaştırıcı mimari kaldırılması gerekiyor...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ulan yüreime indi yemin ederim ya.. uzun zamandır refresh etmiyorum yeni topic sandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 adminler gözünüzü seveyim değiştirin şu konunun başlığını her gördüğümde beynim sarsalanıyor[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar