Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orjinal cdkey olmadan battlenet te warcraft3 ft oynayın!

MrBomb

Öne çıkan mesajlar

CD Keyin olmadan battle.nette bırak oynamayı konuşamazsın.yok'un da dediği gibi bu server sadece b.net emulasyonuyla kurulmuş bir klon ayrıca bunlar beş para etmez en iyi yer battle.net bence Blizzard oyunları için.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir hack bulunmuş olsa bile bi kaç saat geçmeden çalışmaz hale gelirdi zaten. Bunun Battle.net'le hiç bi alakası yok. Aynı uodaki free shard gibi bişi bu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

deniyelim görelim ya oynıcak oyun yok zaten. :([signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

bence olsa bile kotu
oyunun orgn ini almayip oynadigin zaman hosuna gitmiyo adamlar para kazanamiyo
o oyunu siz yapsaydiniz ve hic para kazanamasaydiniz bundan .. kotu olurdu bence verdigin emeklerin bosa gitmesi
ben pahali olsada aliyorum
nette daha ucuz hem
her zmn en iyisi orgn pahali olsada[signature][hline]cs oynamayi biliyosaN ben1e kapisCan
Sosyal ağlarda paylaş

orjinal oyun alırım da, 40-50 dolar kargo parası feci giriyor..

15 dolarlık BG2 aldım, 60 dolar mı ne kargo parası giydirdiler..
ama 3 sonra kapımdaydı o da ayrı mesele..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki:
İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler
-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şöle, o kadar parayı öğrenci başına vermek zor, anca ailene aldırabilirsin ki; şu oyunu alır mısın dediğiniz zaman "Nasıl bir oyunmuş bu?" "Vahşet içerio mu?" "Ben de görim biraz." "Boşver serslerine çalış." şeklinde cevaplar alıosunuz. Ama kopya oyunu gidip haftalığınızla bile alırsınız. Mesela bana Shadowbane'in TRIAL'ı için kredi kartı lazım oldu. Hem de sanal kartımız da var ama şifresi vs. ailede duruo. Bak diorum hiç para çekmicekler zaten sadece bir önlem diyorum. Ne önlemi diyor. 18 yaşından büyük olduğunu göstermek için diorum. Ama sen 18 yaşından büyük değilsin ki diyor. Sonra ne biçim oyun adı bile shadow içeriyor diyor. Neyse sonuçta kabul ettirdim oynadım triali. Hatta daha sonra daoc oynamama bile izin vermişti aylık ücret falan. Sonra site kredi kartı bilgilerini alamamış ben de vazgeçmiştim. Öle yani bişeyin ücreti belirli bi seviyeyi geçince bizden çıkıyor zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...