daverc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Adamin ismi falso zaten Van der vaart , kucuk emrah bakısı da sahaneymis ahahahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 haha iyiymiş ya fan der fart ölücem gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Khelben said: bloodybeast açtı ondan kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Adam volkan yaman çakması gibi tipe sahip, van der sar ne diyo acaba adama cok merak ettim o sıfata bürünmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 diycek söz bulamıyorum. inşallah ispanya almanyaya 20 tane atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 iyi oynayıp maç vermek insanın sinirlerine dokunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Rusya atsın bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hiç farketmez. ah ya 10 maç oynasaydık 9unda yenerdik almanları. iyi oynayıp yenilmek en kötüsü hakikaten ya keşke fark yeseydik de içimize oturmasaydı. ama biz hep böyle elenmeyi adet haline getirdik. 2002 de brezilya da bizi böyle ucu ucuna elemişti gerçi bu kadar iyi oynamasakda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 17/11 sut yuzdesi. sadece bizim icin değil, tum turnuvanın en guzel futbollarından birini oynadık. ve bunu turnuvanın favorisine karsı yarı finalde yaptık. euro 2008 resmi sitesindeki haberlerin altında yabancılar yorum yapıyor, bi okuyun bence onları. hakkaten gururlandırıyor insanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ''İmparator'' lakaplı tanınmış oyuncu Franz Beckenbauer'den kibirli yorum: Türkler gol de atabiliyor. Maç sonrasında tuhaf açıklamalarda bulunan Beckenbauer Alman milli takımından daha fazla çaba beklediğini, Türklerin çok iyi oyuncuları olduğunu ve bunu da gösterdiklerini söyleyerek, ''Türkler artık gol de atabiliyorlar. Eskiden bu böyle değildi'' şeklinde görüş belirtti. Almanya Başbakanı Angela Merkel ise 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalindeki Almanya-Türkiye karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok güzel oynadığını söyledi. Karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte izleyen Merkel, ''Nefesimi tuttum, ancak şimdi takımı kutluyorum. Türkler gerçekten çok güzel oynadılar. Sonuçta takımımızın sinirleri çok sağlam çıktı. Çok güzel bir final oynayacağımıza inanıyorum'' dedi. Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de Türklerin farklı oyun tarzlarıyla kendilerini gerçekten çok şaşırttıklarını belirterek, ''Son saniyeye kadar inanılmaz bir heyecandı. Ancak başardık, bu beni çok mutlu etti'' diye konuştu. Takım menajeri Oliver Bierhoff, sağlam sinirleri olduğunu göstererek Türkleri şaşırttıklarını ifade etti ve maç sırasında büyük hatalar yaptıklarını, Türk oyuncuların önemli fırsatlar yakaladıklarını kaydetti. Takım kaptanı Michael Ballack da çok mutlu olduğunu belirterek, ilk yarı iyi oynamadıklarını, ancak ikinci yarıda maça asılarak büyük moral yakaladıklarını söyledi. Almanya'nın 3. golünü atan Philipp Lahm ise ''Türkler, bize hayatı zorlaştırdı. Ancak şimdi hedefimiz belli, Avrupa şampiyonluğunu istiyoruz'' dedi. Michael Klose de durum 2-1 olduğunda bile Türklerin bir gol atabileceğinin aklına geldiğini belirterek, ''Türklerin nasıl oynadığını gördünüz, ancak biz de oyuna geri gelebilecek bir takım olduğumuzu gösterdik'' şeklinde konuştu. Golcü oyuncu Lukas Podolski ise iyi oynamadıklarını, ancak hedeflerine ulaştıklarını ifade ederek, yenilginin Türkler için acı olduğunu, ancak soyunma odasında kendilerini tebrik ettiklerini ve böylece kaybetmeyi de bilen oyuncular olduklarını gösterdiklerini söyledi. Bu arada Almanya'nın başkenti Berlin'de ''taraftarlar alanını'' dolduran çok sayıda Alman taraftar da Türkiye'nin oyunundan dolayı maçın sonuna kadar büyük bir stres yaşadıklarını ifade ettiler. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kreuzberg semtinde, Türklerin, Alman dostlarıyla birlikte eğlendikleri görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 beckenbauer gitsin ispanya/rusya nın almanyaya nası çakıcağını izlesin.. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 daverc said: Adam volkan yaman çakması gibi tipe sahip, van der sar ne diyo acaba adama cok merak ettim o sıfata bürünmesi icin. sıçsaydın bari demiştir büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 beckenbauer ne demiş? "ne yaparsan yap ilk yarının sonunda gol yeme" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 mani said: daverc said: Adam volkan yaman çakması gibi tipe sahip, van der sar ne diyo acaba adama cok merak ettim o sıfata bürünmesi icin. sıçsaydın bari demiştir büyük ihtimalle asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hotdog said: oha cok iyi oynuyoruz ama kesin yenilcez :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oper said: bu videoyu kesin izleyin :D http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/euro_2008/7461166.stm AHAHAHHAHAHA EPİC BU AHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Khelben said: ezdik ama güç yetmedi, kazımın sakatlanması maçı onlara verdi napalım.. canımız saolsun.. Kazımın yorulduğu çok belliydi, daha maç 1-1'ken çıkması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Beyler maçı ingiltere de,almanların yoğun olduğu büyük bir pub da izledim.Yenildiğimiz için kahrolduk ama inanın beni en çok teselli etmeye çalışan almanlardı maç sonunda. herkes tebrik etti maçtan sonra. Hatta 3-4 alman bizim masaya bira ısmarladı,yenildikten sonra bile bizimle meraber türkiye,türkiye diye tempo tuttular. ve çok iyi oynadımızı,maçın bizim hakkımız oldunu,bu maça kadar türklerin yaptını,bu maçta kendilerinin yaptını söylediler... Gerçekten güzel bi geceydi,bütün futbolcularımızı yürekten kutluyorum,yenilmemize rağmen başımızı önümüze eğdirmediler... Hatta Almanya yenilseydi bu maçtan sonra türkiye yi desteklicektik diyenlerin sayısıda hiçde az değildi... Ben de aynı dileklerimi ilettim,umarım bu kupayı siz alırsınız dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Stuttgart da izledim ben de maci Almanlarla. Direk bizim hakettigimizi soylediler, hatta mactan once Turkiye Turkiye diye bagiristigimiz bile oldu :) Gerci hepsi is arkadaslari oldugu icin, tabii taskinlik seviyesi azdi. Ama mactan sonra 3 alman genc ile trenle donerken, Turkiye - Almanya geyigi dondurduk. Herhangi bir sey olmadi, kardes ulke gibi bakiliyor herhalde o yuzden. Gerci salagin teki vardi trende, Kurdistan für Turkiye falan gibi sacma seyler soyluyordu kendi kendine, ama kimse ilgilenmedi arkadasla zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 dövseydiniz malagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abi efsane ya bbc. maçları indirip yeniden bbc den izliyorum filan komedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oper said: bu videoyu kesin izleyin :D http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/euro_2008/7461166.stm offf diyorum off lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bu ingilizler gfeci osuruga takmislar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hakkımızdı ama kaybettik. hep biz yapacaz diye bişey yok bu seferde almanlar yaptılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sharky; Korax said: Arkadaşlar maç sonrası eve yeni geldim. Öncelikle buradaki manzaradan bahsetmek istiyorum. Maçın izlendiği alana zor girdim resmen,izleyecek bi çift gözlük yerde ancak buldum.Hiç böyle gurur duymamıştım,türkmenistanlısından,azerisine,kırgızından,lübnanlısına,hatta bir çok sarı kafalı renkli gözlü isveçlisi falan bile türk formaları giyip,yüzlerini kırmızı beyaza boyayıp,ayyıldızlar çizip oraya gelmişti.Resmen kızılayda falan maç seyreder gibi hissettim kendimi.İnanılmaz bi manzara ve coşku vardı.Herkes bi ağızdan türkiye'ye tezahürat yapıyodu.Oldukça alman taraftarda vardı. Maç bittiğinde alamanlar bizi kutladılar,tebrik ettiler,çok iyi bi oyun olduğunu söyleyip el sıkıştılar,hatta tezahüratı kesmeyen türklerle sloganlar attılar türkiye türkiye diye. Taşkınlık falan olmadı,yalnız "ooo nasılda goydu alamanya" diye intihar edercesine laf atan 2 tane kürt elemanı linç etti bizimkiler(baya hakettiler ama) yenilgininde verdiği hırsla,polis ellerinden alamadı valla :D yığıp bıraktılar direk dibine,polis kimin ne yaptığını anlayamadı bile(kim vurduya fena dayak yediler yani) Onun dışında yenilsekte bence süper oynadı bizim takım,okadar eksiğe rağmen.Buraya kadar gelip,adımızı bukadar duyurmak bile bana yetiyo işin açıkcası,yarı final oynadık daha ne olsun yani,biraz daha bişeyler yapabilsek final bile oynardık hatta.Bi ortamda nereli olduğumu sorup,türk olduğumu öğrenen herkesin yüzü gülüyo direk konu futbol oluyo. Nebiliyim güzel şeyler bunlar,gurbette böyle şeyler hakkaten önemli oluyomuş.Yensekte yenilsekte kalbimiz Türkiye ile yani,helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar