BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ozanbey said: tek temennim ilk 5 dk da 1 gol yememiz. sonra zaten final kesin. yeterki golu erken yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 suyu ısıt ve üzerine rahat bişiler giy Almanya fdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bu maçtada bi mucize olur yenersek almanları avrupanın %70 nin müslüman olcağını düşünüyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 forgiver said: kendi kalemize gol atıp yenmeyi deniyelim bu sefer koptum ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 nası 3. lük maçı yok????Emin misiniz canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 3.lük maçı sadece dünya kupasında olan bi kavram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 RamsesII said: nası 3. lük maçı yok????Emin misiniz canım evet yok. dünya kupasında var o sadece. edit: fizban açıklamış zaten, okumadan yazarsam böyle olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Rüştü Sabri-Gökhan-Hakan-Uğur Hamit-Aurelio-Ayhan Gökdeniz-Tümer Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Tümer de yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Baluu said: Tümer de yok sanırım. tümer var abartma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Luinir said: Rüştü Sabri-Gökhan-Hakan-Uğur Hamit-Aurelio-Ayhan Gökdeniz-Tümer Semih bence çift önlibero başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 emere hala sakat mı ya? oynamıcak mı belözoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Khelben said: Luinir said: Rüştü Sabri-Gökhan-Hakan-Uğur Hamit-Aurelio-Ayhan Gökdeniz-Tümer Semih bence çift önlibero başlar. hamit ve ayhan zaten tam kanat değil. 3 lü orta saha yaptım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 şimdi kart cezalısı adamlar var bizde mesela ama ben bu turnuva başlarken yeni bi kural çıktı diye hatırlıyorum tam emin değilim de çeyrek finalden sonra görülen kartlar sıfırlanıcak bundan sonra denmişti hani yarı finalde finalde as oyuncular oynayabilsin zevki azalmasın turnuvanın diye o kuralı tam bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Scheriff said: şimdi kart cezalısı adamlar var bizde mesela ama ben bu turnuva başlarken yeni bi kural çıktı diye hatırlıyorum tam emin değilim de çeyrek finalden sonra görülen kartlar sıfırlanıcak bundan sonra denmişti hani yarı finalde finalde as oyuncular oynayabilsin zevki azalmasın turnuvanın diye o kuralı tam bilen var mı? yarı finalden sonra sıfırlanıyormuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 @luinir : tmm senin yaptıın takıma bişey demiorm ztn de bence fatih terim mehmet topal+aurelio tercih eder diorm almanyadada friedrich ve lahm cezalıymış bu ii oldu bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bekle bizi şıvanştayger(domuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Allahin hakkı 3dur. Almanyaya direk yenmek icin cikmak sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Luinir said: Baluu said: Tümer de yok sanırım. tümer var abartma. :D bende tümerin olmadığını biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 14 kişi kalmış lo neyse bizim için farketmez 11 kişi + 3 yedek yeter işte :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Almanlarda aşırı güvenip bizimkileri küçümsüyor sanırım, çek ve hırvatların yaptığı yanlış içindilere, ne kadar küçümserlerse bizim için o kadar iyi =p Yorumlara bir baksanız direk almanlar ezeriz yazmış heryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ezerler zaten LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Baluu said: Ezerler zaten LoL ! isviçrelilerde döner kesiyordu lol. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 uefada friedrichin roportajı var. son dkk da hırvatlar golü attıktan sonra kalkıp odama dogru yürüdüm, sonra arkamdan alkış sesleri geldi ve gözlerime inanamadım demiş, ayrıca favori olduklarını ve finale kalacaklarını, turkıye yerıne hırvatların cıkmasını, rövanşı almak ıstedıklerını tercih edermiş vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 nihat turnuvayı kapatmış. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar