Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Khelben said:
Luinir said:

Rüştü
Sabri-Gökhan-Hakan-Uğur
Hamit-Aurelio-Ayhan
Gökdeniz-Tümer
Semih

bence çift önlibero başlar.

hamit ve ayhan zaten tam kanat değil. 3 lü orta saha yaptım işte.
Mesaj tarihi:
şimdi kart cezalısı adamlar var bizde mesela ama ben bu turnuva başlarken yeni bi kural çıktı diye hatırlıyorum tam emin değilim de çeyrek finalden sonra görülen kartlar sıfırlanıcak bundan sonra denmişti hani yarı finalde finalde as oyuncular oynayabilsin zevki azalmasın turnuvanın diye
o kuralı tam bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Scheriff said:
şimdi kart cezalısı adamlar var bizde mesela ama ben bu turnuva başlarken yeni bi kural çıktı diye hatırlıyorum tam emin değilim de çeyrek finalden sonra görülen kartlar sıfırlanıcak bundan sonra denmişti hani yarı finalde finalde as oyuncular oynayabilsin zevki azalmasın turnuvanın diye
o kuralı tam bilen var mı?

yarı finalden sonra sıfırlanıyormuş. :(
Mesaj tarihi:
@luinir : tmm senin yaptıın takıma bişey demiorm ztn de bence fatih terim mehmet topal+aurelio tercih eder diorm

almanyadada friedrich ve lahm cezalıymış bu ii oldu bnce
Mesaj tarihi:
Almanlarda aşırı güvenip bizimkileri küçümsüyor sanırım, çek ve hırvatların yaptığı yanlış içindilere, ne kadar küçümserlerse bizim için o kadar iyi =p Yorumlara bir baksanız direk almanlar ezeriz yazmış heryere.
Mesaj tarihi:
uefada friedrichin roportajı var. son dkk da hırvatlar golü attıktan sonra kalkıp odama dogru yürüdüm, sonra arkamdan alkış sesleri geldi ve gözlerime inanamadım demiş, ayrıca favori olduklarını ve finale kalacaklarını, turkıye yerıne hırvatların cıkmasını, rövanşı almak ıstedıklerını tercih edermiş vs vs ...
  • Yeni Oluştur...