Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 buradan canlı olarak maçı dinleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 feci yenilicez gibi gozukuyor sahadan daha baslamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 mouse imleçlerimiz mesaj gönder butonunda.. herkese bol post kasmalar.. aman arada kaynar diye başka şeyler yazmayın. anında uçarsınız :D 10 dk dan az kaldı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BloodyBeast said: selam millet bende geldim. geçenki gibi bi maç olması dileğiyle. varya yenilirsek topic i luinir açmadı diye yani.. cık cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 NO TO RACISM ! tribünlerde ayrımcılığa tepki var : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Abi zaman geçsin diye the great gig in the sky albümünü dinliyorum son 1 saattir. geçmiş de zaman. sdsf başka türlü olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Khelben said: BloodyBeast said: selam millet bende geldim. geçenki gibi bi maç olması dileğiyle. varya yenilirsek topic i luinir açmadı diye yani.. cık cık cık cık yenilirsek linç edecekler adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 alıcaz lan bu macı ama hiç inanmıyorum valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Luinir said: BloodyBeast said: selam millet bende geldim. geçenki gibi bi maç olması dileğiyle. Topiği açmak için " geliyoruz " diye 1 kelime ile mesaj atan arkadaşım, nasılsın. :D sağlam parselledim. hiç kıskanmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İlk defa tedirginim bi maçta, diğer bütün maçlarımızı kazanacağımızı biliyodum sanki. Ama yenicez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yenilirsek gg sin bloody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BloodyBeast said: Luinir said: BloodyBeast said: selam millet bende geldim. geçenki gibi bi maç olması dileğiyle. Topiği açmak için " geliyoruz " diye 1 kelime ile mesaj atan arkadaşım, nasılsın. :D sağlam parselledim. hiç kıskanmayın lan Hiç birşeyi parsellediğin yok, uğuru bozdun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 abi kardeş spamlamayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 lan bakın sayfayı 35 de bırakıyorum. devre arası geldiğimde 60'ı bulursa söverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kimin fakeisin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hadiyin çocuklar.. elinize belinize beyninize ayağınıza kuvvet. MİLLİ MARŞIMIZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aga başlıyooooooooooor ! Euro 2008'in 29 numaralı maçı Almanya - Türkiye.. Hadi çocuklar ! Hadi Türkiye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Gol olursa gelirim, bol eğlenceler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Başlıyo mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Keşke 30.maç olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: Hadiyin çocuklar.. elinize belinize beyninize ayağınıza kuvvet. MİLLİ MARŞIMIZ ! aklıma niye alpay gelio hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Biz öne geçeriz ve Almanya son dakikalarda comeback yaparsa medyaya çok feci malzeme çıkar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Alcadras said: lan bakın sayfayı 35 de bırakıyorum. devre arası geldiğimde 60'ı bulursa söverim. sdasadsa bende 60 larda bulursan dua et.. :D adamlar sanki maçı izlemiyo buraya yorum yetiştiriyo :D sanal stadyum gibi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 daha mac baslamadan 35 sayfa yapmissiniz topigi helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hadi bismillah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar