Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

Almanya bu turnuvada favorim benim. Herkesin tersine Portekiz'e yenilmesine zerre ihtimal vermiyordum, bizim de şansımızı pek görmüyorum. Yanlız yine de ben de Almanya'yı tercih ederim. Daha iyi, hatta turnuvadaki hemen hemen en iyi takım olmalarına rağmen (tamam Hollanda da var ama Hollanda'yı işini bilen bir ekip yıkabilir defansları çok kötü, sadece hücumda aşıyorlar) bizim oyun stilimize çok daha uygunlar Portekiz'e göre. Daha az bireysel yetenek ve teknik oyun, daha sert bir tarz. Bize göre bir takım yani.

Yanlız Almanya konusunda 2 korkum var, biri bize de 3 forvet çıkarlarsa tehlikeli olur, özellikle Podolski gibi hızlı adamı marke edebilecek hızda defansımız yok pek. 2.si de Almanya'nın isminden korkup ismine sinerek futbol oynayamamamız.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Servet iyileşir tahminen, iyileşmese de oynar. Aslında biz de Sabri'yi (takımın en hızlı ve çok koşan adamı o diye) serbest oynatarak Podolski'nin peşine takabiliriz ama markaj ve adam tutma yetisi çok az olan Sabri napar orda bilemem.

Sabri ye karşı özel hisler duymaya başladım. Adam maç boyunca işe yarar bir pozisyon yaratamadığı gibi gelen toplara mal mal baktı yetişemedi. sabri bu değil demek geliyor içimden umarım almanya maçında bu tip davranışlarda bulunmaz . bulunursa türkiyede sokakta infaz ederler onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...