Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 http://distrowatch.com/?newsid=04957 Hayırlı olsun. Bir ara deneriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 KDE 4.0 support ederek ciktiklari icin deneyesim var. DVD ROM bulmam lazim biyerden laptopta optical drive olmadigi icin. Ubuntu Hardy Heron cok epic bir faildi cunku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hardy Heron'un nesi var ki? Ben üç gün önce OpenSUSE 10.3 silip Hardy Heron kurdum. Kuruluşta daha önceki Ubuntu'larda yaşadığım sorunların çoğu düzelmiş. Onun dışında ne yenilikler var diye pek araştırmadım ama ilk izlenimim iyiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hocam bi kac hafta kullan delirtiyo, cogu kisi sinirlenmisti yani bana ozel bisi degildi yasadigim sorunlar windows gibi takiliyodu bazen makina yahu, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Ben betadan beri kullanıyorum Heron'u. Tek sorunum alışılmış Ubuntu hantallığından da hantal açılması, ondan gayri Ati bile sorun çıkarmadı bende bu sürümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ubuntu 8.04 te mount problemiyle karsılastım taktıgım flash diskler otomatik olarak mount olmuyor. 7.10 da bu sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 misalen (ana sebeplerimden biriydi birakmamda ki :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deli gomleði Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 cidden ubuntu fail olmuş. Ben de yükledim xp'nin üstüne. Açılış xp den yavaş ve de updateler yaptığım halde firefox'da kilitlenmeler çok oluyor. Silecem ama yerine ideal bir linux sürümü bulmam lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar