Rahan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 militan olanlar şanslılar. annesinin babasının "sen o okula gitmezsen ben cennete gidemeyeceğim" tadındaki duygu sömürüleriyle oraya gidip psikolojiyi sıyıran kız çocukları falan da var. asıl onların çocuklarından korkuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 militan kelimesini hakaret unsuru icersin diye katmadım cumleme, militan demek bana gore ; psikolojik ve pedagojik yollardan dogmatik dusunce tarzını benimsemis inanmadıgı ve gercek boyutlarını bilmedigi bir yol ugruna sırf baskaları istiyor diye herseyi adayabilecek adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Rahan said: HocaEfendi said: :) gülüyorum sana.. kaç kez imam hatip lisesinin içinde bulundun..hangi derslerin işlendiğii biliyorsun da direk etiketi yapıştırdın militan yetiştiriyorlar diyebiliyorsunki.. annem 9 sene imam-hatip'de öğretmen olarak çalıştı. her bi bokunuzu biliyoruz merak etme hocefendi. doğrudur haklısın..haklısınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Rahan said: militan olanlar şanslılar. annesinin babasının "sen o okula gitmezsen ben cennete gidemeyeceğim" tadındaki duygu sömürüleriyle oraya gidip psikolojiyi sıyıran kız çocukları falan da var. asıl onların çocuklarından korkuyorum ben. öylelerini görüyorum ben. adamlar yüzünde binbirçeşit makyaj . Allahtan sadece kafaları kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 militan yetistiriyorlar mi-li-tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yakinda o militanlar islam kontrgerillalarina donerse hic $a$mam. diyanet bile acikladi, imam hatiplerden gelenler yetersiz diye. kadroya da almiyorlar bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 din din din din din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 peki şöyle diyebilir miyiz, imam hatipler değil de, çocuğunu zorla imam hatiplere yazdıran aile yetiştiriyor militanı? kaynak: gözlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 öyle şey olmaz, onlar dinlerinin gereğini yaptırıyorlar. asıl militanlar imam hatiplere gitmeyenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oha ya ne militanı. gitmiş olan 1-2 tanıdık falan vardı alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 militan yetiştiriyor dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar. Kıvırtmayın militan yetiştiriyorlar diyerek, militan yetişiyorsa eğer o okullarda; militan yetiştiriyoruz, yetiştiriyorlar değil. Gerekiyorsa Anayasa Mahkemesi el atar konuya, sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o benim milli egitim bakanligim degil. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dini eğitim bakanlığı o. Abdest suyu kan yapar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar