Rahan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 militan olanlar şanslılar. annesinin babasının "sen o okula gitmezsen ben cennete gidemeyeceğim" tadındaki duygu sömürüleriyle oraya gidip psikolojiyi sıyıran kız çocukları falan da var. asıl onların çocuklarından korkuyorum ben.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 militan kelimesini hakaret unsuru icersin diye katmadım cumleme, militan demek bana gore ; psikolojik ve pedagojik yollardan dogmatik dusunce tarzını benimsemis inanmadıgı ve gercek boyutlarını bilmedigi bir yol ugruna sırf baskaları istiyor diye herseyi adayabilecek adamdır
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Rahan said: HocaEfendi said: :) gülüyorum sana.. kaç kez imam hatip lisesinin içinde bulundun..hangi derslerin işlendiğii biliyorsun da direk etiketi yapıştırdın militan yetiştiriyorlar diyebiliyorsunki.. annem 9 sene imam-hatip'de öğretmen olarak çalıştı. her bi bokunuzu biliyoruz merak etme hocefendi. doğrudur haklısın..haklısınız..
attila_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Rahan said: militan olanlar şanslılar. annesinin babasının "sen o okula gitmezsen ben cennete gidemeyeceğim" tadındaki duygu sömürüleriyle oraya gidip psikolojiyi sıyıran kız çocukları falan da var. asıl onların çocuklarından korkuyorum ben. öylelerini görüyorum ben. adamlar yüzünde binbirçeşit makyaj . Allahtan sadece kafaları kapalı
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 militan yetistiriyorlar mi-li-tan
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yakinda o militanlar islam kontrgerillalarina donerse hic $a$mam. diyanet bile acikladi, imam hatiplerden gelenler yetersiz diye. kadroya da almiyorlar bunlari.
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 peki şöyle diyebilir miyiz, imam hatipler değil de, çocuğunu zorla imam hatiplere yazdıran aile yetiştiriyor militanı? kaynak: gözlem
fizban Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 öyle şey olmaz, onlar dinlerinin gereğini yaptırıyorlar. asıl militanlar imam hatiplere gitmeyenlerdir.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oha ya ne militanı. gitmiş olan 1-2 tanıdık falan vardı alakası yok.
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 militan yetiştiriyor dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar. Kıvırtmayın militan yetiştiriyorlar diyerek, militan yetişiyorsa eğer o okullarda; militan yetiştiriyoruz, yetiştiriyorlar değil. Gerekiyorsa Anayasa Mahkemesi el atar konuya, sakin olun.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o benim milli egitim bakanligim degil. asdf
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Dini eğitim bakanlığı o. Abdest suyu kan yapar falan.
Öne çıkan mesajlar