JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 2011’e kadar Ülker’in sponsor olduğu Cimbom, geçen sezonun finalisti Türk Telekom ile birleşmek için görüşmelerini sürdürüyor . BASKETBOLDA sürpriz gelişme, G.Saray Kulübü Basketbol Şubesi ile Türk Telekom arasında birleşme görüşmeleri yapılıyor. Ülker’in sponsor olduğu ve iki sezondur G.Saray Cafe Crown ismiyle Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edip önemli başarılara imza atan sarı-kırmızılılar, geçen sezonun finalisti Türk Telekom’un yetkilileri ile masaya oturdu. Yapılan ilk görüşmelerde Türk Telekom birleşme konusuna sıcak bakmazken, son günlerde durumun olumlu yönde ilerlediği öğrenildi. Birleşme ile ilgili olarak iki taraf da çalışmalarını sürdürürken, projenin yeni sezonda gerçekleşmemesi halinde, bir sonraki sezon çözümleneceği konuşuluyor. Bilindiği gibi 2011 sezonuna kadar Ülker ile sponsorluk sözleşmesi bulunan G.Saray Cafe Crown, bu tarihten önce Türk Telekom’la olası bir birleşme durumunda tazminat ödeyecek. G.Saray ve Telekom yetkililerinin tazminat konusunda da görüştüğü ifade edildi. Bu arada G.Saray Cafe Crown antrenör konusunda Erman Kurter ile prensipte anlaştı. Ayrıca Beşiktaş’la sözleşmesi biten Kaya Peker için de girişimler sürüyor. Kaynak : Vatan gazetesi
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 artık bütün dünyada, en üst basketbol liglerinde ve üst seviye takımlar bile sponsor kullanıyor. barcelona bile sponsor aldı kendine. güçlü kadro oluştumak ve avrupada iddalı olmak için şart. ben gayet normal karşılıyorum. sponsorluklar devam etmeli kesinlikle. tek üzüntüm ankaranın güçlü bi takımını kaybedecek olması. çok da iyi bi ivme kazanmıştı, yeni salonda yapacaklardı nasıl olacak bilemiyorum.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 her ne kadar galatasaray'ın hiç bi takımla birleşmesini gönlüm istemese de, başarının gelmesi için bu tür oluşumlara mecbur kalınıyor artık.
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Cantona said: tek üzüntüm ankaranın güçlü bi takımını kaybedecek olması. çok da iyi bi ivme kazanmıştı, yeni salonda yapacaklardı nasıl olacak bilemiyorum. kesinlikle katılıyorum buraya birleşmelerini istemem şahsen
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Genç Telekom(telekom'un b takımı) 2. ligde yakında onlarda cıkar 1. lige tahminimce
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 evet gsnin başarısı için sevinirim sevimesine de telekoma ve ankaraya çok yazık olur
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Telekom'a yazık olur ya cidden. Baya iyiler onlar.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ülker'e de yazık oldu zamanında :)
cemad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 şimdi telekom'a kafam girsin derken gsyi de aradan çıkarmış mı olcaz :)
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ankaragücü ve gs taraftarı kol kola , hiç olmayacak bir manzara , büyük olaylar çıkar valla:D
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bonjo said: Ankaragücü ve gs taraftarı kol kola , hiç olmayacak bir manzara , büyük olaylar çıkar valla:D Ankaragücü seyircisi desteklemezki birleşirlerse zaten. :D
Öne çıkan mesajlar