Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 abi yok. uyutmuyo bile adamı ya =/ offff ölüm resmen. klima da başım ve bütün eklemlerimi ağrıtıyo... sıcaktan ölümle burun buruna mı gelmeliyim yoksa klimanın altında olduğum yerde yatıp kalktığım an ağrılarla cebelleşeceğimi bilerek uyuyimmi? dayanamıcam gerçi sıcağa ya pffffff ABİ HAZİRAN ORTASINDA AĞUSTOS SICAĞI NE DEMEK YA BÖYLE KÜRESEL ISINMAYI YARATANA MAMUT GİRSİN! ÖLCEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 çek yorganı üstüne, klimayı da insani bi şekilde ayarla, o aşağı yukarı hareket eden aparatı da esintisini tavana verecek şekilde ayarla, uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 klimanın hiçbir yerimi ağrıtmamasına bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 evet. ben de sıcaktan uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar